България - Полша - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Полша 11.09.11 19:00
И аз искам да избегнем Русия до финала, но не по този начин. Русия и Бразилия си правят сметки, защото го могат. Защото имат класата. Да, точно така трябва да имаш класа и за тънки сметки. Те като правят сметки, са сигурни, че ще бият другият противник и го правят. А, ние ще си направим сметки да избегнем Русия на 1/4 финал и ще паднем на 1/8 от Чехия, примерно.
Най-накрая се отпушиха 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Утре падаме 3-0,в сряда бием чехите (миналия месец ги бихме в новата зала),после поляци или словаци и на полуфинал Италия или Франция... Това е положението. 

LaRgO написа:Milen_B написа:Не, няма защо да ни е яд. Ако бием Германия, Полша в никакъв случай няма да бие Словакия чисто
Ще видим.
Имах предвид ако бием Германия 3:0 или 3:1
http://eurovolley2011.com/en/schedule.html
Я вижте това пичове!
Я вижте това пичове!
LaRgO написа:И аз искам да избегнем Русия до финала, но не по този начин. Русия и Бразилия си правят сметки, защото го могат. Защото имат класата. Да, точно така трябва да имаш класа и за тънки сметки. Те като правят сметки, са сигурни, че ще бият другият противник и го правят. А, ние ще си направим сметки да избегнем Русия на 1/4 финал и ще паднем на 1/8 от Чехия, примерно.
Според мен Радостин Стойчев явно или не го каза най - добре. Ще се преценява според ситуацията. Това е.
Ние каквото и да си говорим нямаме никакво отношение по въпроса. Важното е Радо да не ни слуша какви ги бръщолевим, а да направи това, което е замислил. Той знае как.
Това, което знам, е, че нас винаги напълно умишлено ни бутат в по - лошия поток, защото сме неудобни на големите. В най - скапаната група сме, при едната ситуация ще играем с Чехия на плейоф, при другата с Русия на четвъртфинал. Е, няма такава мизерия.
Защо не ни дадоха за евентуален съперник на плейоф Естония, а на четвъртфинал със Сърбия например. Това е в пъти по - добре.
Последна промяна от hrclspr12 на 11 сеп 2011 23:48, променено общо 1 път.
Milen_B написа:Имах предвид ако бием Германия 3:0 или 3:1
Даде, ако бием Германия 3:0 или 3:1 ще видим дали Полша ще легне. Според мен няма да легне, ама може и да съм наивен. Тези мачове трябваше да са в един и същ час и сега нямаше да се съмняваме,че Полша ще играе за победа. Какви са тези правила, не знам.
LaRgO написа:Milen_B написа:Имах предвид ако бием Германия 3:0 или 3:1
Даде, ако бием Германия 3:0 или 3:1 ще видим дали Полша ще легне. Според мен няма да легне, ама може и да съм наивен. Тези мачове трябваше да са в един и същ час и сега нямаше да се съмняваме,че Полша ще играе за победа. Какви са тези правила, не знам.
Ако ние бием, Полша и Словакия ще се разберат. Ако ние паднем, е по - добре. Това е за съжаление. Правилата във волейбола и баскетбола са ......
hrclspr12 написа:Според мен Радостин Стойчев явно или не го каза най - добре. Ще се преценява според ситуацията. Това е.
Ние каквото и да си говорим нямаме никакво отношение по въпроса. Важното е Радо да не ни слуша какви ги бръщолевим, а да направи това, което е замислил. Той знае как.
Това, което знам, е, че нас винаги напълно умишлено ни бутат в по - лошия поток, защото сме неудобни на големите. В най - скапаната група сме, при едната ситуация ще играем с Чехия на плейоф, при другата с Русия на четвъртфинал. Е, няма такава мизерия.
Защо не ни дадоха за евентуален съперник на плейоф Естония, а на четвъртфинал със Сърбия например. Това е в пъти по - добре.
Е, то е ясно, че Радо си знае и нас няма да ни слуша. Иначе наистина все сме прецакани.
lebed4eto написа:Утре падаме 3-0,в сряда бием чехите (миналия месец ги бихме в новата зала),после поляци или словаци и на полуфинал Италия или Франция... Това е положението.
И на финала Сърбия, нали

Само Словакия да не бие чисто Полша, че ще ни прати на Русия