Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Волейбол - Всекидневна тема

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2025 19:58

NOMER14 написа:Мони е много млад и е рано да го сравняваме със залязващите разпределители.
А Мони е повече от разпределител. Де Чеко с шкембенцето не може да се хвърли в защита. Мони е реализатор. Има 44 точки за седемте мача. Това са 6-7 точки на мач. Джанели е най-близо до него с 22 точки. Американчето още по-малко - 11. Иначе казано: заради поливариантната игра на Мони всеки гейм го почваме с хендикъп 2-5 точки.

Както каза един от съкоментаторите на Световното (не помня дали беше Д.Тонев или някой друг) работата на един разпределител е да разпределя, а не да забива.
И се казва поливалентен, а не поливариантен.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 окт 2025 20:04

blue avalanche написа:
NOMER14 написа:Мони е много млад и е рано да го сравняваме със залязващите разпределители.
А Мони е повече от разпределител. Де Чеко с шкембенцето не може да се хвърли в защита. Мони е реализатор. Има 44 точки за седемте мача. Това са 6-7 точки на мач. Джанели е най-близо до него с 22 точки. Американчето още по-малко - 11. Иначе казано: заради поливариантната игра на Мони всеки гейм го почваме с хендикъп 2-5 точки.

Както каза един от съкоментаторите на Световното (не помня дали беше Д.Тонев или някой друг) работата на един разпределител е да разпределя, а не да забива.
И се казва поливалентен, а не поливариантен.

Да, бе ... редакторът на телефона го преиначи. Знам какво е валентност.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 окт 2025 21:48

Пуснете си Палми Ранчев при Люба Кулезич в Честно казано от преди минути , изключителен коментар, за съжаление много точен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 окт 2025 22:14

Напълно подкрепям номер 14!

Вярно, че основната работа на разпределителя е да разпределя. И мисля, че Мони се справя много добре в това.

Ама вие ме трепете.

209 см.е , а е разпределител. Ми те половината отбори центровете им са по-ниски.

Оттам на блок е много солиден. Най малкото техния разпределител има една опция по-малко, а иначе масово разпределителите вдигат на човека срещу когото е противниковия разпределител.

Вие не гледате ли кви забивки прави особено срещу американците и коментаторите викаха "Мони, Мони", щото не са виждали разпределител да забива така като животно.

Отделно Тея импровизации дето ги прави— уж скача да забива и в последния момент подава, ама блокадата на противника е в шах така.

Не знам, аз мисля, че ако сега Мони бе свободен щеше да има много по-солидни оферти и то от топ отбори в Италия, Полша и т.н. а Локомотив Новосибирск са направили страхотен удар с привличането му.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 окт 2025 17:28

Симеон Николов освен титуляр, ще бъде и под ръководството на Андрей Жеков, който се завръща като помощник на Пламен Константинов. ;)

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 04 окт 2025 22:52

Изтеглихме Полша за групата ни на Европейското. И си избрахме Северна Македония, както и се очакваше :lol: Другите са Португалия, Украйна и Израел.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 окт 2025 01:20

Май ще ни вземат домакинството. Крадци, както откраднаха и затриха рали Златни пясъци/Албена!

Върни се в “Волейбол”