ЯПОНИЯ - БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

niki_j
Контакти:

Re: ЯПОНИЯ - БЪЛГАРИЯ

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 10:24

СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :shock:
ИзображениеИзображение

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 05 юли 2009 10:26

Паднахме, голямото чудо. Имам обаче едно много ниприятно съмнение, че наще не могат да играят срущу слабаци. Ако групата ни беше от например Русия, Бразилия и САЩ наще щяха да играят много по-добре, 100% сигурен съм. Нещо излезем ли срещу слаб отбор и на наще просто не им се играе.
Аре стига с тоя Срам и Позор бе. Кво толкова е станало. Ебахти путките са тук. Като бием се радват, като падаме са готови само да хулят. Ебахти народа, ебахти нещото.
Ходете поне да гласувате, като искате нещо. Ако не го направето поне не се обаждайте.
Последна промяна от slavia1913 на 05 юли 2009 10:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 05 юли 2009 10:26

ПОЗОРРРРРР
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 10:28

Хайде сега всички да ходим да гласуваме, защото когато държавата ти не върви не може да се очаква друго от спорта ни :( :( :twisted:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 05 юли 2009 10:29

няма вече шансове за класиране

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 05 юли 2009 10:36

slavia1913 написа:Паднахме, голямото чудо. Имам обаче едно много ниприятно съмнение, че наще не могат да играят срущу слабаци. Ако групата ни беше от например Русия, Бразилия и САЩ наще щяха да играят много по-добре, 100% сигурен съм. Нещо излезем ли срещу слаб отбор и на наще просто не им се играе.
Аре стига с тоя Срам и Позор бе. Кво толкова е станало. Ебахти путките са тук. Като бием се радват, като падаме са готови само да хулят. Ебахти народа, ебахти нещото.
Ходете поне да гласувате, като искате нещо. Ако не го направето поне не се обаждайте.

Тука всички са разбирачи не си ли разбрал ;)

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 05 юли 2009 10:55

Срам е защото не може да водиш във всеки гейм с по 4 точки в средата и да се отпускаш и да се уливаш като начинаещ. Срам е защото е срещу Япония. Срам е защото стана и във Варна :x :x :x
ИзображениеИзображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 юли 2009 11:07

Всички български волейболисти са герои, аз заставам твърдо зад тях, зад всеки един, вкл. и зад Пранди, просто италианеца заслужава шанс. Аз лично видях много положителни моменти в играта на нашия отбор. Българите сме странни хора, като бием - величаем до небесата, като паднем - принизяваме и всеки: "срам", "позор". Стига вече с този подход. И без това шансове нямахме, не виждам как щяхме да бием с по 3:0 или 3:1 във всички мачове Русия и Куба, просто нямаше как да стане това. Какво да искаме от нашите волейболисти, като в България няма нито една зала, а Сашо Йовков вчера каза, че в Токио имало 10 такива модерни зали. А и друго, замислете се, Светозар Иванов е наложен сериозно за първи път в националния при Пранди и то на 31 г. А според мен той е по-добър от всички блокировачи. Освен това Цветан Соколов, Георги Братоев ми дават надежди за близкото бъдеще... така, че бъдещето за българския национален отбор по волейбол е светло

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юли 2009 11:16

Просто Матей и Андрей днес нямаха никакъв ден.Провалиха се тотално, но особенно на Матей нямаме никакво право да се сърдим - той толкова пъти ни е вадил, а също така и се е жертвал (взеха му наградата за най-добър в европа защото замина с националния вместо да отиде да си я вземе).Виновен е треньора, защото видя че не му върви , но го остави в игра ... Иначе поздравления за Братоев,Соколов и Пенев

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 05 юли 2009 11:17

niki_j написа:Срам е защото не може да водиш във всеки гейм с по 4 точки в средата и да се отпускаш и да се уливаш като начинаещ. Срам е защото е срещу Япония. Срам е защото стана и във Варна :x :x :x

В първия гейм не сме водили - паднахме. Във втория и третия водехме - взехме ги. В четвъртия да сме повели с една-две точки максимум, ама през цялото време японците водеха - паднахме. В тай-брека да сме повели на петте ми пръста с по една-две точки, ама понякога лесно се наваксват, когато имам много напрежение и така се движехме рамо до рамо с японците - паднахме. Това е по мои спомени. Та къде сме си пропиляли 4 точки? Щяхме замалко да ги пропилеем в третия на 21 на 21, но се стегнахме. Повтарям, че това е само на мои спомени, но уж помня тези неща.
Страшно ме дразнят японците с това как са... навсякъде. Ама евала. Място за срам няма - ние къде отиваме? Най-важно е да не забравяме къде сме и да вдигаме играта си. На моменти виждам страхотни отблясъци, сякаш започва да се вижда резултат от работата - НО тези проблясъци трябва да дадат място стабилната, хубава светлина. Пък и вече слаби отбори няма - Китай бие Италия, САЩ. Япония - нас, макар че сега ние сме трудно мерило. Куба, от другата страна, се възроди, пусто и...
Трябва постоянство и нещата ще си дойдат там, където им е мястото - на стълбичката.
Иначе в повечето време ми харесваше как играха нашите, според мен имаше страхотно желание в тях и може би това изигра главна роля - прекаленото желание / под "желание" нямам предвид да подскачаме като зайци, да се тресем, да правим кълба и тем-подобни като японците, китайците, защото явно някои хора това разбират под желание - всеки с манталитета си, моля/ и тази " задължителна " победа . Напрежението не е никак малко.

Върни се в “Волейбол”