Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 11:05

1982 написа:Радостин Стойчев е невероятно уважаван човек във волейболния свят, само това ще ти кажа. Явно те са тъпи и не схващат какъв некадърник, добре, че има "умове" като теб, да ни просветлят.

Затова всички чужди треньори,които бяха попитани за мнението си за него отговориха - без коментар.Кой го защити...
В България има десетки кадърни треньори и стотици класни волейболисти от близкото и далечното минало.Нито един от тях на се изказа положително за треньорските качества на Стойчев.Само един бивш спортист зеквайки и чудейки се какви аргументи в своя полза да намери го защитава - Сашо Диков.Но той разбира от волейбол колкото аз от ски.
Разбери:РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 11:22

dimitar59 написа:
1982 написа:Радостин Стойчев е невероятно уважаван човек във волейболния свят, само това ще ти кажа. Явно те са тъпи и не схващат какъв некадърник, добре, че има "умове" като теб, да ни просветлят.

Затова всички чужди треньори,които бяха попитани за мнението си за него отговориха - без коментар.Кой го защити...

Ама и лъжеш като циганин. Не знам кои всички, сигурно си ги питал лично един по един и са ти казали какъв некадърник е. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 юли 2012 11:28

dimitar59 написа:
pesho_1913 написа:На някой прави ли му впечатление при почивките какво им говореше Радо и какво им обяснява Найден.
Стойчев казва кой къде трябва да застане, дали трябва този да скочи по-бързо на блокада, една крачка назад, да стреля по права и така нататък. А какво казва Найден? Айде, момчета.. Посрещаме я тая и я правим.. Айде, айде..

Личи какво им говори Стойчев.Кокетничи пред камерите и зрителите.Резултатите се видяха.Играта на отбора под ръководството му - плачевна.Има една стара поговорка - от пън дърво на става.Баща му беше много добър треньор.Синът - Радо -пълна скръб.Само се чуди как да избие комплексите си.

Играта при Стойчев - плачевна. А резултатите сега какви са? Четвърто място, добре, браво... НО! Осъзнаваш ли, че това 4-то място го постигнахме след една много трудна победа над Германия. Отбор, който не е някаква сила, а правим зверски мачове с него. Прави си сметките какво ни е нивото тогава, щом с тях правим ''тегави'' двубои.
За мен Найден не става за треньор на националния. Не знае какво да им казва на почивката, не може да ги надъха, мотивира. Едно ''айде, айде'' не е достатъчно.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 11:37

pesho_1913 написа:
dimitar59 написа:
pesho_1913 написа:На някой прави ли му впечатление при почивките какво им говореше Радо и какво им обяснява Найден.
Стойчев казва кой къде трябва да застане, дали трябва този да скочи по-бързо на блокада, една крачка назад, да стреля по права и така нататък. А какво казва Найден? Айде, момчета.. Посрещаме я тая и я правим.. Айде, айде..

Личи какво им говори Стойчев.Кокетничи пред камерите и зрителите.Резултатите се видяха.Играта на отбора под ръководството му - плачевна.Има една стара поговорка - от пън дърво на става.Баща му беше много добър треньор.Синът - Радо -пълна скръб.Само се чуди как да избие комплексите си.

Играта при Стойчев - плачевна. А резултатите сега какви са? Четвърто място, добре, браво... НО! Осъзнаваш ли, че това 4-то място го постигнахме след една много трудна победа над Германия. Отбор, който не е някаква сила, а правим зверски мачове с него. Прави си сметките какво ни е нивото тогава, щом с тях правим ''тегави'' двубои.
За мен Найден не става за треньор на националния. Не знае какво да им казва на почивката, не може да ги надъха, мотивира. Едно ''айде, айде'' не е достатъчно.

Който и да застане начело на нац.отбор ще бъде много по-добре от Стойчев.За 2 години разбрахме какво може като треньор.Сега вече(след като отказа Казийски и Жеков) се разбра какъв е и като човек - КРЪГЛА НУЛА.

РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 11:39

Това за тумора го напиши още 27 пъти и по възможност с още по-големи букви, че може да не го видят всички. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 11:44

1982 написа:Това за тумора го напиши още 27 пъти и по възможност с още по-големи букви, че може да не го видят всички. :lol:

Само това е начина всеки да разбере какви злини направи Стойчев на БГ волейбол и колко години назад го върна.
Защото на всеки трябва да е ясно,че РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 11:47

За пореден път се убеждавам, че всички защитници на Данчо Лазаров сте пълни откачалки. Давай, пиши го навсякъде, щом така смяташ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 11:52

1982 написа:За пореден път се убеждавам, че всички защитници на Данчо Лазаров сте пълни откачалки. Давай, пиши го навсякъде, щом така смяташ.

Не защитавам и не съм защитавал под никаква форма Данчо Лазаров и това може да се провери.Така ще цъфнат лъжите ти,които отправяш към мен.
Аз съм против и то много против една персона - защото: РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 09 юли 2012 11:52

dimitar59 написа:
Който и да застане начело на нац.отбор ще бъде много по-добре от Стойчев.За 2 години разбрахме какво може като треньор.Сега вече(след като отказа Казийски и Жеков) се разбра какъв е и като човек - КРЪГЛА НУЛА.

Добре. Съдейки по мненията ти, разбираш повече от Радо Стойчев(нищо, че той печели трофей след трофей с Тренто). Бая трябва да разбираш, защото по време на почивките се опитвах да слушам Стойчев какво им обясняваше и съм останал с впечатлението, че им даваше добри тактически указания, знаеше как да ги мотивира, казваше кой трябва да скочи по-рано, къде да застане, да бие по правата или по диагонал. Все неща свързани с волейбола. Ако мислиш, че указания от типа ''Айде, айде... Жоре вдигай главата, нищо не е станало... Взимаме я тая'' са на треньор, който разбира повече от Радо, според мен грешиш. Знам ли.. Може преди мача да са се разбрали, че ''айде'' с една интонация трябва да значи едно, а пък ''айде'' с друг тон - нещо съвсем различно. Просто, за да не се хаби нашият треньор да им говори глупости.
п.п. Това с тумора - все едно някой ти е платил да го казваш при всяко твое мнение.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 юли 2012 11:59

pesho_1913 написа:
dimitar59 написа:

Добре. Съдейки по мненията ти, разбираш повече от Радо Стойчев(нищо, че той печели трофей след трофей с Тренто). Бая трябва да разбираш, защото по време на почивките се опитвах да слушам Стойчев какво им обясняваше и съм останал с впечатлението, че им даваше добри тактически указания, знаеше как да ги мотивира, казваше кой трябва да скочи по-рано, къде да застане, да бие по правата или по диагонал. Все неща свързани с волейбола. Ако мислиш, че указания от типа ''Айде, айде... Жоре вдигай главата, нищо не е станало... Взимаме я тая'' са на треньор, който разбира повече от Радо, според мен грешиш. Знам ли.. Може преди мача да са се разбрали, че ''айде'' с една интонация трябва да значи едно, а пък ''айде'' с друг тон - нещо съвсем различно. Просто, за да не се хаби нашият треньор да им говори глупости.
п.п. Това с тумора - все едно някой ти е платил да го казваш при всяко твое мнение.

Разбери,че от Стойчев разбира повече всеки,който се е докосвал до играта волейбол.Радо Стойчев е един позьор,който умело кокетничи с тв камерите и публиката.И както се казва - по резултатите с нац.отбор се позна най-добре какъв ''специалист'' е.

Върни се в “Волейбол”