ЕП: Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: ЕП: Полша - България

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 00:11

bastuna2003 написа:
veselinsk написа:Волейтурците да се радват на купената от ДПС победа, щото като се върне Боко на власт и съсипе КТБ ще ходите да си играете за 15-то място на треторазредните волейболни турнири!

Много си повервахте жълтурите :mrgreen:
Вече и във второ лице говорите за българите. Следващия път на никой няма да му липсвате като дойде следващия "селски"

Личи си че си неграмотен , къде прочете Българи , че и за второ лице да говориш , айде лягай че трябва да си на училище утре :lol:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 25 сеп 2013 00:12, променено общо 1 път.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 сеп 2013 00:11

велика победа за България
трудно играем в такива моменти, а факторите срещу нас бяха доста
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...

п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за мен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.
Последна промяна от yasen на 25 сеп 2013 00:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2013 00:11

veselinsk написа:Волейтурците да се радват на купената от ДПС победа, щото като се върне Боко на власт и съсипе КТБ ще ходите да си играете за 15-то място на треторазредните волейболни турнири!

Така е, КТБ създаде тоя отбор, лично Цецо Мустака вдигаше на Соколов тая вечер :lol: :lol: :lol: Айде стига идиотщини на политически и футболни теми бе :evil: :evil: :evil:
Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 25 сеп 2013 00:12

BadBoy написа:
rmfan5 написа:
BadBoy написа:
Теди Салпаров: Казах ли ви, че ще ги биеме и тука ше им е*а майката.

:mrgreen:

И аз го чух това :twisted:

Явно си требе да се препсува 2-3 пъти в ефир, за да тръгне работата. Любо Ганев даде тон, Теди Салпаров довърши. Липсваше само Стоичков да тегли една п*тка майна на всички по дефолт :mrgreen:

Със Стоичков биехме 3:0! Ама и така е добре, даже по- сладко!
За утре яка мобилизация.И по- малко инфаркти, че днес изгинахме! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 25 сеп 2013 00:13

yasen написа:велика победа за България
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...7

п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за бен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.

Най-много ме е яд,че Матей не можа да играе за България с диагонал Цецо Соколов.....

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 25 сеп 2013 00:13

Viktor4o_Rs написа:Така е, КТБ създаде тоя отбор, лично Цецо Мустака вдигаше на Соколов тая вечер :lol: :lol: :lol: Айде стига идиотщини на политически и футболни теми бе :evil: :evil: :evil:

Не знам дали дигаше той, но Пеевски ми се видя да играе диагонал.
Изображение

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 25 сеп 2013 00:14

Нефтохимик написа:
честито на момчетата, каквото и да направят утре, ще съм благодарен, майната му, че евентуално няма да вземем медал ...7

п.с. Матей Казийски липсва на отбора, за бен е абсурдно и адски глупаво най-добрия български волейболист да не е в отбора, малка държава сме, с малък ресурс, къса резервна скамейка, необяснимо е за мен.

Най-много ме е яд,че Матей не можа да играе за България с диагонал Цецо Соколов.....

Не иска, защо да не може?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 сеп 2013 00:14

Нефтохимик написа:

А Матей какъв щеше да играе , разпределител ли :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2013 00:14

Изхвърлихме ги от СЛ, сега и от ЕП. Кееееееееееееееееееф.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 25 сеп 2013 00:16

za nas e toj religiq написа:
Нефтохимик написа:

А Матей какъв щеше да играе , разпределител ли :)

Матей сигурно е в топ 5 на световния волейбол. За него винаги трябва да има място в отбора.

Върни се в “Волейбол”