ЕП: България - Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ЕП: България - Сърбия

Мнениеот Viktor4o_Rs » 28 сеп 2013 23:17

sandi74 написа:
Viktor4o_Rs написа:
siniq_fen написа:
Viktor4o_Rs написа:Дано се вдигнем и вземем бронза, а с това и директно да се класираме на Световното. :) Не е като да играеш финал, но пак не е без хич.

От това, което четох, разбрах, че само финалистите се класират директно. Сигурен ли си, че и бронзовият медалист :?

Май си прав, доверих се на това, което каза коментатора, но май наистина само финалистите се класират директно :roll:

Доказан лаик си ти,ама си го и знаеш.Факт.

Санди, кога жена ? Кога нещо различно от дясна ръка ? Кога сефте ? Цял живот девствен онанист си ти. Факт :mrgreen:
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 сеп 2013 23:25

Viktor4o_Rs написа:
sandi74 написа:
Viktor4o_Rs написа:
siniq_fen написа:
Viktor4o_Rs написа:Дано се вдигнем и вземем бронза, а с това и директно да се класираме на Световното. :) Не е като да играеш финал, но пак не е без хич.

От това, което четох, разбрах, че само финалистите се класират директно. Сигурен ли си, че и бронзовият медалист :?

Май си прав, доверих се на това, което каза коментатора, но май наистина само финалистите се класират директно :roll:

Доказан лаик си ти,ама си го и знаеш.Факт.

Санди, кога жена ? Кога нещо различно от дясна ръка ? Кога сефте ? Цял живот девствен онанист си ти. Факт :mrgreen:

Комсомолец,прекалено ниска топка си за мен,за трол не ставаш.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 сеп 2013 00:25

Ако станем трети се класираме директно са СП догодина, а ако бяхме станали първи или втори отивахме на Световната Купа ;)

Успех, момчета! Вярваме във вас! БЪЛГАРИЯ Е С ВАС! :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2013 00:28

TodorT написа:Ако станем трети се класираме директно са СП догодина, а ако бяхме станали първи или втори отивахме на Световната Купа ;)

Успех, момчета! Вярваме във вас! БЪЛГАРИЯ Е С ВАС! :)

Тогава има смисъл да печелим това 3-то място!

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 29 сеп 2013 00:51

Дайте да си говорим истината.Това е максимума на тези момчета.Имаме само един играч на световно ниво-Цецо.Друго всичко е самозалъгване.Аз лично съм им благодарен за това че дадоха всичко от себеси и в мача срещу Полша дори се надскочиха,но това е реалноста-Италия има по-качествен отбор.Сигурен съм че утре ще победим Сърбия и ще вземем така желания медал,но ме е яд като знам че най-добрия играч и най-добрия треньор в света са българи а ние не ги използваме.

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 29 сеп 2013 01:01

Как става така, че винаги падаме на полуфинал без значение с кого играем? Италия от 10 мача ще я бием в 8 сигурно, но когато е на полуфинал винаги ще паднем! Не мога да си го обясня! А оправдания могат да се намерят, но .... Я вземете 1 курбан направете, заколете животно ....... Барем пропъдим каръка!

Иначе поздравявам отбора за играта не само сега, а и въобще последните години!
Дано знаят, че само те са ни останали да ни радват!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 сеп 2013 01:18

vqrazvqra написа:Дайте да си говорим истината.Това е максимума на тези момчета.Имаме само един играч на световно ниво-Цецо.Друго всичко е самозалъгване.Аз лично съм им благодарен за това че дадоха всичко от себеси и в мача срещу Полша дори се надскочиха,но това е реалноста-Италия има по-качествен отбор.Сигурен съм че утре ще победим Сърбия и ще вземем така желания медал,но ме е яд като знам че най-добрия играч и най-добрия треньор в света са българи а ние не ги използваме.

А защо не ги използваме ? Да им паднем на колене ли трябва ? Освен това, Радо Стойчев е отличен клубен треньор, само че начело на националите постигна много по-малко от Плачи и Стоев дори. Същата работа като с Бербатов - махна се най-голямата звезда, но колективът спечели. Иначе и аз искам Матей в националния, кой не би го искал ? Но той е взел решение и в крайна сметка не можем да му се молим.
Изображение

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 29 сеп 2013 01:20

Как става така, че винаги падаме на полуфинал без значение с кого играем? Италия от 10 мача ще я бием в 8 сигурно, но когато е на полуфинал винаги ще паднем! Не мога да си го обясня! А оправдания могат да се намерят, но .... Я вземете 1 курбан направете, заколете животно ....... Барем пропъдим каръка!Иначе поздравявам отбора за играта не само сега, а и въобще последните години!
Дано знаят, че само те са ни останали да ни радват!!!

Я пак помисли вместо да дрънкаш глупости. Италия от 10 мача ще ни бият в 9 тази и миналата година. Бихме ги в групите на олимпиадата, но те ни биха когато трябва. И Германия би Русия в групите, но къде е сега Германия и къде са Русия ? Не дрънкай глупости. Италия е С КЛАСА над всички останали отбори в Европа БЕЗ РУСИЯ. РУСИЯ Е с ДВЕ КЛАСИ над останалите евро отбори. Да паднеш от Италия не е срамно. Това е страна с огромни традиции и успехи във волейбола и с основна заслуга за популяризирането му в цял свят. Това, че живеем със сладкото минало, когато с Казийски и Николов ги биехме, вече трябва да спре. Играта се развива. Ние по-нищо не показваме, че искаме да развиваме играта като първенството ни е пълна скръб, младежите ни са слабохарактерни, а треньорите ни са чужденци. Еми това, което стана беше абсолютно нормално и очаквано.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 сеп 2013 03:06

И да мачкаме, и да не мачкаме вече няма никакво значение ! :(
Както се пееше в една песничка на агитките, перефразирам: "Вечно да си втори, вечно да си вториии ...., ах колко жалко е да си .... българин !"
Свикнахме с робския манталитет на колониална държава никога да не сме на върха.
Свикнахме да ни представят за голям успех 3-тото или 4-тото място. Промиха ни мозъците мастити спортни чиновници и деятели, и платени спортни журналисти, че видите ли, достигането на България до полуфинали било огромен успех. :lol:
Да, вероятно наистина щеше да е успех за неголяма и бедна България, ако примерно развиваше 10-ина спорта, в които редовно е сред първите в света.
Когато обаче цялото си държавно внимание и ресурс си съсредоточил върху един спорт и още по-точно върху един отбор - този по мъжки волейбол, тогава вечното трето или четвърто място не е успех, а пореден провал !!!
И хайде да не казваме, че за малките държави е отредена такава участ.
Вижте Сърбия - с 2 европейски титли във волейбола, клубния футбол и 8 европейски титли в баскетбола !
Да вземем пример и от Гърция - еврошампиони във футбола и 2 пъти в баскетбола.
А, ние ?! Поредното голямо НИЩО !!!
И как няма да е нищо, когато най-добрият ти топ-нападател Димитър Бербатов от години не играе за националния отбор.
Когато най-успешният клубен треньор Радо Стойчев и най-добрият волейболен нападател в света - Матей Казийски не са в национала ?!?
Що за народ сме ние българите ? Вечно да си мразим кадърните и вечно да ги гоним далеч ....
Днешният мач със Сърбия е без никакво значение. Само за протокола.
А и не допускам западните ни съседи да ни легнат без бой ...
Писна ми от това вечно 4-то място !!! :evil:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Волейбол”