България-Бразилия (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: България-Бразилия (Официална Тема)

Мнениеот Бижутера » 09 юли 2010 23:15

човека просто не знае кой е вторият показател, който се гледа... ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 юли 2010 23:18

blue avalanche написа:
mistreated написа:
blue avalanche написа:Бразилия показа как световния шампион играе в мач без значение!Бий,за да те уважават!С резерви,с титуляри-това е положението!Да благодарим,все пак,на нашите волейболисти.Направиха каквото можаха,но силите стигат за почетна загуба от Бразилия.Това е реалността.Другото щеше да е сензация.

Що не идеш да цункаш съдията по устата, че подари победата на Бразилия, а? Разбирам, че ти е кеф, разбирам, че си комплексар, че си се родил българин. Не е редно обаче така да говориш в бъгарски форум.

Я ми припомни как съдията "подари" победата на Бразилия?Само не ми казвай,че топката не се ударила в Братоев,ами излязла в аут,щото щете питам:как позна?
Това,че се съобразявам с реалноста ме прави реалист,не комплексар.Ти,явно,живееш в някакъв си твой,приказен,свят,в който България днес победи Бразилия и ще играе в Световната лига.И стига с това,какво били направили Италия и Сърбия!Ние като не можем сами да си решим класирането,другите ли трябва да го направят вместо нас?

Ти само тази точка ли видя като спорна? Аз мога да ти припомня поне още 3 топки, които бяха вътре в полето на Бразилия, но съдиите ги дадоха за тях. Още - явни носени топки на 2 пъти от Жиба, играта продължава. В тайбрека топката удря в рамото Вальо Братоев, съдията дава двоен удар. Изобщо има ли смисъл да ти обяснявам, че в такива мачове всяка една точка е от значение и може да обърне всичко в едната или другата посока. Никога не съм обвинявал италианците, че пуснали на Сърбия, не ме и интересува. Единствено съм коментирал това, че сме с класи над тях, което е самата истина.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 юли 2010 23:46

Жалко, че не се класирахме.
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2010 23:54

mistreated написа:
blue avalanche написа:
blue avalanche написа:Бразилия показа как световния шампион играе в мач без значение!Бий,за да те уважават!С резерви,с титуляри-това е положението!Да благодарим,все пак,на нашите волейболисти.Направиха каквото можаха,но силите стигат за почетна загуба от Бразилия.Това е реалността.Другото щеше да е сензация.

Що не идеш да цункаш съдията по устата, че подари победата на Бразилия, а? Разбирам, че ти е кеф, разбирам, че си комплексар, че си се родил българин. Не е редно обаче така да говориш в бъгарски форум.

Я ми припомни как съдията "подари" победата на Бразилия?Само не ми казвай,че топката не се ударила в Братоев,ами излязла в аут,щото щете питам:как позна?
Това,че се съобразявам с реалноста ме прави реалист,не комплексар.Ти,явно,живееш в някакъв си твой,приказен,свят,в който България днес победи Бразилия и ще играе в Световната лига.И стига с това,какво били направили Италия и Сърбия!Ние като не можем сами да си решим класирането,другите ли трябва да го направят вместо нас?

Ти само тази точка ли видя като спорна? Аз мога да ти припомня поне още 3 топки, които бяха вътре в полето на Бразилия, но съдиите ги дадоха за тях. Още - явни носени топки на 2 пъти от Жиба, играта продължава. В тайбрека топката удря в рамото Вальо Братоев, съдията дава двоен удар. Изобщо има ли смисъл да ти обяснявам, че в такива мачове всяка една точка е от значение и може да обърне всичко в едната или другата посока. Никога не съм обвинявал италианците, че пуснали на Сърбия, не ме и интересува. Единствено съм коментирал това, че сме с класи над тях, което е самата истина.[/quote]
Доколкото си спомням съдиите на линиите,които обявяват дали топката е в аут или е добра са от страната домакин,т.е българи.Поправи ме,ако греша.Блокада на Бразилия-рамо на Братоев-аут-точка за Бразилия.Това отсъди съдията,а не-двоен удар(това беше ситуация с Йосифов,за която,от повторението на БНТ,нито аз,нито ти можем да се произнесем).Айде лека нощ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 01:20

Madridist написа:
SHAKOMINATORA написа:
Ponko написа:Бразилците се избъзикаха с нас дадаха ни 2 гейм и си взеха тайбрека! По-силни са от нас определно водихме 2 гейм с 8:4 то стана 9:12 какво да говорим а 3 гейм го взехме едва,едва... ;) Добре,че съм си реалист аз... ;)

БИЛИ НИ ДАЛИ ДВА ГЕЙМА :shock: Това ли ти е реализма? Ти нормален ли си? Ти българин ли си? Такива като теб ги няма при победите,защото нямат какво да кажат. Ти се появяваш само след загубите,за да напишеш "Казах ви аз,казах ви"..

И вчера един Киряк Стефчов беше се появил от някъде и викаше "Утре Бразилия ляга и всички Вие ще се радвате на измислената победа". Всички ние ще се радваме,а той милия, ще плачи,че българите победили :roll:

Бразилците нямаше НИКОГА да ни легнат!!! Те нямат изгода ние да сме на Световната лига... имат сметка да играят със Сърбия... Италианците също искат сърбите ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 01:22

Аман от такива "българи" като Понко :x Вие сте егати негативно настроените хора... писах го и в една друга тема: Заради такива "оптимисти" като вас, България сега е на такова дередже, респективно спорта, културата и т.н. :oops: :oops: :oops:
Последна промяна от TodorT на 10 юли 2010 02:12, променено общо 1 път.

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 10 юли 2010 01:34

TodorT написа:
SHAKOMINATORA написа:Ебати хейтърите! :shock:
Вие сте жалки бе :!:
Тръгнали да ми се подиграват на хора като Матей и Пранди,смешковците :shock:
КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ?

Аман от такива "българи" като теб и Понко :x Вие сте егати негативно настроените хора... писах го и в една друга тема: Заради такива "оптимисти" като вас, България сега е на такова дередже, респективно спорта, културата и т.н. :oops: :oops: :oops:

:shock: :shock:
И какво съм написал по-горе? Ти май не си в час. Към какво съм негативно настроен,приятелю? Аз вчера прогнозирах победа за нашите в тази тема. Заради такива като теб дето не са в час сме на това дередже,имаш право :!:

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 юли 2010 02:05

Ponko написа:
SHAKOMINATORA написа:
Ponko написа:Бразилците се избъзикаха с нас дадаха ни 2 гейм и си взеха тайбрека! По-силни са от нас определно водихме 2 гейм с 8:4 то стана 9:12 какво да говорим а 3 гейм го взехме едва,едва... ;) Добре,че съм си реалист аз... ;)

БИЛИ НИ ДАЛИ ДВА ГЕЙМА :shock: Това ли ти е реализма? Ти нормален ли си? Ти българин ли си? Такива като теб ги няма при победите,защото нямат какво да кажат. Ти се появяваш само след загубите,за да напишеш "Казах ви аз,казах ви"..

Не професоре просто знаех,че НЯМА ДА УСПЕЕМ ДА СЕ КЛАСИРАМЕ НА ФИНАЛИТЕ,а не като вас да се надявам бразилците да легнат! ;) Казах ли ви,че ще загубим и че няма да се класираме казах ви го. Бием Италия,Холандия,Корея,Франция,Китай,Япония,Куба до някъде,Арженти,Германия,но сме ЗАД БРАЗИЛИЯ,РУСИЯ И ПОЛША РАЗБЕРЕТЕ ГО!

Ти гледал ли си някой мач на Куба ,за да говориш така за тях?При тях топката след забивка не пада.По-добрите им страни от нашите са ,че се хвърялт за всяка топка ,пъргави и бързи .При нас + са блокадата и наредбата ,но срещу Куба ще бъде доста трудно , ако играем...Полша са 39 милиона и на волейболната лига са 3ти с 6 поражения ,което както и да го гледаш означава ,че не са в тая форма ,в която бяха преди няколко години.Русия и Бразилия не можем да ги бием то е ясно ..Ако се направи новата зала в София по-скоро аз давам гаранция ,че палячовци като циганите от Южна Америка няма да вземат гейм!!!!
Славия София

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юли 2010 02:10

SHAKOMINATORA написа:
TodorT написа:
SHAKOMINATORA написа:Ебати хейтърите! :shock:
Вие сте жалки бе :!:
Тръгнали да ми се подиграват на хора като Матей и Пранди,смешковците :shock:
КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ?

Аман от такива "българи" като теб и Понко :x Вие сте егати негативно настроените хора... писах го и в една друга тема: Заради такива "оптимисти" като вас, България сега е на такова дередже, респективно спорта, културата и т.н.

И какво съм написал по-горе? Ти май не си в час. Към какво съм негативно настроен,приятелю? Аз вчера прогнозирах победа за нашите в тази тема. Заради такива като теб дето не са в час сме на това дередже,имаш право :!:

Опа.... Сорииии :lol: Малко в повече ми е биричката и емоцията.... :lol: Сори, приятел, аз не съм прав... не сам те разбрал правилно с поста ти... разбрах, че наричаш Пранди и Казийски смешковци, а ти всъщност се обръщаш към "разбирачите" :oops: Извинявай, аз съм сгрешил... нещо май не съм в час :mrgreen: Пак се извинявам :)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 10 юли 2010 09:08

загубихме от тези дето ще станат първи, просто FIVB предпочитат други да са на финал, разбирайте САЩ,но те се издъниха за малко. Групата ни е с два от четирите най-добри отбора в света. Все едно Бразилия и Испания да са в една група за класиране за световното и единия да трябва да отпадне, такъв е регламента :evil:

Бразилия обаче са си отбор на циганските номера, ако някой друг говори толкова със съдиите и постоянно претендира винаги ще има по 2-3 жълти картона на мач.Тях обаче им се кланят :evil: :evil: :evil: Това отношение ако е на футболен мач в България, съдиите ще си тръгнат с подути глави от хвърлени предмети.

Надявам се за световното да сме събрали достатъчно агресия и да го върнем тъпкано на всички. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :!:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Волейбол”