Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- florentin_petre
- Контакти:
Re: Тази седмица националният отбор казва ''чао'' на Варна и ДКС
ех добре си ми беше бам на колата Русе-Варна гледах си волейбол, София ще ми е по трудно, пожелавам на софиянци да пръскат залата, щото без публика всичко ще е посредствено. Очаквам 15 хил гарла като изреват Бразилия и Русия да се наакват.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
DIO IS MY GOD ! ! !
Много се радвам, че вече няма да дудне Дж Теди Джорджо, като идиот, и да ни срами като публика. Винаги като го е нямало публиката във Варна е била на ниво. Конгресна е стара зала, изглежда добре, но до тук. Надявам се да се построи нова зала и във Варна за 8000+ и мачовете на националите по волейбол да се редуват в двете зали.
За новата зала трябва да се радваме всички. Злобните коментари, че залата няма да е пълна са много тъпи. Конгресна се пълнеше само за важните мачове, предполагам и тук ще е така. Все пак има разлика между зала за 5000 и зала за 13000.
За новата зала трябва да се радваме всички. Злобните коментари, че залата няма да е пълна са много тъпи. Конгресна се пълнеше само за важните мачове, предполагам и тук ще е така. Все пак има разлика между зала за 5000 и зала за 13000.
- wicked1913
- Контакти:
Браво. Навлязахте в глупави,комплексарски спорове - за пореден път!
Като в София има нова зала - съвсем нормално да се играят мачове там,за какво е направена иначе. Досега просто нямаше къде другаде.
Най-добрия вариант(поне според мен) - от тук на сетне мачовете да се въртят - в Софив, във Варна,дай боже защо не и в Пловдив - и там строят, и в Русе - ако не се лъжа?
Аз не виждам какво по-хубаво от това,колкото се може повече зали да има.
Абсолютно против централизацията съм - националните отбори по всички спортове трябва да обикалят из цялата държава(стига да има нужната организация,и естествено зали,стадиони)
Като в София има нова зала - съвсем нормално да се играят мачове там,за какво е направена иначе. Досега просто нямаше къде другаде.
Най-добрия вариант(поне според мен) - от тук на сетне мачовете да се въртят - в Софив, във Варна,дай боже защо не и в Пловдив - и там строят, и в Русе - ако не се лъжа?
Абсолютно против централизацията съм - националните отбори по всички спортове трябва да обикалят из цялата държава(стига да има нужната организация,и естествено зали,стадиони)

фалшива коса - фалшив футбол!
- wicked1913
- Контакти:
А тези коментари,колко бил билета,какви били националните отбори са съвсем смешни.
Какво плюете по публиката във Варна? Ще кажете,че положението за футболния отбор не е същото... такъв е манталитета навсякъде из България, не само във Варна или София.
Какво плюете по публиката във Варна? Ще кажете,че положението за футболния отбор не е същото... такъв е манталитета навсякъде из България, не само във Варна или София.
фалшива коса - фалшив футбол!
- mile kitic
Enravota написа:От цялата дискусия стана ясно само че Миля Китич или каквато е тази сръбска подлога е много прост човечец...
Човекът с 200-те лева ти дава пример, че ходи до Варна, да пълни залата във Варна (която стои празна от както билетите не са по 3 лв.). И това е отговор на нападките ти че ако не са евтини билети в София няма да има хора...ама явно не помниш кво си писал два поста по-нагоре. Хайде сега марш в сърбия да милваш Китич
Ей боклук

Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
iliev72 написа:Ти май хич не си в час ! При 10-15лв тази зала ще се пука по шевовете ! Да не решат 50 и повече лв , че тогава наистина ще е празна ! В Сф ходене на клуб ти е 10лв минимумТака , че при 10-15 лв тази зала ще се издула от зрители !
Наистина ли в София едно ходене на клуб ти е 10лв. минимум?

Не знам ,тази Фандъкова се бъзика с ВАС - СТОЛИЧАНИ. 10 лв. за нощен клуб ,я да се вдигните малко на бунт

Последна промяна от kanar4o на 27 юни 2011 17:21, променено общо 1 път.

До колко съм запознат, мачовете от догодина няма да се играят само в София, така че ще видим дали залата във Варна ще продължава да е наполовина пълна, защото тогава ще трябва варненци и градовете около тях да я пълнят. Все пак тези, които са по-близо до София със сигурност им се връзва по-евтино да дойдат до столицата, от колкото до Варна. А и софиянци като отидат на море няма да имат такъв зор да отделят един ден или 2 за да отидат до Варна да гледат националите, защото иначе трябва да идват специално за тях.
- florentin_petre
- Контакти:
wicked1913 написа:Браво. Навлязахте в глупави,комплексарски спорове - за пореден път!
Така е очаквам и в Русе да се играе поне един мач волейболен на високо ниво в новата ни зала след 2 години. На повече места по добре интереса към играта винаги е бил огромен. Варна си беше супер а и там от суеверие се играеше, много успехи над велики сили са постигани, още канти залата в главата ми на мачовете със САЩ, тогава те спечелиха СЛ, станаха и Олимпийки, а ние ги бихме 3 пъти, удоволствие си беше да се наблюдава Константинов и компания.
Кураж, Капитане!
DIO IS MY GOD ! ! !
DIO IS MY GOD ! ! !
kanar4o написа:iliev72 написа:Ти май хич не си в час ! При 10-15лв тази зала ще се пука по шевовете ! Да не решат 50 и повече лв , че тогава наистина ще е празна ! В Сф ходене на клуб ти е 10лв минимумТака , че при 10-15 лв тази зала ще се издула от зрители !
Наистина ли в София едно ходене на клуб ти е 10лв. минимум?![]()
Уаууу
![]()
![]()
При нас в по-западналите частина на България (провинцията) цените са по-ниски ... цялато шише уиски (Jameson) по дискотеките ни е 10 лв. и ние като си го разделим петима приятелчета ,и става по 2 лв. на човек. За да върви уискито си купуваме и една количка - 50 ст. Входът на нощния клуб не минава левче ,а автобусите вървят денонощно ,защото просто не можем да си позволим такси (за тея автобуси кмета ни е издал карти и се возим безплатно в тях). Така че ,едно ходене на нощен клуб в провинциалните градчета не излиза повече от 3.50 лв.
![]()
Не знам ,тази Фандъкова се бъзика с ВАС - СТОЛИЧАНИ. 10 лв. за нощен клуб ,я да се вдигните малко на бунт
хахахаха и аз така съм чувал хахахах
- florentin_petre
- Контакти:
повече зали по добре, дано скоро някое евро или световно домакинство откраднем, ето това ще е супер.
Кураж, Капитане!
DIO IS MY GOD ! ! !
DIO IS MY GOD ! ! !