СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: Аржентина - България

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:21

drvasko98 написа:
А в предходните 2-3, за които ревяха имаше ли?

Кои са те? Дай видео, нещо да видим. Аз в тоя мач си спомням една за тях във втория и една за нас в четвъртия гейм.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT

Мнениеот W84me » 18 юли 2013 11:23

И какво става сега? Довечера ни трябват поне 2 гейма за да сме сигурни в класирането си напред преди мача между Италия и Аржентина, така ли?
Последна промяна от W84me на 18 юли 2013 11:24, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:23

drvasko98 написа:
mistreated написа: За мен най-трезво коментира Ники Иванов. Изключително интелигентен играч, който пуснахме с лека ръка да се откаже рано рано от нац. отбор. По-точно беше изгонен, за да се налага Жеков.

Лабилен в решителните моменти разпрезделител с лоше ибли никаква тактическа дисциплина, който ни провали неведнъж. При все, че имаше нападатели като Ганев, Кьосев и центрове като Тонев и Желязков. Чорбарските си фантазии си ги запази за някъде другаде

Момче, не обръщай този форум на футболни пристрастия, защото си смешен. Лабилна ти е главата на тебе.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:25

W84me написа:И какво става сега? Довечера ни трябват поне 2 гейма за да сме сигурни в класирането си напред преди мача между Италия и Аржентина, така ли?

Да. Интересното ще бъде, ако загубим с 2:3 гейма. Тогава жабарите щат не щат ще играят за победа срещу аржентинците, колкото и да не искат да се срещнат с Бразилия на полуфинал. Ако загубим обаче с 3:1 или 3:0 пиши ни бегали. 100% ще има машинации в последния кръг.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2013 11:27

Логична победа.
Беше ясно, че няма да е лесно.

Аржентина не предложиха нищо ново в сравнение с това, което играха в предварителната група.
Единствено сега имаха малко повече концентрация ...
Така че, бяхме подготвени добре тактически и това до голяма степен ни спечели мача.
А Тошко и Цецо не престават да удивляват.
Когато имат удобна топка, няма блок или защита, който ( която ) ... Да ги спре.

И наистина е време да вкараме сервисите си в едно прилично русло.
Това разбира се не означава, че трябва да спрем да ги рискуваме ... Особено като имаме напредвид, че без да затрудним посрещането на италианци, бразилци и руснаци, много трудно бихме постигнали положителни резултати.

За утрешният мач е ясно, че ако не прибавим поне 1 т. към актива си, може да стане много грозно положението в последният мач от групата, когато домакините ще играят с Италия.
Така че, очаквам момчетата да са отново на "бойна нога", но с доста повече съсредоточеност от изминалият мач.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юли 2013 11:29

mistreated написа:
drvasko98 написа:
mistreated написа: За мен най-трезво коментира Ники Иванов. Изключително интелигентен играч, който пуснахме с лека ръка да се откаже рано рано от нац. отбор. По-точно беше изгонен, за да се налага Жеков.

Лабилен в решителните моменти разпрезделител с лоше ибли никаква тактическа дисциплина, който ни провали неведнъж. При все, че имаше нападатели като Ганев, Кьосев и центрове като Тонев и Желязков. Чорбарските си фантазии си ги запази за някъде другаде

Момче, не обръщай този форум на футболни пристрастия, защото си смешен. Лабилна ти е главата на тебе.

Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 18 юли 2013 11:34

Да, довечера мача е важен за нас, програма минимум е един гейм, още по-добре два гейма, положителното е, че трябва да излезем довечера по-освободени от напрежение, вече имаме една победа, а това е важно за спокойствието на отбора.
Колкото до Ники Иванов, имаше доста противоречиви изяви в националния, не смятам, че е бил по-добър вариант от Жеков.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2013 11:35

mistreated написа:
W84me написа:И какво става сега? Довечера ни трябват поне 2 гейма за да сме сигурни в класирането си напред преди мача между Италия и Аржентина, така ли?

Да. Интересното ще бъде, ако загубим с 2:3 гейма. Тогава жабарите щат не щат ще играят за победа срещу аржентинците, колкото и да не искат да се срещнат с Бразилия на полуфинал. Ако загубим обаче с 3:1 или 3:0 пиши ни бегали. 100% ще има машинации в последния кръг.

Естествено, Аржентина и Италия, ако не се разберат просто няма кой да го направи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 юли 2013 11:39

drvasko98 написа:Защо не ми изброиш успехите на националния отбор с въпросния разпределител? В ЦСКА може и да е имал сполучливи изяви, но в националния най-често беше дупката на отбора

Спри с това ЦСКА, че ми лазиш по нервите! Имаме четвърто място в Лигата с него, даже ако не се лъжа 2 четвърти места. След това започнаха да налагат Жеков и Ники беше принуден да напусне. Жеков толкова мачове е осрал, че не ми се коментира даже. Въпреки това има своя принос за всичко, което постигна отборът по негово време.
Ти си един мрънкалник, който яко се дразни от успехите на хората. Такива, като теб има доста, ама поне в темите за волейбол бяха поспрели да пишат.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 юли 2013 11:40

Аз да попитам имаме ли някога медал от Световна лига?
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”