ЕП: Германия - България - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: ЕП: Германия - България - 1:3 FT
Някой знае ли защо флагът на фланелката на Калиберда беше обърнат ? (жълто, червено, черно)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
При победа над италианците ставаме четвърти в ранглистата на fivb.
Последна промяна от NOMER14 на 26 сеп 2013 00:09, променено общо 1 път.
drvasko98 написа:Мисля, че за първи път сме в Топ 4 на четвърти пореден турнир - две Световни лиги, Олимпиада и сега Европейско, което показва някаква постоянна класа. Не сме най-добрите, но отборът в последната 1 година ме радва страшно много. Италианците са силни. Нов тест ще е за Плачи и момчетата да им намерят цаката и най-вече на надутия пуяк Беруто.
Единствено ние четвърти полуфинал подред играем...
Браво на момчетата! Ето така се играе. Първият гейм го изтървахме по абсурден начин, но и съдията "помогна". После вече мачът беше наш, макар и с триста зора.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: ЕП: България - Германия
Agueroo написа:3-1 за ЛЪВОВЕТЕ !

Ей емоциите ми идват в повече. Гледах мача по немския спорт 1 и мога само да се възхищавам на коментара страхотна обективност. Хората говореха със страхотно уважение за нас. За тях беше мач срещу световна сила и се въсхищаваха на нашите играчи. А наще въпреки умората изиграха мача страхото тактически. Посрещането наистиа беше на ниво, сега остава да счупим проклетия карък полуфинал. Просто тези момчета заслужават медал. Никой отбор не е показвал такова постояство като тях. Интересно е дали не се оказа тактическа загубата с германците и така избегнахме мача с руснаците на полуфинала...
1) Честита победа, напълно заслужена! С класа сме над немците!
2) Браво на Плачи, че не се поколеба да смени когото и да било, браво и на хората, които влезнаха със самочувствие от пейката и играха решително! Браво на всички!
3) Калиберда е тотално недоразумение, което вади страшен късмет, но когато "ножът опре до кокъла" се вижда, че не става чеп за зеле от него.
4) Еминем, чакаме темата за мача с Италия!
2) Браво на Плачи, че не се поколеба да смени когото и да било, браво и на хората, които влезнаха със самочувствие от пейката и играха решително! Браво на всички!
3) Калиберда е тотално недоразумение, което вади страшен късмет, но когато "ножът опре до кокъла" се вижда, че не става чеп за зеле от него.

Само Левски!
Честито на всички българи и наздраве
нашите момчета отново ни накараха да се гордеем!!!

CHELSEA
Borussia написа:Ей емоциите ми идват в повече. Гледах мача по немския спорт 1 и мога само да се възхищавам на коментара страхотна обективност. Хората говореха със страхотно уважение за нас. За тях беше мач срещу световна сила и се въсхищаваха на нашите играчи. А наще въпреки умората изиграха мача страхото тактически. Посрещането наистиа беше на ниво, сега остава да счупим проклетия карък полуфинал. Просто тези момчета заслужават медал. Никой отбор не е показвал такова постояство като тях. Интересно е дали не се оказа тактическа загубата с германците и така избегнахме мача с руснаците на полуфинала...
Браво на немските коментатори ! И да и аз мисля , че загубихме във групите със цел да изпратим руснаците във другия поток.
siniq_fen написа:1) Честита победа, напълно заслужена! С класа сме над немците!
+1
Да се възстановиш от такъв мач с Полша и само няколко часа по- късно да играеш на такова ниво...
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"