България прегази Германия 3-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: България прегази Германия 3-0 FT

Мнениеот MuFc1878 » 09 авг 2012 01:18

И къде са овчарите сега.... развяват гегата и пердашат наред, а Курек?

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 09 авг 2012 01:19

айнцу, цвайнцу, дрън!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 авг 2012 01:20

Имаме уникален ОТБОР!!!
Благодаря ви, момчета! Правите ме ужасно щастлив. Нямам думи, а и по-добре да замълча. Цял ден вярвах, че ще победите, но не исках да го казвам на глас.
Вие сте истинските мъже на България!!!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 авг 2012 01:21

Аз се радвам че доказани интриганти като Стойчев и Казийски не са в отбора. Те мътеха водите в съблекалнята. Сега играем много по - задружно. Всъщност гледам волейбол от 2000-та някъде и това са ни най - добрите игри. Успех на Плачи, Найден и компания.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 авг 2012 01:21

Велика победа ! Олимп е НАШ ! България е с вас - вярва ВИ !

warhead
Контакти:

Re: България - Германия | 08.08.2012 | 23:30

Мнениеот warhead » 09 авг 2012 01:21

Бижутера написа:Изображение

Успех на отбора и момчетата довечера, дано да победим, защото съперникът е корав въпреки всичките скандали, които го тресат :) :)

:) :) :)
Малиии искам да видя тъпото изражение на ДУПЕДАВЦИ като тебе защото ти си точно това! :mrgreen:
Наблъскано с комплекси злобно същество! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 авг 2012 01:22

apocalexxnow написа:Честито за красивата победа, много отдавна не сме имали такъв резултат, кога за последно сме били на 14? Винаги, дори в лесните мачове, сме правели грешки и сме допускали отборите да не падат много погромно. Но днес наистина бяхме красиви и категорични - евала!

Струва ми се, че Братоев за много кратко време стигна и мина нивото на Жеков! Скримов също малко по малко влиза във форма - никога няма да стигне Казийски в атака и сервис, но наистина има по-добро посрещане от него, което ни идва много добре.

Айден пък днеска едно айде не каза, само Плачи говореше, мисля, че вече и на кучетата в квартала стана ясно кой е треньорът :) Но няма лошо, както някой каза, важното е, че тандемът работи :)

Отново започнахте с простотиите, нали Найденов беше виновен за загубата от Аржентина и тогава казвахте, с този треньор толкова. Както и тогава ви казах на вас хейтърите, че вие сте на принципа падне ли отбора е виновен Найденов, а побеждава ли заслугата е на Плачи. Дори и при подобна разгромяваща победа, вие пак намирате по кого да плюете.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 авг 2012 01:23

MuFc1878 написа:И къде са овчарите сега.... развяват гегата и пердашат наред, а Курек?

Другия път като идват в София, да не обиждат на ''овчари'', защото доста геги изядоха преди няколко дена, половината зала беше с полски парцали, дали не сме им влезнали под кожата :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 авг 2012 01:24

Teo написа:
balef написа:Това се казва ДУХ и ЖЕЛАНИЕ! Как да не ВИ се радва човек! Продължавайте така и победите ще ви следват!!!

братушките няма да се дадат лесно, ако ни тръгне играта като днес, ще се получи добър мач, нали знаеш, колкото им дадем да играят, толкова ще са силни, всичко е в нашите ръце.

Аз си мисля че руснаците ще излязат със голямо самочувствие и това ще им изиграе лоша шега ! Незнам защо , винаги когато е имало възмовност да се паднем с тях , сърцето ми е било свито и не случайно :roll: Обаче пък сега не усащам нищо подобно , дори си пожелах да се паднем с тях ! Определено имам добро предчувствие :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 авг 2012 01:25

ЧЕСТИТА ОБЕДА НА ВСИЧКИ... ЕТО ВИ НЕЩО НАПИСАНО ОТ ЛОНДОН МИНУТИ СЛЕД МАЧА

ЖОРО БРАТОЕВ: "Byrite karat Duba da pyska oshte po dulboki korena.Iskate ili ne Bulgariq shte igrae polyfinal

P.s. tova e i za Matey, i Andrey vie ste chast ot nas"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Волейбол”