България-Великобритания-жени ВОЛЕЙБОЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: България-Великобритания-жени ВОЛЕЙБОЛ
Много трудна победа, с клизма се измъкнахме накрая. Разочарован съм от момичетата. Смятам вече да бойкотирам национала.

Днес на волей : Холандия-България 0:3
Великобритания-България 0:3
Остава да ги смачкаме така и на футбол
Великобритания-България 0:3
Остава да ги смачкаме така и на футбол
Сменете си заглавието на "Великобритания-България 0:3" 
- ss_lazio1900
- Контакти:
Само да спомена,че миналата година взехме Евро лигата
Финалите бяха в Турция и ние станахме първи !!!
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]
- boston celtics
- Контакти:
В голяма грешка си пич...Не станахме първи,а третиss_lazio1900 написа:Само да спомена,че миналата година взехме Евро лигатаФиналите бяха в Турция и ние станахме първи !!!
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- boston celtics
- Контакти:
Ооо,да бе верно,че по евроспорт всяка година дават Гран При при женитеCukyens написа:Защото при жените няма световна лига . Има Гран При , миналата или по-миналата година участвахме . Сега имаме квалификации за нея ако не се лъжа , но като гледам отбора нищо чудно да влезем .
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Ами не знам точно кога са квалификациите , трябва да видя в сайта на федерацията . А за първенство мисля , че таи година е и Световното за жени , което е след мъжете , но не съм много сигурен
- boston celtics
- Контакти:
Cukyens написа:Ами не знам точно кога са квалификациите , трябва да видя в сайта на федерацията . А за първенство мисля , че таи година е и Световното за жени , което е след мъжете , но не съм много сигурен
Аха ок,мерси за инфото
няма да участват . Заради 3-тото място в Евролигата , после и 3-те квалификации загубихме