Не знаем за кого да викаме следващия днес мач. Кой е по-удобният противник.
Словенците са по-опитни и последните два мача, в които ги бихме, нещата бяха на косъм.
Янките са подмладени и наивнички, но имат треньор. Букитата ги предпочитат. В контрола преди световното сме ги били с 3-1. Тази година при мласите имаме 4 победи и 1 загуба. Особено запомнщо е при момчета до 19 година в тайбрека от 11:14 ги обърнахме до 16:14! А момичетата до 19 биха на финала американките за световна титла. Толкова уплашени американци в спорта, каквито бяха след първия сет волейболистките от САЩ, не бях виждал отдавна.
Не знам...
Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол - Всекидневна тема
NOMER14 написа:Не знаем за кого да викаме следващия днес мач. Кой е по-удобният противник.
Словенците са по-опитни и последните два мача, в които ги бихме, нещата бяха на косъм.
Янките са подмладени и наивнички, но имат треньор. Букитата ги предпочитат. В контрола преди световното сме ги били с 3-1. Тази година при мласите имаме 4 победи и 1 загуба. Особено запомнщо е при момчета до 19 година в тайбрека от 11:14 ги обърнахме до 16:14! А момичетата до 19 биха на финала американките за световна титла. Толкова уплашени американци в спорта, каквито бяха след първия сет волейболистките от САЩ, не бях виждал отдавна.
Не знам...
Аз също не знам. САЩ са традиционна сила и имат (вероятно) характерното за големите спортни нации самочувствие, което им помага в периодите, когато малко им тръгне играта да си повярват. Словения също натрупаха огромен опит, но може и да са поразклатени от двете поредни загуби срещу нас. Аз лично съм с 1% повече за Словения. Но и срещу двата само с волейбол няма да бием, ще трябва и ум и ташаци. Да кажем, че съм предпазлив оптимист.
-
- Контакти:
Аз се притеснявам тези две победи със Словения да не изиграят лоша шега на тези млади момчета, така че мисля, че срещу американците ще са по-мобилизирани. От друга страна, те са олимпийски бронзов медалист, словенците пък четвърти на ВНЛ, редовен медалист от европейски и с доста опитен отбор. Интересно ми е Урнаут дали ще го най-накрая, или са го взели с контузия, за да плаши гаргите.
Като тегля чертата, май предпочитам американците, ама усещането ми е, че Словения ще ги подхлъзне и ще играем с тях.
Като тегля чертата, май предпочитам американците, ама усещането ми е, че Словения ще ги подхлъзне и ще играем с тях.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Ами след първия гейм, предпочитам американците.
Plovdiv_1926 написа:Аз се притеснявам тези две победи със Словения да не изиграят лоша шега на тези млади момчета, така че мисля, че срещу американците ще са по-мобилизирани. От друга страна, те са олимпийски бронзов медалист, словенците пък четвърти на ВНЛ, редовен медалист от европейски и с доста опитен отбор. Интересно ми е Урнаут дали ще го най-накрая, или са го взели с контузия, за да плаши гаргите.
След първия гейм съм за американците. Словения след 2-0 за нас в мача срещу тях трети мач сервират брутално
-
- Контакти:
Много опасни играчи имат словенците, а и страшно силен сервис. Американците са по-предвидимият отбор и си затвърдих мнението, че тях предпочитам. Ама мачът като нищо на 3:0 да иде, дано поне ги поизпотят.
Все пак няма място за отстъпление и в двата мача бяхме по-добрият отбор от Словения, само не трябва да се възгордяват прекалено и със същата концентрация да играят нашите.
Все пак няма място за отстъпление и в двата мача бяхме по-добрият отбор от Словения, само не трябва да се възгордяват прекалено и със същата концентрация да играят нашите.
Няма кво да пробираме, не са нито Полша, нито Италия. Който и да е, все трябва да го бием. Като че ли словенците са малко по-добри, а мача много добър.

-
- Контакти:
Хубаво е, че се очертава да върнат гейма американците, дано се продължи гейм за гейм и се стигне и до 3:2 за някой от двата отбора.
Мача вече е радост за сетивата. Както и да завърши- топ игра и от двата отбора.

Дано сервисът на Гарсия да НЕ потръгне срещу нас.