Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

would
Контакти:

Re: Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?

Мнениеот would » 12 сеп 2011 18:36

Сами сме си виновни, че не бихме Словакия.Тогава нямаше да правим сметки, а щяхме да сме победители в групата.Но сега, да се надяваме да спечелим плейофа, а на 1/4 с Русия, каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2011 18:38

Mourinio написа:Абе спокойно, Полша ще си играе мача, не вярвам да се излагат, най-малко заради хилядите им фенове, които ще отидат днес да ги гледат и подкрепят, а и така или иначе, който иска да спечели Европейското трябва да бие Русия, дали на 1/4 финал или финал, все ще се играе мач срещу тях...

Защо всички забравяте, че освен спечелване на титлата, това първенство е много важно и заради правото за класиране на световната купа. 2-та финалиста на европейското се класират. Та дали е по-добре да срещнем Русия на финал или на 1/4 финал.
Аз си мислех, че е първото, ама явно нашите глави от щаба са на друго мнение....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 сеп 2011 18:44

mistreated написа:
Mourinio написа:Абе спокойно, Полша ще си играе мача, не вярвам да се излагат, най-малко заради хилядите им фенове, които ще отидат днес да ги гледат и подкрепят, а и така или иначе, който иска да спечели Европейското трябва да бие Русия, дали на 1/4 финал или финал, все ще се играе мач срещу тях...

Защо всички забравяте, че освен спечелване на титлата, това първенство е много важно и заради правото за класиране на световната купа. 2-та финалиста на европейското се класират. Та дали е по-добре да срещнем Русия на финал или на 1/4 финал.
Аз си мислех, че е първото, ама явно нашите глави от щаба са на друго мнение....

Престанете с тая Световна купа... Да, дава квоти за Лондон, но и няма гаранцие че ще сме сред първите 3. Така че нека стъпка по стъпка. Каквото и да стане, момчетата ще дадат всичко от себе си, дори срещу Русия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 сеп 2011 18:46

И все пак не вярвам Полша да легне на Словакия пред 6 000 поляци, които ще са в залата и ще ги подкрепят :shock:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 12 сеп 2011 18:47

Моля някой да даде линк за мача на Поляците,че намирам само през букмейкърските сайтове.А за там иска пари :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 сеп 2011 18:49

CSKARCHETO-BS написа:Моля някой да даде линк за мача на Поляците,че намирам само през букмейкърските сайтове.А за там иска пари :lol:

Не ти искат пари за регистрация споко, регваш се и гледаш ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 12 сеп 2011 18:52

Mourinio написа:
CSKARCHETO-BS написа:Моля някой да даде линк за мача на Поляците,че намирам само през букмейкърските сайтове.А за там иска пари :lol:

Не ти искат пари за регистрация споко, регваш се и гледаш ;)

Аз до колкото знам трябва да имаш пари в сметката за да гледаш мачовете :?:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 сеп 2011 19:02

Поляците падат хем ще си починат хем няма да се натресат на Русия и за какво да ни правят първи като знаят как паднаха от нас ,а и каквото и да си говорим сме по класни от Словакия и това те много добре го знаят.Друго освен загуба за поляците ще е супер изненада.Много ясно че ще гледат нас да натикат на Русия.Ние трябваше да паднем чисто и всичко се нареждаше благоприятно за нас .

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 12 сеп 2011 19:02

гледайки стартовия състав на поляците ми става ясно че ще има сериозно полегане..

Върни се в “Волейбол”