България - Германия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: България - Германия - 1:3 FT

Мнениеот Жоржиньо » 14 май 2012 09:11

Ако Германия биеха пак щяхме да сме домакини но срещу Куба,Чехия и Индия.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 09:23

Жоржиньо написа:Ако Германия биеха пак щяхме да сме домакини но срещу Куба,Чехия и Индия.

Да, това го разбрахме обаче след мача, защото в залата изобщо не го съобщиха. А и Франция и Египет са много по-добрия вариант от Куба и Чехия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 май 2012 09:53

Сега да не кажете, че нарочно сме пуснали аванта на немците :o

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 10:28

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:Искам само да кажа, че бях досега на мача между Италия и Германия и съм отвратен от селската ни публика ... Не бяха псувни и освирквания по германците, не беше чудо Изображение Защо бе, какво са ни виновни хората, да не би да ни биха със съдии или нещо нечестно ? Какво е виновен 9-ката им Гьотцер (или нещо подобно), че вчера ни изкърти от сервиси, които нашите путьовци така и не можаха да посрещнат Изображение Седях до италианци и дори те не се радваха толкова, колкото Ганьовците в залата, които масово не аплодираха чудесните отигравания на германците и псуваха вулгарно немците. Дори след мача, когато дикторът каза да поздравим и двата отбора за страхотния мач, пак освиркаха германците. Никога няма да си надмогнем комплексите и винаги ще си останем злобни селяндури, малки душички, това мога да кажа.
Апропо, едно младо германско волейболистче рева като бебе след мача. Да сте виждали БГ спортист да го прави ? Жалка, селска публика, това мога да кажа, дори и да ми се обидят много хора, дори и да кажат, че е било по-добре за нас Италия да бие, показахме си простотията за пореден и надали за последен път ;)

Това, че си бил за немците, не значи, че публиката трябва да бъде за тях. Не знам кога си влязал, но диктора преди мача каза, че ако Италия спечели този мач, България ще получи още едно домакинство срещу отборите на Франция, Пакистан и Египет. Е нормално ли щеше да ти се види, ако не подкрепяхме италианците?

Ако беше само заради това, нямаше след мача пак да псуват и освиркват германците ;) Просто сме комплексари и селяндури, пак го казвам :!: Българинът си харесва мангалски държави, ако играеха например Бразилия или Куба срещу Германия, пак цялата зала щеше да е срещу немците. Не заслужаваха ли тия момчета аплодисменти за мъжеството, което показаха и от което нашите могат само да се поучат ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 14 май 2012 10:37, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:34

Viktor4o_Rs написа:Ако беше само заради това, нямаше след мача пак да псуват и освиркват германците ;) Просто сме комплексари и селяндури, пак го казвам :!: Българинът си харесва мангалски държави, ако играеха например Бразилия или Куба срещу Германия, пак цялата зала щеше да е срещу немците.

Говориш глупости. Аз след загубата на полуфинала казах, че ще викам за немците, защото много мразя жабарите. Но в крайна сметка целта оправдава средствата, а целта беше ние да имаме по-лек път до Лондон. Това минаваше през победа на Италия снощи. Затова и аз освирквах, какво ненормално виждаш в това?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 10:38

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:Ако беше само заради това, нямаше след мача пак да псуват и освиркват германците ;) Просто сме комплексари и селяндури, пак го казвам :!: Българинът си харесва мангалски държави, ако играеха например Бразилия или Куба срещу Германия, пак цялата зала щеше да е срещу немците.

Говориш глупости. Аз след загубата на полуфинала казах, че ще викам за немците, защото много мразя жабарите. Но в крайна сметка целта оправдава средствата, а целта беше ние да имаме по-лек път до Лондон. Това минаваше през победа на Италия снощи. Затова и аз освирквах, какво ненормално виждаш в това?

Явно не можеш да ме разбереш, но както и да е ...
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:46

Viktor4o_Rs написа:Явно не можеш да ме разбереш, но както и да е ...

Не бе човек, аз те разбирам добре, ама ти не можеш да ме разбереш.
Аз също виждам за ненормално българин да вее немското знаме на мач срещу България, и на немския химн да стои изправен с ръка на сърцето и да пее. Това за мен е НЕНОРМАЛНО.
Ама за него явно всичко е в реда на нещата.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 10:49

mistreated написа:

Аз също виждам за ненормално българин да вее немското знаме на мач срещу България, и на немския химн да стои изправен с ръка на сърцето и да пее. Това за мен е НЕНОРМАЛНО.

Аз станах и на двата химна, защото това е уважение и плясках на всяко добро отиграване и на двата отбора, както и след мача, така ги разбирам нещата.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 10:58

Viktor4o_Rs написа:
mistreated написа:

Аз станах и на двата химна, защото това е уважение и плясках на всяко добро отиграване и на двата отбора, както и след мача, така ги разбирам нещата.

Всички станаха и на двата химна и ръкопляскаха по време на тях! Не бъркай едното с другото. Погледни какво съм написал. България имаше интерес Италия да победи, защо публиката да не помогне за това?
Все едно на финалите на Световната лига в Полша, когато ние трябваше да победим Италия, за да имат шанс поляците, публиката не беше за нас. Беше абсолютно същото положение. И жабарите бяха яко освирквани. И поляците ли са мърши?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 11:08

Е аз пък ти казвам, че много хора хал-хабер си нямаха от тая работа, просто не можаха да преживеят, че сме паднали от Германия, онзи 9-ката им Гроцер го направиха на нищо, това да не би пак да е щото имаме интерес Италия да бие, а ? Или щото ни счупи от сервиси ? Всъщност какъв интерес, при условие че и Франция може да ни бие, не знам защо винаги си правим сметки без кръчмар.
Изобщо не е същото сравнението, което даваш на мача ни с Италия в Полша, има разлика. Както и да е, не ми се превръща темата в чат. Пак казвам, не виждам какво пречеше след мача да се аплодират и ДВАТА отбора, след като вече италианците спечелиха ?
Изображение

Върни се в “Волейбол”