Нац. отбор няма развитие след напускането на Мартин Стоев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: От фаворити до...

Мнениеот marmi52 » 27 сеп 2010 19:34

8-)

Абсолютно съм съгласен с автора на темата ! ;)
Отдавна казах, че не виждам с какво Пранди е по-голям треньор от Мартин Стоев, но тогава мнозина се нахвърлиха върху мен и ме обвиниха във всички земни грехове.
Много прибързано взехме да се кланяме на италианеца, а той с нищо не е заслужил това ! :evil:
Отборът ни продължава да е изграден от много талантливи волейболисти, които обаче на големи първенства не постигат нищо запомнящо се ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 27 сеп 2010 19:36

В зала Руфини в Торино по трибуните има 70% български фенове, 20% чехи и 10% италианци.

Сериозна порция освирквания от българската агитка получи при представянето си първият съдия на мача - италианецът Симоне Санти, който ни ощети снощи и даде победата на Франция. Негов помощник пък е сръбкинята Зорица Биелица, към която имаше претенции пък от китайския щаб вчера след срещата им с чехите. Преди мача пък организаторите поясниха, че при равни точки от победи и загуби след края на срещите от първата фаза, като втори показател ще бъде точковото, а не геймовото съотношение и коефициент.

Някой би ли обяснил точно регламента на това объркано световно първенство... и какъв е шанса да се приберат в България след днешния мач защото пак стопиха разликата чехите мръсни... :(
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 27 сеп 2010 19:36

Като спечелим - УРА!
Като загубим - Оставка и т.н.
Защо винаги правим така? :shock:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 27 сеп 2010 19:39

Тоя дето пита за точките - волейбола е като няква сложна математика. Първо - това световно е с някъв идиотски регламент според който отборите минават през 3 групови фази. И второ - тия кратуни от FIVB не можаха да излезат и да кажат как се дават точките и така да е за всички турнири. В Световната лига беше както ти предполагаш - при победа с 3-1 или 3-0 победителя взема 3 точ. При победа с 3-2 взема 2 точки, а загубилия 1. Уви за това първенство това не важи и за да знаеш регламента трябва да си някъв супер зарибен волейфен и ровиш в дълбоките дебри на интернет за да разбереш как аджаба тия льольовци са решили да се играе това първенство.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 27 сеп 2010 19:40

Не го казвам, защото използвам неприятния момент, но този отбор просто никога няма да направи нещо голямо. Язък за качествата на играчите, имаме хора в силни чужди първенства достатъчни за 2 отбора едва ли не, но просто нямат психика. В решителните моменти наливат гипса и се осират, както само те си могат. Писна ми да слушам как на всеки един форум било СЛ, СП, ЕП или Олимпиада сме фаворити, с тия заешки сърца толкова :!:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 сеп 2010 19:40

sasho0111 написа:Като спечелим - УРА!
Като загубим - Оставка и т.н.
Защо винаги правим така? :shock:

Защото когато е имало УРА не искаме да свършва и да ни обесняват че е нормално да няма!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 27 сеп 2010 19:41

Когато даден отбор си прави тънки сметчици с твърде много неизвестни заслужава да бъде изнасилван жестоко и продължително. Дори това да е нашият национален отбор. Много ни беше гадно, когато жабарите и сърбите си бъркаха по дупките и ни оставиха извън Световната Лига(май?). Сега не е много по-различно, само дето този път сами ще се изхвърлим зад борда. Мразя тънки сметки.

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 27 сеп 2010 19:41

Днеска даже с един колега се скарахме. Гледаме класирането в гонг-а и той ми вика грешно е :) и така и... не се разбрахме...

Оффф не мога да повярвам BUL - CZE 1:2
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 сеп 2010 19:42

1:2 мъката продължава!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 сеп 2010 19:43

Corwin написа:Когато даден отбор си прави тънки сметчици с твърде много неизвестни заслужава да бъде изнасилван жестоко и продължително. Дори това да е нашият национален отбор. Много ни беше гадно, когато жабарите и сърбите си бъркаха по дупките и ни оставиха извън Световната Лига(май?). Сега не е много по-различно, само дето този път сами ще се изхвърлим зад борда. Мразя тънки сметки.

+1
Винаги трябва друга да ни върши работата, за това се давим накрая, защото там сме сами!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Волейбол”