България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: България - Русия - 1:3

Мнениеот sMotLiO » 16 сеп 2011 01:02

Viktor4o_Rs написа:За пореден път се убевдавам, че няма по-странна нация от нашата ... Големи държави, велики империи, създали едни от най-големите постижения в историята на човечеството, печелили какво ли не, не се свенят да паднат и от сборен отбор от инвалиди на каквото и да е, само и само в крайна сметка да постигнат целта си. Ние обаче нали сме по-хитри и голяма работа, избираме да играем с единственият отбор, който е по-добър от нас и естествено ни опердашват набързо. И се почват оправданията и одите за морала, за етиката, мъжете, вдигнатите глави, сякаш пишещите живеят в Рая, а не в България. Това са типичните страхливи оправдания, луузърският манталитет "прецакаха ни, мразят ни, схемата е против нас, поне сме честни и т.н." Няма никакъв морал в това да не се опиташ да си запазиш силите докрая и да драпаш с всички сили до финала, само и само да зарадваш тоя изстрадал народец, нарича се простотия ;) С такова мислене ще сме без трофей още 3000 години ...
Извинявам се ако съм обидил някой, просто много се ядосах. Никога няма да спра да подкрепям волейболистите ни, защото те за разлика от ритнитопковците могат и са гордост за нацията, просто смятам че направиха огромна глупост. Ако не беше тя, щяхме да сме на финала, убеден съм. Приятна вечер ;)

"Нека да подражаваме на големите,дори когато стигат до висши степени на низост :!: "

Всичко говори достатъчно до каква падение е стигнало човечеството,след като най-важното нещо е да успееш,без значение по колко долен начин ще го направиш. (вижте Азисчо,всички мафиоти президенти от А група и прочие.)
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 сеп 2011 01:10

Ами тогава да си стоим малки и с вдигнати глави :lol: Предлагам да не ходим по каквито и да е първенства , защото големите се излагат и бият :lol: Е...и и срама ! :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 сеп 2011 02:29

Напълно подкрепям казаното от Рос в темата и го поздравявам за това!Грешката ни на това първенство беше,че паднахме от Словакия.Нямаше как да се лигавим срещу Германия,радвам се страшно много,че Радо и момчетата избраха да играят за победа.Избраха,защото не ги блазни дадено отличие,ако знаят,че са го заслужили по нечестен начин.Никой истински мъж или спортист не би се радвал на подобно нещо.Към всички на другата позиция-разбирам ви напълно,и мен ме е яд ужасно много,че за пореден път не реализирахме пълния си потенциал,но си мисля,че и вие на мястото на отбора,щяхте да постъпите по същия начин.Гледам,че споменавате миналата година,когато Бразилия ни легна на световното.Какъв беше смисълът от цялата далаверка?Най-силният отбор в света,спечелил всичко по няколко пъти в последните години се лигави на игрището,за да избегне...Куба :roll: Нима това им беше нужно,за да спечелят титлата?Съвсем не.Изложиха се пред целия свят с тези напълно ненужни за тях номера.Както и да е,всеки има своята истина.От гледна точка на играта,смятам,че не бележим напредък от миналата и по-миналата година.Атмосферата и духа в отбора не са на нужното ниво,според мен.Може би липсата на Теди Салпаров се отразява не само в игрови,но и в емоционален план.Да не говорим за времената,в които играеха Пламен и Пушката.Като цяло,не само във волейбола,а и в целия световен спорт,ярките фигури става все по-малко.Успех на момчетата в квалификациите за Олимпиадата и на Световната лига.Живот и здраве,и аз ще се постарая да ги подкрепя в залата и да се надяваме,че ще спечелим и двете състезания :) Олимпиадата е най-висшата цел,там силните отбори са по-малко,поради факта,че играят само 11 отбора от всички континенти плюс невероятните домакини от Обединеното кралство :lol: Още веднъж,респект към отбора и треньорския щаб,предстои им много работа и съм сигурен,че те самите осъзнават,че догодина резултатите трябва да бъдат различни.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 16 сеп 2011 03:18

Жалко само че на наше място примерно не беше Италия тогова 0-3 беше сиурно и коеф 10 но нищо спортове много създават се такива ситуации и ще намажем пак както с полша

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 16 сеп 2011 07:25

pompei написа:Много си зле. Един сребърен медал се помни !!!

Сребърният медал е най-големият провал.Да стигнеш почти до края и да не успееш.Лузърското мислене в този форум показва защо сме на този хал.САМО ШАМПИОНЪТ ОСТАВА. другите са ПОДГЛАСНИЦИ.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 16 сеп 2011 08:02

Мрън, мрън, мрън... А на европейското по баскетбол световният вицешампион Турция отпадна преди елиминационната фаза, бронзовият медалист (и домакин!) Литва отпадна от Македония, а колоси като Сърбия и Гърция изхвърчаха на четвъртфиналите. И после разправяйте, че четвъртфинала на нашите във волейбола бил колосална издънка. Поне половината от "разбирачите" щяха да плюят нашите и при сребро - "ама как може да не станат шампиони, всичко освен златото е провал!".

А най-жалки са сравненията с отборчето на Венци Стефанов. WTF?! Откога продажната Славия е еталон за поведение? И после феновете на Славия да не се оплакват "ама Венци това, Венци онова". Явно такива фенове заслужават такъв отбор.

Може само да се радваме, че в националния по волейбол нещата стоят по различен начин.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 сеп 2011 08:53

Осъзнайте се и спрете да плюете по този отбор и треньор. Вие не разбирате ли, че те са най-голямото ни богатство в колективните спортове. Нямаме други! СПРЕТЕ!
Да, всички искахме този финал. Да, по-добри сме от Полша, Италия и Сърбия, а сега те са на полуфинали, а ние пътуваме за вкъщи. Да, сгрешихме с победата над Германия.
Но престанете с глупостите по адрес на Радо и компания. Всички са взели това решение да играят за победа над немците заедно, не мислете, че еднолично Радо е наредил - ще играем за победа. Нали сте наясно, че ако играчите не искаха да бием, пак щяхме да загубим този мач.
Лошото на това първенство беше ниската ефективност на нашата атака. Вчерашният мач беше апогей на нашата немощ в нападение. С 45% ефективност в атака нямаше да можем да бием и Естония. В същото време срещу отбор, като Русия и техните убийствени сервиси имаме 70% позитивно и 51% перфектно посрещане. Матей има колосалните 80% позитивно и 63% перфектно посрещане, както и 55% в атака. Такива проценти в посрещане не знам дали и Серджо е правил срещу руснаците.
Но когато Тодор Николаев Алексиев е с 38% в атака, Теодор Тодоров с 29%, а уж най-добрият ти блокировач Йосифов е бил абсолютно неориентиран срещу руснаците и е направил 1 блок за цял мач - тогава какво има да коментираме.
Само с един Казийски не става. Момчето беше изключителен на това първенство. Но без помощ от страна на Владо, Цецо и останалите, не става.
Преди вчерашния мач си бях пуснал победата ни над руснаците с 3:2 на световната купа преди 4 години. Ами какво да ви кажа... Пламен беше уникален в този мач, а покрай него и Матей и Владо.
Вчера в ролята на Пламен обаче беше Хтей. Най-добрият играч на мача, невероятно стабилен при посрещане и атака. Великолепен играч. За мен той обърна мача и даде необходимото спокойствие на отбора, а всички знаем руснаците, когато са спокойни, на какво са способни.

Имаше някаква статия, че сме останали 7-ми на първенството и ще играем квалификации за следващото. Това не виждам как може да е вярно. Не знам как могат да определят от отпадналите на 1/4 финал отбори кой ще е на 5-то и кой на 8-мо. Единственият начин е да гледат спечелените точки в групите, но дори и така би трябвало само Словакия да е пред нас, тоест да сме 6-ти.

Сега гледаме напред към олимпийската квалификация (през декември ако не се лъжа). Всички знаем как може да играе отборът пред собствена публика и вярвам, че ще спечелим тази квота. Аз вярвам във вас момчета, знам, че още много пъти ще ни радвате и разочаровате. Но само вие ни останахте и се радвам, че ви има.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 16 сеп 2011 09:20

Браво момчета на прав път сте! Няма да спрем да ви подкрепяме! Всички които плюят отбора и треньора да вземат дружно да емигрират в Полша щом толкова им харесва да си мазник!

ПП- Малкия става голям тогава когато не изпитва страх да се срещне с "големия" кухи тикви!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 сеп 2011 09:48

Аман от разбирачи !! Не ви ли писна да плюете бе хора ?! Плюйте футболярите, но не и волейболните ни национали !! Момчета, доказали се .. Стига омраза !! Начинът да си най-добрият е ясен - бой наред ! Оня отгоре гледа - повярвайте !! На поляците ще им го върнем тъпкано, убеден съм. Ще дойдат догодина за световната лига тука и ще им кажем кон боб яде ли ! И публиката се надявам да не им остане длъжна :!: Ще си постигнем целите, убеден съм. А сега нека погледнем реално на нещата и да спрем помията по адрес на най-добрият ни отбор в колективните спортове !! Поклон пред момчетата и браво за честната игра :!:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 сеп 2011 09:57

Всички си правят сметките, но им излизат. Само на нас никога не ни излизат. Хареса ми поведението снощи на момчетата, че се държаха на моменти арогантно. Имаме още много работа, но съм сигурен, че няма да се класираме за Олимпиадата. И по - добре!
От видяното и чутото за успехите на състезателите ни по баскетбол и волейбол трябва да се знае, че футболът трябва да бъде закрит.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Волейбол”