Русия - Сърбия !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Русия - Сърбия !
При една евентуална въртележка кои са показателите които се гледат. Геймовете ли?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Според мен голям плюс е за България е, че този мач се играе днес и то като първи мач, защото както и да завърши мача ще има положително влияние върху България. Ако Русия бие, Сърбия е аут от борбата за 1/2-финал, но ако Сърбия спечели, това ще придаде напрежение в тима на Русия, който ще трябва да изиграе още 2 тежки мача - срещу Италия и България, а това ще ни увеличи драстично шансовете за 1 място в групата и избягване на Полша на полуфинал. Мисля, че Полша е най-силния отбор от другата група. Така, че аз лично ще го гледам мача "без да викам за никого". България си свърши работата като завърши на 1 място в предварителната група и така пратихме Сърбия да играе с Русия в първия мач от новата група. Това за мен е предимство за нас!
- Ticha
- Контакти:
danko_sot написа:При една евентуална въртележка кои са показателите които се гледат. Геймовете ли?
Ами има един коефицент, който се получава от спечелените спрямо загубените точки.
Ето нагледно: в момента нашия коефицент е 1.077 при 181 спечелени към 168 загубени точки. Затова и в момента сме втори в групата след Русия, чиито коефицент е 1.243.
- POPCORN
- Контакти:
ще поживем и ще видим.както се казва, всичко зависи от нас!но няма да е лошо руснаците да бият днеска 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Мача трябва да го дават по някоя сръбска и руска програма..някои от спортните им канали..
пробвай с gledaisport.com
може и тук: http://livetv.ru/en/eventinfo/28782/
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Мен ме притесняват холандците.Всъщност на хартия те и Сърбия в момента имат равни шансове.Ако не дай си Боже Холандия днес бие Италия,утре мача ни с тях ще е на живот и смърт.Не се заблуждавайте,че ги бихме преди месец-добър и опитен състав са.
Не съм гадател,но имам чувството,че ако все пак се измъкнем от групата на смъртта,на полуфинала ще размажем който и да ни се падне и ще играем финал
Не съм гадател,но имам чувството,че ако все пак се измъкнем от групата на смъртта,на полуфинала ще размажем който и да ни се падне и ще играем финал
- Ticha
- Контакти:
Emo_87 написа:може и тук: http://livetv.ru/en/eventinfo/28782/
И аз там гледам през sopcast и чакам да почне. Уж го дават в 14.55 да почне предаването, да видим.
- POPCORN
- Контакти:
Ticha написа:Emo_87 написа:може и тук: http://livetv.ru/en/eventinfo/28782/
И аз там гледам през sopcast и чакам да почне. Уж го дават в 14.55 да почне предаването, да видим.
при вас почна ли аз съм с гледайспорт
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !