Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Изключително представяне на нашите момчета, този път и жребия беше с нас, бяхме в по-лекият поток.Този отбор и треньор ако продължават така го очаква голямо бъдеще.Мен лично ме притеснява, че Мони Николов ще трябва да играе в Русия.Той е едва на 18 години, а знаем какво се случва в момента в Русия, забранено е на всички клубни отбори да играят в евротурнири.Като знаем и каква е политическата обстановка и как действат службите там, дано не му замътят главата на момчето.Надявам се, че Пламен Константинов ще го опази, но може би най-добрият вариант за Мони е да играе в някой европейски отбор извън Русия, даже ако трябва да се плаща и неустойка.Това е мое лично мнение, дано не съм прав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Мони остана извън идеалния отбор на шампионата, но в стандартната класация по постове си е първи.
Той не получи индивидуална награда, но заедно с брат си и другите момчета спечелиха симпатиите на публиката.
Филипините били с над 100 милиона население на 12-о място по численост. От тях от 10 до 100 хил вече са разбрали за България и младите усмихнати, но надъхани българи. Това е голяма победа.
Той не получи индивидуална награда, но заедно с брат си и другите момчета спечелиха симпатиите на публиката.
Филипините били с над 100 милиона население на 12-о място по численост. От тях от 10 до 100 хил вече са разбрали за България и младите усмихнати, но надъхани българи. Това е голяма победа.
- blue avalanche
- Контакти:
peliforewer написа:Изключително представяне на нашите момчета, този път и жребия беше с нас, бяхме в по-лекият поток.Този отбор и треньор ако продължават така го очаква голямо бъдеще.Мен лично ме притеснява, че Мони Николов ще трябва да играе в Русия.Той е едва на 18 години, а знаем какво се случва в момента в Русия, забранено е на всички клубни отбори да играят в евротурнири.Като знаем и каква е политическата обстановка и как действат службите там, дано не му замътят главата на момчето.Надявам се, че Пламен Константинов ще го опази, но може би най-добрият вариант за Мони е да играе в някой европейски отбор извън Русия, даже ако трябва да се плаща и неустойка.Това е мое лично мнение, дано не съм прав.
Той може да играе "в европейски отбор извън Русия" и пак да не играе в евротурнири. Или ти му обещаваш, че ще играе?
- blue avalanche
- Контакти:
Покрай еуфорията да не забравяме, че:
- се случиха неща, които "пренаредиха дъската" на турнира. Никой не очакваше, че Япония, Бразилия и Франция ще отпаднат толкова рано. Че Чехия ще бие Иран и т.н.
- както бихме САЩ с 3-2, така можеше и да отпаднем. Този път ни провървя, но следващия може би - не.
- точно след като спечелихме 3-я гейм и би трябвало да сме в приповдигнато настроение, италианците ни размазаха с 25-10. А Ботоло ни попиля със сервис.
Имаме още много "хляб" да ядем. Ама много...
- се случиха неща, които "пренаредиха дъската" на турнира. Никой не очакваше, че Япония, Бразилия и Франция ще отпаднат толкова рано. Че Чехия ще бие Иран и т.н.
- както бихме САЩ с 3-2, така можеше и да отпаднем. Този път ни провървя, но следващия може би - не.
- точно след като спечелихме 3-я гейм и би трябвало да сме в приповдигнато настроение, италианците ни размазаха с 25-10. А Ботоло ни попиля със сервис.
-
- Контакти:
blue avalanche написа:peliforewer написа:Изключително представяне на нашите момчета, този път и жребия беше с нас, бяхме в по-лекият поток.Този отбор и треньор ако продължават така го очаква голямо бъдеще.Мен лично ме притеснява, че Мони Николов ще трябва да играе в Русия.Той е едва на 18 години, а знаем какво се случва в момента в Русия, забранено е на всички клубни отбори да играят в евротурнири.Като знаем и каква е политическата обстановка и как действат службите там, дано не му замътят главата на момчето.Надявам се, че Пламен Константинов ще го опази, но може би най-добрият вариант за Мони е да играе в някой европейски отбор извън Русия, даже ако трябва да се плаща и неустойка.Това е мое лично мнение, дано не съм прав.
Той може да играе "в европейски отбор извън Русия" и пак да не играе в евротурнири. Или ти му обещаваш, че ще играе?
Ако иска да се развива трябва да играе на високо ниво, а при такова представяне на световното интерес ще има от доста класни отбори.В Русия в момента проблемите са от друго естество.Едва ли тази дестинация е подходяща за 18 годишен талант.Прочетох, че Мони Николов днес е казал, че Русия е добро място за него, дано да е така.
W84me ( Блатер) ..
-
Руското първенство е сред най-силните. Това че по политически причини не им дават да играят ЕКТ не променя нещата. Спокойно може да се развива и там.
-
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Руското първенство е сред най-силните. Това че по политически причини не им дават да играят ЕКТ не променя нещата. Спокойно може да се развива и там.
Не отричам, че първенството в Русия е класно, но ако в Северна Корея направят силно първенство по волейбол трябва ли да пращаме наши млади таланти там.На този етап разлика между Русия и Северна Корея като политическа обстановка няма.
W84me ( Блатер) ..
blue avalanche написа:Покрай еуфорията да не забравяме, че:
Кога ти е следващият курс?
Гледах в Бургас как нетренирани бихме Япония.
Пък Лигата показа, че Франция, Бразилия и Иран слизат надолу (смяна на поколенията).
А букитата даваха сериозно предимство за нас срещу който и да е противник от мача Иран/Чехия.
Най-голямата случайност бе контузията на Даниеле Лавия, която направи Ботоло титуляр и случайните му асове в един мач.
Русия пак виновна... предполагам, че ако имаше голямо притеснение баща му нямаше да го пусне. А и Константинов от години води Новосибирск....
- blue avalanche
- Контакти:
peliforewer написа:blue avalanche написа:peliforewer написа:Изключително представяне на нашите момчета, този път и жребия беше с нас, бяхме в по-лекият поток.Този отбор и треньор ако продължават така го очаква голямо бъдеще.Мен лично ме притеснява, че Мони Николов ще трябва да играе в Русия.Той е едва на 18 години, а знаем какво се случва в момента в Русия, забранено е на всички клубни отбори да играят в евротурнири.Като знаем и каква е политическата обстановка и как действат службите там, дано не му замътят главата на момчето.Надявам се, че Пламен Константинов ще го опази, но може би най-добрият вариант за Мони е да играе в някой европейски отбор извън Русия, даже ако трябва да се плаща и неустойка.Това е мое лично мнение, дано не съм прав.
Ако иска да се развива трябва да играе на високо ниво, а при такова представяне на световното интерес ще има от доста класни отбори.В Русия в момента проблемите са от друго естество.Едва ли тази дестинация е подходяща за 18 годишен талант.Прочетох, че Мони Николов днес е казал, че Русия е добро място за него, дано да е така.
Каквото и да е представянето му, нито един уважаващ себе си отбор, който играе в евротурнири няма да направи 18-годишния Николов титуляр, а да си изгони досегашния разпределител.