България - Русия - 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Русия - 1:3
Браво момчета въпреки загубата показахте на света , че сметките нямат място във волейбола спорта е преди всичко чест и достойнство , гледаме напред Русия са с класа над нас няма какво да се залъгваме браво и на Радо Стойчев за мисленето , така трябва няма значение , че се натресохме на Русия ние не сме ПРОДАЖНИЦИ и всички форумни плъхове с подобно мислене на дребни тарикати да ходят да чоплят семки и да завиждат !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: България - Русия 15.9.11
ахмака написа:В общи линии Радо каза следното
" Сега е безмислено да говорим за тактически разигравания. В момента е най-важно да си отговорим на въпроса искаме ли да спечелим тоя мач или не искаме...следващите десет минути са най-важните"
Това си спомням съвсем точно.
В тоя ред на мисли е съвсем неправилно да се обвинява във каквито и да е завери или пораженчески идеи.
Относно мача....ми с дупка като Алексиев, и при липсата на душата на отбора-Теди, толкова.
НЕ е малко към този момент, и предпочитам да не се червя, че сме падали като циркаджии.
Аз пък предпочитам да не сме вечно 3ти , 5ти , 10ти и то при положение че мястото не ни е там

-
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Ако трябва да сравня по мъжки какво направиха нашите - вместо да се пробваш с пийналите, готини и падащи си по теб чехкинче и словаче на морето, ти да идеш в Мадрид с надеждата да свалиш приятелката на Кристиано Ирина Шейк. Да, по-готино е да го направиш с руската манекенка, обаче на практика е невъзможно в този момент. Та така и с нас ...
Големи глупости се пишат за този мач.Какво от това дали щяхме да паднем на финала от руснаците или сега.Никой не помни полуфиналисти и финалисти.Помни се само победителят.Ако искаш да си първи-биеш наред.Не си ли взел трофей, няма значение кога си отпаднал.Русия играе най-силния волейбол в момента. Who is on the second place, is the leader of loosers. AYRTON SENNA
Много си зле. Един сребърен медал се помни !!!
Не искам повече да се класираме повече на големи шампионати, защото просто е безсмислено участието ни там. В последно време само се гаврят с нас.
Живи и здрави!
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
BlueRadiotherapist написа:Viktor4o_Rs написа:Ако трябва да сравня по мъжки какво направиха нашите - вместо да се пробваш с пийналите, готини и падащи си по теб чехкинче и словаче на морето, ти да идеш в Мадрид с надеждата да свалиш приятелката на Кристиано Ирина Шейк. Да, по-готино е да го направиш с руската манекенка, обаче на практика е невъзможно в този момент. Та така и с нас ...
Големи глупости се пишат за този мач.Какво от това дали щяхме да паднем на финала от руснаците или сега.Никой не помни полуфиналисти и финалисти.Помни се само победителят.Ако искаш да си първи-биеш наред.Не си ли взел трофей, няма значение кога си отпаднал.Русия играе най-силния волейбол в момента. Who is on the second place, is the leader of loosers. AYRTON SENNA
Имаш ли идея въобще каква глупост си написал

Начетох се на идиотии в тази тема...
Събрали са се тука капацитети, които дори не знаят правилата на волейбола и задават въпроси как и кога можем да се класираме за Олимпиадата, а иначе са тръгнали да защитават теза колко важно е да паднеш в едно спортно състезание, за да извлечеш дивиденти. Е, аз уважавам избора на момчетата да играят за себе си, за достойнството и честта си и за феърплея, защото те са там и знаят най-добре как се чувстват. Убеден съм, че изборът им да си легнат с чиста съвест тази вечер (дори и да не могат да спят от яд заради загубата) пред това ехидно да прехвърлят топката в мрежата на срещата с Германия и цяла Европа да ги сочи като смешници и страхливци е правилен. Само със сила и увереност се постига напредък, а сила и увереност се добива като се хвърлиш в дълбокото, а това дълбоко се казва Русия.
Българите доказаха че са мъже, доказаха, че не ги е страх от руснаците, доказаха, че могат да им се противопоставят и ще се трудят да усъвършенстват онова мъничкото, което не им достигна днес, доказаха, че честта и достойнството са качества, които притежават истински силните. За онези страхливци - да им е честито.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ, ГОРДЕЯ СЕ С ИЗБОРА И ИГРАТА ИМ
Събрали са се тука капацитети, които дори не знаят правилата на волейбола и задават въпроси как и кога можем да се класираме за Олимпиадата, а иначе са тръгнали да защитават теза колко важно е да паднеш в едно спортно състезание, за да извлечеш дивиденти. Е, аз уважавам избора на момчетата да играят за себе си, за достойнството и честта си и за феърплея, защото те са там и знаят най-добре как се чувстват. Убеден съм, че изборът им да си легнат с чиста съвест тази вечер (дори и да не могат да спят от яд заради загубата) пред това ехидно да прехвърлят топката в мрежата на срещата с Германия и цяла Европа да ги сочи като смешници и страхливци е правилен. Само със сила и увереност се постига напредък, а сила и увереност се добива като се хвърлиш в дълбокото, а това дълбоко се казва Русия.
Българите доказаха че са мъже, доказаха, че не ги е страх от руснаците, доказаха, че могат да им се противопоставят и ще се трудят да усъвършенстват онова мъничкото, което не им достигна днес, доказаха, че честта и достойнството са качества, които притежават истински силните. За онези страхливци - да им е честито.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ, ГОРДЕЯ СЕ С ИЗБОРА И ИГРАТА ИМ
Последна промяна от ros на 15 сеп 2011 22:23, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ros, ти поне си се доказал че си интелигентен човек и те уважавам
И именно затова не разбирам защо говориш тези клишета за чиста съвест, морал, мъже и така нататък ... Еми омръзна ми всеки път да е така, всеки път по всичко или да ни бият като шкембе у дувар или да отпадаме по най-глупавият начин с високо вдигнати глави и като морални шампиони. В спорта се гледат резултатите обаче най-вече, не се гледа дали си добър и честен човек, това е жестоката реалност. В историята остава поредното посредствено представяне и то заради нашата си глупост както обикновено, не защото нямат качества. Как могат всички големи отбори да го правят, а ние все да си оставаме с морала бе хора, айде обяснете ми ...

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:ros, ти поне си се доказал че си интелигентен човек и те уважавамИ именно затова не разбирам защо говориш тези клишета за чиста съвест, морал, мъже и така нататък ... Еми омръзна ми всеки път да е така, всеки път по всичко или да ни бият като шкембе у дувар или да отпадаме с високо вдигнати глави и като морални шампиони. В спорта се гледат резултатите обаче най-вече, не се гледа дали си добър и честен човек, това е жестоката реалност. В историята остава поредното посредствено представяне и то заради нашата си глупост както обикновено, не защото нямат качества. Как могат всички големи отбори да го правят, а ние все да си оставаме с морала бе хора, айде обяснете ми ...
Е ,и аз това се питам

Angoff написа:Браво момчета въпреки загубата показахте на света , че сметките нямат място във волейбола спорта е преди всичко чест и достойнство , гледаме напред Русия са с класа над нас няма какво да се залъгваме браво и на Радо Стойчев за мисленето , така трябва няма значение , че се натресохме на Русия ние не сме ПРОДАЖНИЦИ и всички форумни плъхове с подобно мислене на дребни тарикати да ходят да чоплят семки и да завиждат !
Кажи им го!