КОНСТАНТИНОВ vs БЕРБАТОВ за Мъж на Годината!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинТерор
Контакти:

Re: КОНСТАНТИНОВ vs БЕРБАТОВ за Мъж на Годината!

Мнениеот СинТерор » 17 окт 2008 16:07

kalo написа:Ангов,колкото до недорасляка имам един въпрос към теб:
През 70-та година в казармата град Ардино имаше едно цигане сержантче в оркестъра-дали не ти е роднина,че и то беше Ангов?

Ангоф си е един голям турски грездеи какво се чудиш!? Точно тои е !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 17 окт 2008 16:10

kalo написа:Момче, как ще е от чорбата?Той си е чист македонец и то много псуван от червените разбирачи по време на няколкомесечния си престой в София!

Абсолютен лаик си ти !

Има цели 3 г. изкарани в ЦСКА , написал ми няколкомесечен престой в София, преиначаваш истината както на теб ти изнася !

Псуваха го 20 фена... публиката на ЦСКА е милиони !

Мамино синче се нарича човек който се издържа от мама и татко... той е напуснал дома си на 17 дръвнико , цял живот сам се оправя !

Я ми кажете вие всички колко спортисти показаха по демонстративен начин отношението си към медиците в Либия ?
Спомняте ли си кой носеше дълго време лента с надпис , свобода за медиците !
Ако Бербатов се интересуваше от пари и интереси щеше да играе в Ман. Сити както той само го каза , гони мечтите си и парите не го интересуват , доказа го и с първия опит когато се пробваха да го купят Манчестър а избра Тотнъм !

В колко кампаний и реклами за децата в неравностойно положение участва ?
Уницев и т.н. .... но тези факти не ви изнасят нали ?

И ако може говорете с факти както пича от Сливен , колкото и да не съм съгласен с него .
Има ли смисъл от тия тъпотий дето правите ?
Кало , бих искал тоя въпрос да ми го зададеш лице в лице !
Като плюете някого заставайте с някакви факти или тези ... с подобни детски коментари нищо не постигате освен да си показвате омразата !
Последна промяна от Angoff на 17 окт 2008 16:14, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 17 окт 2008 16:12

Мисля,че преди всичко трябва да се отбележи,че двама спортисти спорят за това отличие.Според мен и двамата заслужават.Естествено по-голямата звезда и по-известния от двамата е Митко,но ми се струва,че за да се спечели трябва не само да си известен по-света,но и да направиш нещо за България.Наистина Бербатов прави изключителни дарения за Българските деца и болни хора,за което му свалям шапка,защото ако всеки с неговите възможности го прави по този начин страната ни ще е на друго ниво.Но ако гледаме представянето на двамата като спортисти,мъже и представянето им за страната мисля,че изобщо не тябва да се спори,че Пламен заслужава повече да спечели.Обвиниха го по време на Олимпиадата,че взимал допинг.Естествено всичко беше само Български интриги,заради което отпаднахме и на четвъртфинала.Мисля,че Пламен винаги е играл с допинг за националния отбор,но не забранени стимуланти- допингът му е бил Българския трибагреник.Каквото и да говорим и двамата са достойни за титлата"Мъж на годината".Все пак аз давам моите предпочитания за Пламен.

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 17 окт 2008 16:17

МНОГО ТОЧНО И ЯСНО.НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ.ДА НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ ПОВЕЧЕ-ВСЕКИ ИМА ВИЖДАНЕ .

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 17 окт 2008 16:33

Ангов свали очилата! Псувахте го та се късахте,бил съм на мачовете,когато изпускаше голове срещу Левски!Друг е въпроса,ако приравняваш публиката според твоята бройка!
P.S Сигурно и чичовото не сте псували? ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 окт 2008 16:47

Естествено че щом става въпрос за мъж на годината избирам Гибона.
За мис България Бербатов е достоен кандидат,дано там има повече успех :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 17 окт 2008 16:54

ТАЗИ ГОДИНА МЪЖ НА ГОДИНАТА С УБЕДИТЕЛНА ПРЕДНИНА ПРЕД ВСИЧКИ Е АЛ.ТОМОВ-ЛУПИ.ПЪРВО НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ С ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА НА ЦЕЦА ВСИЧКИ ОТ "СИНЯТА"БЪЛГАРИЯ.СЛЕД ЗАГУБИТЕ НА СИНИТЕ НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ ОТ "ЧЕРВЕНАТА"БЪЛГАРИЯ.САМО САШО АПАШО В РАМКИТЕ НА 3 МЕСЕЦА УСПЯ ДА ДОНЕСЕ РАДОСТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
Батков вън!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 17 окт 2008 18:31

Angoff написа:Нищо не съм рязал ... ма както и да е , снимката ми ли ти е проблема ?

Между другото в тоя форум само аз се показвам с лик и име и си стоя зад думите и мнението !

Всеки може да сложи аватър и да плещи глупости !

Бербатов не е нито примадона нито предател ... !

Не го обичате защото е от ЦСКА , това е повече от ясно , да се хвърля вината върху един човек когато имаме корумпирано БФС , неумел и страхлив треньор е меко казано ЖЕНСТВЕНО !
В тая държава "БРАТ" , само завистници и разбирачи ... Бербатов заслужава да е мъж на годината по една мн. проста причина , отново заради такива като него и Стоичков ни знае цял свят , най-скъпият трансфер в историята на БГ футбола и повярвайте ми няма кой да го задмине както и най-скъпият в историята на Ман Ю , мойте почитания към Пламен Константинов но с интервю по летищата мъж на годината не се става !

Това да се уредиш някъде да ти дават много пари те прави много голям мъж ли?
И това че си известен те прави много голям мъж ли?
Че то тогава Азис трее да е мъж на годината за последните 15години в България.

Относно класацията...пълна скръб...
Мъже на годината са Станка Златева и Руми Нейкова. Е тва са ни мъжете на годината!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Волейбол”