България-Русия, 30 юни и 1 юли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: България-Русия, 30 юни и 1 юли

Мнениеот Empty » 01 юли 2011 20:40

Браво на нашите!Видя се, че братушките могат да се победят, а също така, че заслужаваме повече от Сърбия и Куба да играем в Полша.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 юли 2011 20:41

fearbless написа:Добре,добре... вие ги разбирате да ви е*а демокрацията да ви е*а като не мога да изразя своя собствена позиция... на финалите,ако се паднем срещу Русия ще и видите истинското лице на русия... те са малко по-хитри от бразилците ;)

И ако ни бият тогава, какво? Три пъти ни биха сега, какво толкова ще видим, ако се паднем с тях.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 01 юли 2011 20:41

Цецо Соколов е най-големия уе!4тия гейм на 3 пъти спирах тв-то от нерви, сядам на компа пускам си Йовано Йованке на Славито, надъхвам се пускам малкия екран да работи и гледам как Цецо ги лъмти!Няма такава изригвация при блока за 25-22!! :lol:
Последна промяна от Pride_of_London на 01 юли 2011 20:42, променено общо 1 път.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 01 юли 2011 20:41

Въпреки желанието на някои да не се класираме на финалите нашите ще са там и със право.Нашите играха колкото им трябва.
Специалистите разбирачи да продължават коментарите.
Ние сме на финали.Браво и успех.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 юли 2011 20:42

pomiqrat написа:Жалко, че догодина мачовете ще се играят пред фенове, които могат да докарат националите ни до там да играят пред закрити врати и до изкарване на националите от турнирите на FIVB

Не можеш да си представиш колко си прав, не съм прочел коментарите напред, но съм сигурен че все някой ще те оплюл досега заради казаното, ама то другата година ще се види фактически

Колкото до мача - браво, единствено не ми хареса че руснаците когато искаха да играят ни размазаха, ние ако имахме блок и сервиз като техният, то щяхме да сме на съвсем друго ниво. С тази си игра, нашите най-много да стигнат до полуфиналите - нито посрещачи нямаме, нито хубави сервизи засега, а блокът ни срещу играчи от ранга на Русия е като пътен знак. Няма смисъл да си правим илюзии просто, трябва да си сляп за да не забележиш.. Силно се надявам в другите ни мачове да си променим играта, към по-добро и да изчистим всички грешки, защото днес примерно руснаците имаха 7 точки от сервиз, а ние нито един - не става така!

Иначе знае ли се с кой ще играем на финалите!?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 01 юли 2011 20:42

A.G написа:Е мисля че беше един хубав театър, който много ме зарадва.Който разбира и е играл волейбол разбра че мача си беше нагласен.Едно голямо благодаря на Алекно и на Радо за добрата постановка.Наздраве момчета и в Полша ще им видим сметката на всичките.

Доообре като е театър.И вчера като ги бихме за 3 точки пак беше театър нали..Нека да се насладим на момента и да не позволяваме на хора с различно настроение от нашето да ни развалят купона. :) :) :)
Финалите почват на 6
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юли 2011 20:44

orlando написа:Въпреки желанието на някои да не се класираме на финалите нашите ще са там и със право.Нашите играха колкото им трябва.
Специалистите разбирачи да продължават коментарите.
Ние сме на финали.Браво и успех.

Много ме кефят коментарите на подообни индивиди. Кой не е искал да се класираме ме? Сърбите ли или болната ти фантазия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 юли 2011 20:44

A.G написа:Е мисля че беше един хубав театър, който много ме зарадва.Който разбира и е играл волейбол разбра че мача си беше нагласен.Едно голямо благодаря на Алекно и на Радо за добрата постановка.Наздраве момчета и в Полша ще им видим сметката на всичките.

Пак казвам, и така да е, Италия - Куба театър ли щеше да е, ако не бяхме взели два гейма. Италия трябва да бие, всички го знаем. И ние трябва да се класираме. Оттук нататък споровете какъв е бил мачът са напълно излишни (че и вредни), но за жалост ги водим.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 01 юли 2011 20:46

Какъв театър бе? Да ви е*ба у разбирачите. Нашите изнесоха страхотен мач и вместо да им се радваме и да ги аплодираме, тука разни индивиди се правят на интересни. Сила сме в този спорт и се надявам в Полша на медали.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 01 юли 2011 20:48

Доообре като е театър.И вчера като ги бихме за 3 точки пак беше театър нали..Нека да се насладим на момента и да не позволяваме на хора с различно настроение от нашето да ни развалят купона. :) :) :)
Финалите почват на 6

И вчера и днеска си беше театър,но вчера беше много много по як театъра от днеска.Защо трябва да се заблуждавам.Пак казвам който разбира волейбол И Е ИГРАЛ вижда нещата.Не омаловажавам трудът на наще.Много им се кефя, но просто се надявам в ПОЛША да сме други като манталитет и психика.Другото го имаме.НАЗДРАВЕ

Върни се в “Волейбол”