Адреналина спадна, смлях си гроздето, 400кг. си отгледах, капнах си една на двора и се сетих за мача. На спокойна глава моя прочит е следния......тая лисица Джанлоренцо подари първите два гейма на янките, бием ги третия, те ш'си кажат айде и тия да вземат нещо, бием четвъртия.....и колата се обърна. Може и да греша, но италианците освен тактици, са и абсолютни хитреци! Наздраве и в събота 09.30 на линия.
А Татаров и той ли е от школата на Левски?
Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Волейбол - Всекидневна тема
plmar написа:А Татаров и той ли е от школата на Левски?
Мисля, че е от школата на ЦСКА.
Огромен характер от тези млади момчета, да в началото липсата на опит и пренавитостта костваха два глупави гейма, което с отбор от първите четири щеше да е фатално, ама все пак Алекс след толкова слаби и пълни с грешки два гейма, да завърши с такъв мач и да поведе отбора говори за световна класа като талант, а и като лидерство. Другите същото поеха с него особено центъра бе много важен за обръщането на мача.
Няма да имат такъв друг шанс в живота си като полуфинал на световно първенство с Чехия, дано няма подценяване, а с пределна концентрация и без прегряване си вземем мача, а вече дай Боже на финал каквото сабя покаже и честта, майко, юнашка. Вярвам, че там освободени от всякакъв фаворитизъм ще направят добър мач, а защо и да не са сензацията на първенството. Но първо без подценяване спрямо чехите.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- ChelseaFUN
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:plmar написа:А Татаров и той ли е от школата на Левски?
Мисля, че е от школата на ЦСКА.
Огромен характер от тези млади момчета, да в началото липсата на опит и пренавитостта костваха два глупави гейма, което с отбор от първите четири щеше да е фатално, ама все пак Алекс след толкова слаби и пълни с грешки два гейма, да завърши с такъв мач и да поведе отбора говори за световна класа като талант, а и като лидерство. Другите същото поеха с него особено центъра бе много важен за обръщането на мача.
Няма да имат такъв друг шанс в живота си като полуфинал на световно първенство с Чехия, дано няма подценяване, а с пределна концентрация и без прегряване си вземем мача, а вече дай Боже на финал каквото сабя покаже и честта, майко, юнашка. Вярвам, че там освободени от всякакъв фаворитизъм ще направят добър мач, а защо и да не са сензацията на първенството. Но първо без подценяване спрямо чехите.
Момчето тръгна от Арда Кърджали. Родом е от Чакаларово, община Кирково.
Преди години играят Цска и Левски. Сините не могат да съберат състав. И пускат Алекс Николов - едно детенце с очила за плуване да посреща топките. Ясно ви е какво се случва. Цесекарите им стана съвестно, и за да има някаква интрига, и те пуснаха едно момченце с името Татаров. Гледайки това по тв, не ми е идвало на ум какво ще стане с тях.
Снощи изгледах трите победни гейма. Страхотно включване на Татаров. С пъргавината си свърши много мръсна работа при посрещане и в защита, облекчи много либерото и даваше бързи топки към Монката. Третия гейм го извади Илийката (Пушката в студиото постоянно подканеше да играем през центъра). За 3 гейма Алекс имаше 11 точки, но в четвъртия ги разпердушини с още 11 и в тайбрека със 7. И всичко това, защото всички останали се гмуркаха в защита.
Интересно какво каза големият брат на малкия в четвъртия гейм и обратното в петия, като си допираха главите.
Интересно какво каза големият брат на малкия в четвъртия гейм и обратното в петия, като си допираха главите.
NOMER14 написа:Преди години играят Цска и Левски. Сините не могат да съберат състав. И пускат Алекс Николов - едно детенце с очила за плуване да посреща топките. Ясно ви е какво се случва. Цесекарите им стана съвестно, и за да има някаква интрига, и те пуснаха едно момченце с името Татаров. Гледайки това по тв, не ми е идвало на ум какво ще стане с тях.
Айде да не се изхвърляме. Татаров може, но детето Александър все пак е синът на Владимир
Татаров си заслужи да започне мача с Чехия.
Иска ми се и да се върне към силовия си сервис.
Иска ми се и да се върне към силовия си сервис.
drvasko98 написа:NOMER14 написа:Преди години играят Цска и Левски. Сините не могат да съберат състав. И пускат Алекс Николов - едно детенце с очила за плуване да посреща топките. Ясно ви е какво се случва. Цесекарите им стана съвестно, и за да има някаква интрига, и те пуснаха едно момченце с името Татаров. Гледайки това по тв, не ми е идвало на ум какво ще стане с тях.
Айде да не се изхвърляме. Татаров може, но детето Александър все пак е синът на Владимир
Отново ме репликираш за факти в историята.
Ето, хората четат гонг:
https://bgvolleyball.com/new.php?id=362867&s_id=
https://www.youtube.com/watch?v=MYdvMJQOAhc
Помня, че Николов го пуснаха заради контузия на син волейболист и беше в дясната страна на екрана полето.
Помня, че Николов го пуснаха заради контузия на син волейболист и беше в дясната страна на екрана полето.