СЛ: България - Полша 0-3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012

Мнениеот ros » 08 юли 2012 12:02

Вчера към края на втория гейм изразът на лицето на Найден бе толкова показателно за състоянието на отбора, че не е необходимо кой знае какъв допълнителен анализ! Найденов гледаше безпомощно в празното!!! Абсолютната му безидейност, обърканост и страх бе пренесена и на играчите! След като вкара Скримов като основен посрещач в първия гейм и се провали, след като нито Владо, нито Цецо можаха да задържат някакво що годе постоянство в атака и след катонямахме никакво противодействие с блокада, Найден погледна пейката, вдигна ръце и се предаде. Да - това ни е потенциала, да в момента нищо не може да се промени както на игрището, така и на скамейката, но празното му изражение довърши всички. Найденов е едни добър помощник треньор, но за голямата хапка трябва голяма уста... Каква метафора се получи без да съм го целял. И Стоев и Стойчев говореха открито, говореха много, Радо дори си пати и в момента от това. Но когато брат ти ти се явява до някаква степен шеф, как да си отвориш устата?
Найден Найденов направи една единствена грешка през последните 2 месеца - не последва човека, който го вкара в щаба на отбора и до някаква степен си нарави харакири. Както и д е...Всичко вече е история. За съжаление историята започва да придобива леко трагична развръзка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 08 юли 2012 12:24

fraport написа:1 Във Варна последната година билетите бяха по 15 и 20 лв .а на по предния мач с Германия бяха БЕЗПЛАТНИ
2. кАКВО МИ СРАВНЯВАШ ФИНАЛ ЗА лИГАТА СЪС КФАЛИФИКАЦИИ.чОВЕЧЕ бЪЛГАРИЯ ИГРАЕ ПОЛУФИНАЛ А ЗАЛАТА НЕ Е ПЪЛНА
3.В софия били 10 000 във Варна 6000 с 2000 правостоящи .Да лошо е ама като си нямаме премиер да ни отдели 150 милиона за зала така шще 4.Скъпи софиянци вие май не разбирате ЗАЛАТА Е ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ А НЕ ОБЩИНСКИ,

А, затова ли беше празна последната година вашата зала? Защото точно последната година не можахте нито веднъж да вкарате повече от 3000 човека. Вместо да отидете да се накефите като за последно. Тогава бяха и по-рано мачовете, тоест нямаше ги именно летовниците. Преди ходех на Световна лига във Варна, точно за да си я комбинирам с морето. И съм сигурен, че е имало много други като мен.

Естествено, и при нас в залата не са всички софиянци, има много хора, които пътуват от майната си, от други градове, само за да подкрепят отбора - евала им правя! На тях им е все тая дали е Варна или София, все трябва да пътуват. Но не чувам да избиват селски комплекси защо не било при тях.

И още една малка информация, която си пропуснал - залата във Варна не отговаря на стандартите на Световната лига. Задържаха ни в нея през последните 2 години само защото бяха предприети реални стъпки към построяване на нова зала.

И още нещо. Билетите в София са направени за цял ден, тоест купуваш един билет за двата мача. Поляците като купят 1000 билета за техния мач следобеда, а после не останат на нашия вечерта, техните места остават празни.

Пак ще те помоля, излагаш се с тия тъпизми, които пишеш, вземи помисли малко, информирай се как стоят нещата, погледни реално и ще разбереш, че всички големи турнири на мъжете отсега нататък ще бъдат в София. Във Варна ще гледате жените, което също не е малко.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юли 2012 13:26

ros написа:Вчера към края на втория гейм изразът на лицето на Найден бе толкова показателно за състоянието на отбора, че не е необходимо кой знае какъв допълнителен анализ! Найденов гледаше безпомощно в празното!!! Абсолютната му безидейност, обърканост и страх бе пренесена и на играчите! След като вкара Скримов като основен посрещач в първия гейм и се провали, след като нито Владо, нито Цецо можаха да задържат някакво що годе постоянство в атака и след катонямахме никакво противодействие с блокада, Найден погледна пейката, вдигна ръце и се предаде. Да - това ни е потенциала, да в момента нищо не може да се промени както на игрището, така и на скамейката, но празното му изражение довърши всички. Найденов е едни добър помощник треньор, но за голямата хапка трябва голяма уста... Каква метафора се получи без да съм го целял. И Стоев и Стойчев говореха открито, говореха много, Радо дори си пати и в момента от това. Но когато брат ти ти се явява до някаква степен шеф, как да си отвориш устата?
Найден Найденов направи една единствена грешка през последните 2 месеца - не последва човека, който го вкара в щаба на отбора и до някаква степен си нарави харакири. Както и д е...Всичко вече е история. За съжаление историята започва да придобива леко трагична развръзка

Съгласен съм с написаното от теб, с изключение на това, че Найден е трябвало да последва Стойчев. Извинявай, но все някой трябва да е треньор, все някой трябва да играе, ако всички следваме господин Радо да вземем да закрием накрая волейбола... Виждаме какво става, когато го последва най - добрият волейболист в света. Иначе аз мисля, че Мартин Стоев трябваше да поеме отбора, въпреки всички приказки по негов адрес, но точно това, което си писал за роднинските връзки на Найден, както и изказванията на господин Казийски, явно са натежали. Не можеш да очакваш мъжество от хора като Данчо Лазаров и придворните му, но не можеш да НЕ очакваш такова от големите спортисти. Аз не мисля, че трябва да се присламчвам към някакви лагери за и против някого, аз искам България да върви напред. Това, очевидно, няма как да стане в момента. За това са виновни всички, с изключение на момчетата на игрището, които просто са изоставени и са поставени в условията на някакъв много тъп виц, това е цялата истина. Вместо да спечелим Лигата, която е нарисувана буквално за нас, домакини сме, в олимпийска година големите имат едно наум в турнира, имаХме добър отбор, добър треньор, пълна зала, дори и съдиите нямаше да имат наглостта да свирят по този начин, убеден съм, ние просто се ...... на метеното. Същото е и с Олимпиадата. Жребият е такъв, че сме на 1/4 финал, който не виждам как можем да спечелим с този отбор, просто защото няма да играем със Сърбия или Германия, а с някой от първите 3 отбора в другата група при всички положения. Въпреки всичко, имам някакво усещане, че днес ще победим Куба. Силни са физически, но нашите момчета със сигурност са по - добре тактически и най - вече интелектуално :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 13:54

1982 написа:
paro24 написа:
sandi74 написа:Болен ли си или да?На поляците сме им абонати.

Ти си много просто парче, какви абонати сме им на тея.
Изнасилихме ги преди 2 години на световното.
Бихме ги и на европейското.
Те ни биха на световната лига с 3;2 пак с такива съдии.
Абонати сме им били, просто сегашната формация е толкова слаба,
че като домакини ни се подиграват.

Умрете да пишете глупости наизуст ....

Полша - България 3:1 полуфинал на СП 2006
България - Полша 1:3
България - Полша 1:3
Полша - България 3:1
Полша - България 3:1 /и четирите мача са от СЛ 2007/
Полша - България 3:0 полуфинал на ЕП 2009
Полша - България 3:2 финали на СЛ 2011
България - Полша 0:3 финали на СЛ 2012

Остави ги,те са супер разбирачи. :o

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 13:57

1982 написа:
Иванов93 написа:Снощи "паднахме" тактически 3-0 да играем с Полша и да не сме изморени.Днес съдията бил "подарил" победата на Полша ние пак гейм не взехме,утре ако кубинците ни бият пак 3-0(дано поне тях бием) ще излезем с оправданието ,че сме били сринати психически от това,че не играем финал.Винаги някой или нещо на нас са ни виновни,но никога не виждаме собствените си грешки.Това,че топката отскача все едно се е ударила в стена от ръцете на В.Братоев и Алексиев никой не го вижда

Разбира се, ние винаги имаме оправдание. Оня ден Хитър Найден, снощи съдията, днес ще е атмосферното налягане ... :lol: :lol: :lol:

Иванов93 много ги разбираш нещата. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Евала. :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2012 14:25

acmilan написа:
ros написа:Вчера към края на втория гейм изразът на лицето на Найден бе толкова показателно за състоянието на отбора, че не е необходимо кой знае какъв допълнителен анализ! Найденов гледаше безпомощно в празното!!! Абсолютната му безидейност, обърканост и страх бе пренесена и на играчите! След като вкара Скримов като основен посрещач в първия гейм и се провали, след като нито Владо, нито Цецо можаха да задържат някакво що годе постоянство в атака и след катонямахме никакво противодействие с блокада, Найден погледна пейката, вдигна ръце и се предаде. Да - това ни е потенциала, да в момента нищо не може да се промени както на игрището, така и на скамейката, но празното му изражение довърши всички. Найденов е едни добър помощник треньор, но за голямата хапка трябва голяма уста... Каква метафора се получи без да съм го целял. И Стоев и Стойчев говореха открито, говореха много, Радо дори си пати и в момента от това. Но когато брат ти ти се явява до някаква степен шеф, как да си отвориш устата?

Съгласен съм с написаното от теб, с изключение на това, че Найден е трябвало да последва Стойчев. Извинявай, но все някой трябва да е треньор, все някой трябва да играе, ако всички следваме господин Радо да вземем да закрием накрая волейбола... Виждаме какво става, когато го последва най - добрият волейболист в света. Иначе аз мисля, че Мартин Стоев трябваше да поеме отбора, въпреки всички приказки по негов адрес, но точно това, което си писал за роднинските връзки на Найден, както и изказванията на господин Казийски, явно са натежали. Не можеш да очакваш мъжество от хора като Данчо Лазаров и придворните му, но не можеш да НЕ очакваш такова от големите спортисти. Аз не мисля, че трябва да се присламчвам към някакви лагери за и против някого, аз искам България да върви напред. Това, очевидно, няма как да стане в момента. За това са виновни всички, с изключение на момчетата на игрището, които просто са изоставени и са поставени в условията на някакъв много тъп виц, това е цялата истина. Вместо да спечелим Лигата, която е нарисувана буквално за нас, домакини сме, в олимпийска година големите имат едно наум в турнира, имаХме добър отбор, добър треньор, пълна зала, дори и съдиите нямаше да имат наглостта да свирят по този начин, убеден съм, ние просто се ...... на метеното. Същото е и с Олимпиадата. Жребият е такъв, че сме на 1/4 финал, който не виждам как можем да спечелим с този отбор, просто защото няма да играем със Сърбия или Германия, а с някой от първите 3 отбора в другата група при всички положения. Въпреки всичко, имам някакво усещане, че днес ще победим Куба. Силни са физически, но нашите момчета със сигурност са по - добре тактически и най - вече интелектуално :)

Не случайно съм го написал... Голяма част от отбора, да не кажа почти всички подкрепят негласно Матей и Радо. Но не ги подкрепиха като отбор. За големите революции трябва да има големи водачи и верни последователи. Водачите ги имаше, каузата е ясна, но последователите се поскриха. Ако отбора като отбор бе застанал изцяло зад Матей, от когото видно е имат нужда, досега и помен нямаше да има от Лазаров, повярвай ми. И през април 1876 е имало водачи, но последователи... Най-лошото е, че това не са прищевки на Матей, всички в отбора си го говорят, но ги е страх. Ето това е истината
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Re: СЛ: България - Полша 0-3 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2012 15:01

ros написа:Не случайно съм го написал... Голяма част от отбора, да не кажа почти всички подкрепят негласно Матей и Радо. Но не ги подкрепиха като отбор. За големите революции трябва да има големи водачи и верни последователи.

Не е вярно това за "голямата част" ... ;)
Тези, които подкрепят Стойчев не играят за България ...

И кои са тези "големи водачи" ?
Стойчев, дето така и няма един успех за година и половина с България ... Или играчът Матей Казиски, на който хич не му е работа да води, каквито и да е революции ?

Знаеш ли кой стои зад всичко това ?
Ще ти подскажа само, че Радо е маша ... Просто инструмента за натиск.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 08 юли 2012 15:17

станалото станало!
очаквана загуба с 0:3!
Защо гнева на феновете беше насочен към волейболистите на Полша и към съдията? Истинските виновници за всичко, което се случи във волйбола са Д.Лазаров и компания + интриганта капитанчето Николов. Снощи беше завършека, черешката на тортата на безсилието, падението на българския мъжки волейбол. Сега от сайта на гонг видях, че все пак инженера е бил в залата, скрит до една колона в по-тъмен ъгъл. Е какво правите в залата, като стоите и освирквате хора, които ни изнесоха лекция по волейбол, а съдията дори и да ни беше помогнал, така както го направи за Полша, пак щяхме да загубим 3:0.
Гневът трябва да е насочен натам, към ръководството на БФВ.
Аз съм от Варна и не съм пропускал мач от Св.Лига в предишните 5-6 години, но да кажа, че залата е трябвало да бъде построена във Варна, ще бъда най-големия глупак, залата си е точно на място в столицата на България, а и честно казано не виждам голяма разлика между публиките във Варна и София, еднакво куфарски са... просто такава е волейболната публика в България за съжаление, когато се скандира нещо, аз чувам само женски и детски гласове... и чакат оня шут да ми подсказва кога и какво да се пее...

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 08 юли 2012 15:45

S1914 написа:Поздравление за публиката вчера. Ако сами не се уважаваме и другите няма да го правят. Холандския плужек вече няма да се гаври нагло с нас и пратихме сигнал към всички съдии, че няма да позволим да ни режат главите през кръста. Подминаването на ситуацията би било престъпно, малодушно и вредно за страната. По-добре солена глоба отколкото сваляне на гащи пред съдийската мафия.

И защо гневът беше насочен и към поляците ? Те какво са виновни ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2012 15:51

MainEventer написа:И защо гневът беше насочен и към поляците ? Те какво са виновни ?

Не си признаваха за точки, който трябваше да са в нашият актив.
А нашите от своя страна си признаха поне 3 пъти, че са играли с топката при опит за блок ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Волейбол”