drvasko98 написа:
А в предходните 2-3, за които ревяха имаше ли?
Кои са те? Дай видео, нещо да видим. Аз в тоя мач си спомням една за тях във втория и една за нас в четвъртия гейм.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
drvasko98 написа:
А в предходните 2-3, за които ревяха имаше ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
drvasko98 написа:mistreated написа: За мен най-трезво коментира Ники Иванов. Изключително интелигентен играч, който пуснахме с лека ръка да се откаже рано рано от нац. отбор. По-точно беше изгонен, за да се налага Жеков.
Лабилен в решителните моменти разпрезделител с лоше ибли никаква тактическа дисциплина, който ни провали неведнъж. При все, че имаше нападатели като Ганев, Кьосев и центрове като Тонев и Желязков. Чорбарските си фантазии си ги запази за някъде другаде
W84me написа:И какво става сега? Довечера ни трябват поне 2 гейма за да сме сигурни в класирането си напред преди мача между Италия и Аржентина, така ли?
mistreated написа:drvasko98 написа:mistreated написа: За мен най-трезво коментира Ники Иванов. Изключително интелигентен играч, който пуснахме с лека ръка да се откаже рано рано от нац. отбор. По-точно беше изгонен, за да се налага Жеков.
Лабилен в решителните моменти разпрезделител с лоше ибли никаква тактическа дисциплина, който ни провали неведнъж. При все, че имаше нападатели като Ганев, Кьосев и центрове като Тонев и Желязков. Чорбарските си фантазии си ги запази за някъде другаде
Момче, не обръщай този форум на футболни пристрастия, защото си смешен. Лабилна ти е главата на тебе.
mistreated написа:W84me написа:И какво става сега? Довечера ни трябват поне 2 гейма за да сме сигурни в класирането си напред преди мача между Италия и Аржентина, така ли?
Да. Интересното ще бъде, ако загубим с 2:3 гейма. Тогава жабарите щат не щат ще играят за победа срещу аржентинците, колкото и да не искат да се срещнат с Бразилия на полуфинал. Ако загубим обаче с 3:1 или 3:0 пиши ни бегали. 100% ще има машинации в последния кръг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
drvasko98 написа:Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта