Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Simo Smurfa
- Контакти:
Re: Най-добър Втори
Незнам дали гледаш мача-явно не,зашото Сърбия определно няма да загуби 3-1
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- Simo Smurfa
- Контакти:
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
- todor.blagov
- Контакти:
mistreated написа:todor.blagov написа:САЩ много се съмнявам да бият Русия 2 пъти и то с разлика... Иначе жабарите яко си лягат на сърбите и е ясно накъде отива мача...
Не се задължително да е с разлика! Дори и едно 3:2 ги устройва, а самите руснаци признаха, че няма да се напрягат в тези мачове. САЩ все пак са настоящите олимпийски шампиони и не ги подценявайте, ние трябва да си свършим работата. Никой няма да ни е виновен, ако не го направим.
Не ги устройва, защото сърбите ще бият днеска и стават с 26т., а те имат 20 преди 2та мача. Абе номера е да си бием бразилците и сме спокойни
- AceVentura
- Контакти:
Италианците излязоха третия и четвъртия гейм само с резерви и треньора им не прави вече никакви смени нито взима прекъсвания. В момента се моли на Сърбия да ги победи.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
21 -17 за Сърбия
лошо,лошо
лошо,лошо
Еми, малшанс (или италианците ни се подиграват, ама да не се правим на конспиратори)...
Дано наште да победят утре!!!!!!!!!!!!!!!
Дано наште да победят утре!!!!!!!!!!!!!!!
[center]
[/center]

- lastsentinel
- Контакти:
УРЕДИХА МАЧА !!!!!
- mistreated
- Контакти:
todor.blagov написа:mistreated написа:todor.blagov написа:САЩ много се съмнявам да бият Русия 2 пъти и то с разлика... Иначе жабарите яко си лягат на сърбите и е ясно накъде отива мача...
Не се задължително да е с разлика! Дори и едно 3:2 ги устройва, а самите руснаци признаха, че няма да се напрягат в тези мачове. САЩ все пак са настоящите олимпийски шампиони и не ги подценявайте, ние трябва да си свършим работата. Никой няма да ни е виновен, ако не го направим.
Не ги устройва, защото сърбите ще бият днеска и стават с 26т., а те имат 20 преди 2та мача. Абе номера е да си бием бразилците и сме спокойни
Ся аз ти обяснявам какво е спрямо нас, ти ми говориш за сърбите. Ясно ми е, че ако сърбите бият днес САЩ отпада. Коментара ми беше при загуба на сърбите да не си мислите, че сме се класирали.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...