СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: СЛ: Аржентина - България - 1:3 FT
Хубаво е че ще знаем как е завършила другата среща преди мача ни с Италия.
paceto написа:Хубаво е че ще знаем как е завършила другата среща преди мача ни с Италия.
В другата група ли?
Само Левски!
paceto написа:Хубаво е че ще знаем как е завършила другата среща преди мача ни с Италия.
Нещо се бъркаш... С Италия играем утре а те ще решат помежду си какво им трябва вдругиден... за съжаление
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: СЛ: Аржентина - България
Parmalat написа:Браво българи юнаци!!!Вече сме 99% на полуфиналите.
Друг път! 50-50 сме. Италианците имат много тежък сервис в лицето на Савани, Зайцев, че и Травица, а ние посрещаме много зле. Резултатът от днес е добър, но точките са много зле. Ако паднем 0-3 или 1-3 от Италия, в подледния мач ще ни спретнат нечуван цирк, със съответната точкова разлика.
Аз лично не съм доволен от резултата днес

- paceto
- Контакти:
ros написа:paceto написа:Хубаво е че ще знаем как е завършила другата среща преди мача ни с Италия.
Нещо се бъркаш... С Италия играем утре а те ще решат помежду си какво им трябва вдругиден... за съжаление
Не говоря за някакви врътки, кой какво да взима или да не взима.
Утре ние играем от 03:00 с Италия, в другата група мача е пак като днес от 23:30 между Русия и Канада.
Ние и без това ще чакаме развръзката в последните мачове, защото няма да играем на 19-ти, когато играят Италия – Аржентина и Канада – Бразилия
В нашата група всички мачове са след втората група за добро или лошо.
БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Няма по-хубаво събуждане от новина, че сме спечелили изключително нервен мач!
Няма по-хубаво събуждане от новина, че сме спечелили изключително нервен мач!
- milenkorak
- Контакти:
Трябва ни пределна мобилизация срещу Италия, за да победим. Други сметки не са ни нужни, а само победа , която ще дойде много трудно. Аз вярвам в нашите момчета. Напред, България!
- mistreated
- Контакти:
Прекрасна победа с горчив привкус. Хич не ми се иска да коментирам съдийството, но аз такова нещо не бях очаквал, честно. Нормално да побутнеш 1-2 точки домакините, но това което стана в четвъртия гейм няма нищо общо с волейбола. 4 топки аут свирени добри и 1 червен картон. Мамка му, та това са 10 точки! Това означава, че реалният резултат в 4-тия гейм е 25:13 за България
Иначе за мача мога да кажа само - one man show. Соколов отново беше неудържим. Доскоро много хора не можеха да повярват какво прави Милкович за Сърбия и как печелеше почти сам мачовете. Цецо дава заявка да е новия Милкович.
Тактически стояхме отново отлично. Романути и Перейра изобщо не можаха да се включат в мача, а центровете им нямаха тази огромна свобода, както при старите ни мачове с този отбор. Единствената изненада дойде от Кирога. Изключително слабо представяне имаше той в групите, но ето, че като истински капитан, днес направи най-добрия си мач.
Утре ни трябват 2 гейма, за да си гарантираме продължаване напред и мисля, че няма да има проблем да ги вземем. Щом успяхме днес да играем срещу 12 човека и пак да спечелим, значи тези момчета наистина са герои.

Иначе за мача мога да кажа само - one man show. Соколов отново беше неудържим. Доскоро много хора не можеха да повярват какво прави Милкович за Сърбия и как печелеше почти сам мачовете. Цецо дава заявка да е новия Милкович.
Тактически стояхме отново отлично. Романути и Перейра изобщо не можаха да се включат в мача, а центровете им нямаха тази огромна свобода, както при старите ни мачове с този отбор. Единствената изненада дойде от Кирога. Изключително слабо представяне имаше той в групите, но ето, че като истински капитан, днес направи най-добрия си мач.
Утре ни трябват 2 гейма, за да си гарантираме продължаване напред и мисля, че няма да има проблем да ги вземем. Щом успяхме днес да играем срещу 12 човека и пак да спечелим, значи тези момчета наистина са герои.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Re: СЛ: Аржентина - България
drvasko98 написа:Parmalat написа:Браво българи юнаци!!!Вече сме 99% на полуфиналите.
Друг път! 50-50 сме. Италианците имат много тежък сервис в лицето на Савани, Зайцев, че и Травица, а ние посрещаме много зле. Резултатът от днес е добър, но точките са много зле. Ако паднем 0-3 или 1-3 от Италия, в подледния мач ще ни спретнат нечуван цирк, със съответната точкова разлика.
Аз лично не съм доволен от резултата днес
Много са ми смешни такива коментари. Какво не си доволен взехме максимума 3 точки, какво повече искаш? Ами ако бяхме паднали сигурно щеше да псуваш момчетата без да отдадеш значение че изобщо успяха да се класират въпреки тежката група в която попаднаха.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
на запик къде може да се гледа, освен този в 4 по тв 7
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]