Съперниците ни за Световното по Волейбол са:

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: Съперниците ни за Световното по Волейбол са:

Мнениеот DamonHill » 14 юли 2009 01:23

fearbless написа:Ае кажете няколко думи за световните квалификации :) аз лигата съм я отписъл отдавна...

Наистина в лигата най-важното е да покажем още по-добра и да победим, пък класирането е равно на чудо.

За квалификациите, не е голяма философия - имаме 3 отбора срещу нас, малко под нашето ниво, но малко. Трябва да не ги подценим, да се подходи сериозно към мачовете. При това положение няма да имаме сериозни проблеми и се класираме за Световното догодина.

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 14 юли 2009 01:24

А някой знае ли на кое място сме ние в Световната ранклиста ?
Иначе по темата не виждам кой измежду чехи,португалци и холандци ще ни се опъне. :roll:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 14 юли 2009 01:26

4-Bulgaria сме ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 14 юли 2009 01:28

За мен квалификацийте ще са подробност, като най-вероятно ще подценим или ще допуснем неточности в играта и от там ще се завърже някои от мачовете, най-вероятно тоя с Холандия (като най-сносен отбор набираш инерция, другите отбори са от друга галактика в сравнение с нас). За мене ще си е излагация ако не спечелим групата даже, какво да говорим за самото класиране.

За Световната лига - там за мен шансовете са 20%, много се опиянихте от последния мач и не си давате реално сметка колко трудно е да биеш два пъти подред Русия, даже Бразилия във вихъра си навремето едва едва го правеха (когато успяваха), от друга страна казаците от последните години определено е тая, която са най-уязвими и все пак ще е много трудно въз основа на колебливата игра, която показваме тая година и шибания навик на руснаците да ни бият много по често отколкото ние тях. Освен това и с две чисти победи, пак ако Италия си спечели двата мача ще имат повече точки от нас, защото в момента те са 6/4 а ние 5/5 в победи/загуби.
Последна промяна от Lord of memories на 14 юли 2009 01:36, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 14 юли 2009 01:31

fearbless написа:4-Bulgaria сме ;)

Мерси ! :)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 14 юли 2009 01:37

Lord of memories написа:За мен квалификацийте ще са подробност, като най-вероятно ще подценим или ще допуснем неточности в играта и от там ще се завърже някои от мачовете, най-вероятно тоя с Холандия (като най-сносен отбор набираш инерция, другите отбори са от друга галактика в сравнение с нас). За мене ще си е излагация ако не спечелим групата даже, какво да говорим за самото класиране.

За Световната лига - там за мен шансовете са 20%, много се опиянихте от последния мач и не си давате реално сметка колко трудно е да биеш два пъти подред Русия, даже Бразилия във вихъра си навремето едва едва го правеха (когато успяваха), от друга страна казаците от последните години определено е тая, която са най-уязвими и все пак ще е много трудно въз основа на колебливата игра, която показваме тая година и шибания навик на руснаците да ни бият много по често отколкото ние. Освен това и с две чисти победи, пак ако Италия си спечели двата мача ще имат повече точки от нас, защото в момента те са 6/4 а ние 5/5 в победи/загуби.
Защо не да не ги бием може да е трудно! Не съм казал,че ще е лесно в никакъв случай. Ти,чесно казано очакваше ли 2 победи срещу Куба?! :?
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 14 юли 2009 01:42

Ами очаквах по-скоро да бием два пъти Куба, отколкото Русия, защото първите винаги са правили по-слаби мачове в Европа, отколкото на техните острови там - пролича си втория мач че поотпаднаха физически, освен това часовата разлика не е за подценяване, от там ми иде надеждата че може да се издънят в Япония. А сега Русия си дава сметката че им трябва поне 1 победа във Варна.
Просто към момента съм умерен песимист че ще можем да си запазим играта от края на първия и целия втори мач срещу Куба.
GGMU

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 14 юли 2009 01:47

Еми незнам! Ако са издънят срещу Япония, ще стане интересно,но ние трябва да си вземем мачовете срещу Русия, иначе не ни греят победите на Япония. Аз искам да бием Русия за самочувствие! А и те не са в добра форма, щом падат у дома от Япония,точно като нас! Ние да покажем желание за игра и хъс, пък ...

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 14 юли 2009 07:07

Ха, с тази издънка на Куба тук, във Варна, златен шанс за спокойствие за класиране е да бият Япония ( мисля, че и един път е достатъчно ) - ще мачкат и двата мача, то е ясно. Просто не виждам как иначе ще излязат ако не на кръв, защото разбират, че ако го изпуснат... Защото на нашите два мача може да се случи всякаква въртележка и те го знаят.

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 14 юли 2009 08:27

Хора темата е друга,а за квалификациите мога да кажа,че с Холандия никак няма да ни е лесно като гледам как се завърнаха в Световната лига,но щом се класират първите 2 отбора работата е ясна,ние и холандците ;) Абе айде така и така сте почнали и за лигата да кажа и аз моето мнение :) имаме си шансовете колкото и малки да са,но поне сега се отвориха възможностите,лошото е само,че руснаците винаги са ни били трудни съперници затова според мен шансовете ни са много малки едно 20% ама ни остава надеждата поне и добрата игра :)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Върни се в “Волейбол”