Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Мнениеот Ticha » 04 сеп 2009 17:15

POPCORN написа:
Ticha написа:
POPCORN написа:някой само да ми каже след тая група сега с коя група ще играеме.Аз мисля, че с групата на Русия, ако бъркам ме поправете?

Точно така. Хубавото е че руснаците можем да ги срещнем след това чак на финала. ;)

ебаси късмета ей!Другите групи са ебати мижавите отбори, а ние с Италия и Сърбия!Сега и Русия , ще видиме!Кофти работа!

Това е хубаво от една страна, защото на 1/2 финала ще играем евентуално срещу някой по-непретенциозен противник. Единствено ме притеснява не дай си Боже ако паднем от Русия, да не вземе да стане някаква въртележка в групата...ама да не мислим за такива работи отсега. ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 сеп 2009 17:15

valdi написа:
Ticha написа:
POPCORN написа:някой само да ми каже след тая група сега с коя група ще играеме.Аз мисля, че с групата на Русия, ако бъркам ме поправете?

Точно така. Хубавото е че руснаците можем да ги срещнем след това чак на финала. ;)

Ми аз съм казал че в последните 3-4 години единствените отбори които могат да ни победат и то говора в световен мащаб са Русия и Полша.Два отбора с мощна игра силов сервиз и страхотни разпределители.Бразилци,италианци и сърби от година на година си ни стават абонати..

Американците също се представят добре срещу нас понякога!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 сеп 2009 17:16

След днешния резултат смятам, че така е по-добре защото на полуфиналите срещаме по-слаб тим и вероятността за финал е голяма. Все си мисля, че няма значение първи или втори сме. Въпрос на стратегия и избор в зависимост от другите отбори - Полша, Франция, Испания
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 сеп 2009 17:18

ros написа:След днешния резултат смятам, че така е по-добре защото на полуфиналите срещаме по-слаб тим и вероятността за финал е голяма. Все си мисля, че няма значение първи или втори сме. Въпрос на стратегия и избор в зависимост от другите отбори - Полша, Франция, Испания

Аз мисля че единствения отбор, който трябва да се стремим да избегнем е този на Полша. ;)

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 сеп 2009 17:18

Да, в един поток с Русия сме.
За неразбралите: победа = 2 точки, загуба = 1 точка. И не е толкова сложен формата на турнира. И преди е правено подобно нещо.
А за мача с Чехия предполага, че спокойно могат да се пуснат резервите да поиграят, ако са паднали от Сърбия и Италия, защото дори и да паднем (в което се съмнявам, дори и да играем с резевите) няма да има никакво значение за класирането по-нататък.

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 04 сеп 2009 17:18

Странно по Тв дадоха класирането БГ - 5 , Срб - 1, Ита - 0, Чех - 0 точки :) вече незнам на кого да вярвам

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 04 сеп 2009 17:19

Ticha написа:
ros написа:След днешния резултат смятам, че така е по-добре защото на полуфиналите срещаме по-слаб тим и вероятността за финал е голяма. Все си мисля, че няма значение първи или втори сме. Въпрос на стратегия и избор в зависимост от другите отбори - Полша, Франция, Испания

Аз мисля че единствения отбор, който трябва да се стремим да избегнем е този на Полша. ;)

+1

spurs_whl
Контакти:

Мнениеот spurs_whl » 04 сеп 2009 17:19

След загубата на испания днес очаквам те да са 2ри в другия поток ,или франция. 1ви ще са Полша.
Така че ако победим Русия ще сме 1ви в нашия и ще срещнем Испания или Франция на полуфинала. Ако паднем от Русия ще сме 2ри и ще играем с Полша на полуфинала(имаме да им вращтаме от световното когато ни биха на полуфинала, а и Полша не са тази сила която бяха преди 3 години на световното)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 сеп 2009 17:20

Доколкото разбрах и и гърците се включват в битката с победа над Испания
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 сеп 2009 17:21

А с кои отбори оформяме втората група от 6 отбора,извинявам се предварително ако ? ми е тъпичък.чета нещо русия тва сигурно ли е?
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Волейбол”