България-Русия/2-ри мач/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Русия/2-ри мач/
Повярвайте ми хора,със сърцето си го усещам-тези мачове не са нормални.Нашите не се радват,не се и ядосват,не се напрягат,просто са бездушни.Три на нула за Русия или на един,ако в уговорката влиза да спечелим гейм за почит.А съдиите-те са ми абсолютно ясни. 
Lord of memories написа:Недоразвити са такива като тебе, приятелю. От едно страшно робство са ни освободили и са ни поробили в още по-старшно робство.
Това че го отричат не ми пречи да ги мразя и да откачам от яд като ги класираме ние тях (защото ние ще ги класираме а не те себе си).
Мрази който си искаш, но да слагаш руснаци и пролерарии под общ знаменател говори зле за теб.
За класирането...сещам се само за два-три случая, където сме им давали път :
Във футбола, когато Левски са били ПРИНУДЕНИ да загубят Шахтьор Донецк(тогава в СССР) в края на 80-те години.
Във волейбола 80' година световното, което губим от тях
Олимпийски игри - Олимпийските игри 1984 г. Лос Анджелис по идея на СССР са бойкотирани от целия източен блок(ние без изключение, но Югославия отиват - при тях положението е по-различно)
Не знам къде се коренят проблемите ти, но и аз се дразня когато се бъркат две неща, които нямат нищо общо едно с друго!Гледай колкото си искаш навсякъде става дума за СССР, не за Русия!
Както казах , никога няма да бъдем от "големите" точно заради това , което се случва в момента.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- Lord of memories
- Контакти:
Ангоф живееш в турко-комунистическа държава и дали има статуий на Сталин няма никакво значение.
Освободили са ни понеже много ни обичат или заради икономическа, третиториални и всякакви изгоди. Да не говорим за влиянието който са искали като са ни предлагали престолонаследниците им.
И не се изказвам за всичките руснаци под общ знаменател, а за отношението им към нас. Нямам никво намерение да им се подлагам само защото са ни освободили.
Нямам намерение да си развалям гледането с русофили, нямам нищо против към руснака като такъв, имам против институцията 'Русия', и имам проблем с тва че искам да ги бием и да не се класират.
П.С Марми, тогава ни подляха вода без ние да го искаме, а сега ние нарочно си подливаме вода, за да са щастливи те.
Освободили са ни понеже много ни обичат или заради икономическа, третиториални и всякакви изгоди. Да не говорим за влиянието който са искали като са ни предлагали престолонаследниците им.
И не се изказвам за всичките руснаци под общ знаменател, а за отношението им към нас. Нямам никво намерение да им се подлагам само защото са ни освободили.
Нямам намерение да си развалям гледането с русофили, нямам нищо против към руснака като такъв, имам против институцията 'Русия', и имам проблем с тва че искам да ги бием и да не се класират.
П.С Марми, тогава ни подляха вода без ние да го искаме, а сега ние нарочно си подливаме вода, за да са щастливи те.
Последна промяна от Lord of memories на 18 юли 2009 18:21, променено общо 4 пъти.
GGMU
portokal написа:Както казах , никога няма да бъдем от "големите" точно заради това , което се случва в момента.
Винаги сме си били от големите и се надявам тази година да го докажем на европейското

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Lord of memories написа:Недоразвити са такива като тебе, приятелю. От едно страшно робство са ни освободили и са ни поробили в още по-старшно робство.
Това че го отричат не ми пречи да ги мразя и да откачам от яд като ги класираме ние тях (защото ние ще ги класираме а не те себе си).
Това е поне третия път когато в последните години ще ги класираме в Световната Лига, ако не е нагласено пък на.
Отворко, а да си спомняш случайно как услужливо за САЩ изчезна нашия капитан Пламен Константинов на Олимпиадата в Пекин ???
Аз не помня да сме лягали на руснаците, но виж на американците ... С тая селска постановка с уж допинга на Пламен Константинов бая услужливо отворихме пътя на САЩ на Олимпиадата за наша сметка ...
А тогава имахме отбор готов за олимпийски медали !!!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- iisskkrreenn
- Контакти:
Мнението Ви за Дикторът на мача dj Теди Джорджо за мен от ТВ-то звучи доста смешно супер флегматичното Б-б-ъ-ъ-л-л-г-г-а-а-р-р-и-и Ю-ю-н-на-а-ц-ц-и-и.
И странните песни на СЛАВИ ТРИФОНОВ
В-в-л-л-а-а-д-д-о-о Н-н-и-и-к-к-о-о-л-л-о-о-в-в хахха
Нашите изглеждат доста апатично.
В-в-л-л-а-а-д-д-о-о Н-н-и-и-к-к-о-о-л-л-о-о-в-в хахха
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
iisskkrreenn написа:Мнението Ви за Дикторът на мача dj Теди Джорджо за мен от ТВ-то звучи доста смешно супер флегматичното Б-б-ъ-ъ-л-л-г-г-а-а-р-р-и-и Ю-ю-н-на-а-ц-ц-и-и.
В-в-л-л-а-а-д-д-о-о Н-н-и-и-к-к-о-о-л-л-о-о-в-в хахха![]()
![]()
![]()
![]()
Той умишлено започва по-бавно,за да се усили постепенно
Иначе така за мен е по-добре с DJ

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Първо Русия не ни освобождава сама от турците , ние също имам един куп чети и т.н. Вярно е , че без тяхна помощ сме за никъде, но както и да е.Освен това е вярно , че след краня на ПСВ, която ние губим , благодарение на Русия ние си запазваме границите.Напълно нормално е да чувстваме Русия много по-близка като страна от Италия.Нормално е да им дадем да бият, след като ние нямаме шанс.Тъжно е , но е така .. нз какво се учудвате.
Деба тъпият сръбски олигофрен.Тея сърби се стремят сякак да ни попречат