Анкета: Найден Найденов или Камило Плачи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Найден Найденов или Камило Плачи?
Само не ми е ясно кой "плачи" и за кво реве, при положение, че сме четвърти в света
Мила родна картинка - след успех вместо да извлечем позитиви, ние се караме за простотии и после пак се чудим защо все стигаме в подножието на върха, а не можем да го изкачим...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Краставичарят Ганчо написа:Аз искам да задам следния въпрос към Камило Плачи - "Защо господин Плачи след като вече над 3 години сте в България още не сте научил българския език и си позволявате да давате наставления на италиански. Това е меко казано неуважително! По-добре един човек да си направи труда на научи езика на страната в която си вади хляба, отколкото други 10 да се мъчат да разберат родния му език !!!"
Eй Богу...и аз мен това е недопустимо!!
- mertezaker
- Контакти:
RedeviL на 29 Авг 2012 10:22
Краставичарят Ганчо написа:Аз искам да задам следния въпрос към Камило Плачи - "Защо господин Плачи след като вече над 3 години сте в България още не сте научил българския език и си позволявате да давате наставления на италиански. Това е меко казано неуважително! По-добре един човек да си направи труда на научи езика на страната в която си вади хляба, отколкото други 10 да се мъчат да разберат родния му език !!!"
Камило Плачи разбира всичко на български език, но още му е трудно да говори, поне така обясниха в медиите. А по темата на мен ми е все едно кой е треньор и кой президент на федерацията стига отборът да израства нагоре и да побеждава
- Артилериста
- Контакти:
За мен успеха от Олимпиадата тази година и това 4-то място се дължат на Камило Плачи.Той даваше наставленията,той ги мотивираше,той водеше парада 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
RedeviL написа:Краставичарят Ганчо написа:Аз искам да задам следния въпрос към Камило Плачи - "Защо господин Плачи след като вече над 3 години сте в България още не сте научил българския език и си позволявате да давате наставления на италиански. Това е меко казано неуважително! По-добре един човек да си направи труда на научи езика на страната в която си вади хляба, отколкото други 10 да се мъчат да разберат родния му език !!!"
По същия начин попитайте защо Анастази говори на поляците на английски,на Пранди на нашите пак на английски.Люпко Петрович на сръбски и те така.Това е най-малкия проблем,когато няма резултати всички говорим на езика на губещите.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Гласувах за нито един от двама!Плачи е перфектен анализатор на играта и там е неговата сила!За треньор не знам дали става!Не знам дали и има правилния подход и качества за това!Найден не мисля че може да се справи с тази отговорност!За това гласувах така!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
-
THE G.A.M.E
Олимпиадата приключи, а с това и един цял цикъл.
Понеже, аз лично, след разразилият се скандал тази пролет, винаги във всяка тема за българският волейбол съм изразявал и защитавал мнението - "Сега не е време за революции. Стойчев и Матей не са прави да бойкотират. Не и сега ( преди Олимпиадата ) ... Не и по-този начин. Лазаров и УС ( в голяма си част ) ... Са некадърници, и след ОИ трябва да бъдат изгонени с ритници"
Действията им в момента само затвърждават мнението на всички, че УС и Лазаров като президент конкретно, са некадърници.
По-всички неписани, пък и писани правила, действащият и добре работещ тандем - Найденов/Плачи, не би трябвало да бъде пипан !
За какво мамка му ръчкат добре работещ механизъм ???
Толкова ли е ... За това ли е - Плачи/Найденов ?
Какъвто и да е Найден, факт е, че той беше част от успешно справящ се с работата си екип !
Защо им трябваше на нещастниците от УС да ръчкат и да "променят" статуквото ??
Какво значение има, кой е главен селекционер и кой помощник ?
След като до тук, нито Найденов, нито италианеца са изявявали някакви претенции и недоволство от статуквото.
Малоумие бе братче ...
Повече от наложително е до края на тази година ... Най късно до началото на сезонът на Националният тим през пролетта на следващата, да имаме нов Президент и нов УС.
Понеже, аз лично, след разразилият се скандал тази пролет, винаги във всяка тема за българският волейбол съм изразявал и защитавал мнението - "Сега не е време за революции. Стойчев и Матей не са прави да бойкотират. Не и сега ( преди Олимпиадата ) ... Не и по-този начин. Лазаров и УС ( в голяма си част ) ... Са некадърници, и след ОИ трябва да бъдат изгонени с ритници"
Действията им в момента само затвърждават мнението на всички, че УС и Лазаров като президент конкретно, са некадърници.
По-всички неписани, пък и писани правила, действащият и добре работещ тандем - Найденов/Плачи, не би трябвало да бъде пипан !
Толкова ли е ... За това ли е - Плачи/Найденов ?
Какъвто и да е Найден, факт е, че той беше част от успешно справящ се с работата си екип !
След като до тук, нито Найденов, нито италианеца са изявявали някакви претенции и недоволство от статуквото.
Малоумие бе братче ...
Повече от наложително е до края на тази година ... Най късно до началото на сезонът на Националният тим през пролетта на следващата, да имаме нов Президент и нов УС.
luxorus написа:RedeviL написа:Краставичарят Ганчо написа:Аз искам да задам следния въпрос към Камило Плачи - "Защо господин Плачи след като вече над 3 години сте в България още не сте научил българския език и си позволявате да давате наставления на италиански. Това е меко казано неуважително! По-добре един човек да си направи труда на научи езика на страната в която си вади хляба, отколкото други 10 да се мъчат да разберат родния му език !!!"
По същия начин попитайте защо Анастази говори на поляците на английски,на Пранди на нашите пак на английски.Люпко Петрович на сръбски и те така.Това е най-малкия проблем,когато няма резултати всички говорим на езика на губещите.
Примерите ти не са много точни..Английският се смята за световен език и е широко използван навсякъде по света!Сръбският език е близък до нашия и разбирането му не представлява голяма трудност.
П.П.Анастази не беше ли италианец..?Защо тогава общува с играчите си на английски, а не на италиански?
Артилериста написа:За мен успеха от Олимпиадата тази година и това 4-то място се дължат на Камило Плачи.Той даваше наставленията,той ги мотивираше,той водеше парада
Дали евентуален неуспех на олимпиадата щеше да се дължи на италианеца? Като е такъв голем треньор що се мишкира и той преди олимпиадата? Що не стана треньор тогава? И аз така искам , при успех дивидентите са за мене, при неуспех го однася Найденчо , който си е сложил главата в торбата само и само да отидем там , като отбор!
- Jorkorazporko
THE G.A.M.E написа:Олимпиадата приключи, а с това и един цял цикъл.
Толкова ли е ... За това ли е - Плачи/Найденов ?![]()
Малоумие бе братче ...
А кога ще дойде момента за революция?? Матей и Радо направиха точно това което трябваше, но лошото е, че никой не ги подкрепи! Данчо Лазаров не само е некадърник, но и крадец и лъжец! Колко милиона са източили? Миналата седмица в медиите излезе доклада на комисията която разследваше БВФ, всеки може да се запознае е далаверите им! Трябва ново УС на БВФ с нов президент, Радо Стойчев треньор, Камило Плачи помощник, и Матей се връща