България - Русия 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: България - Русия | 1/2 финал | 10.08.2012
Имаме шанс макар и руснаците да са фаворити наи-добрият отбор в света са.Блокировачите им и единия диагонал са изроди....дано се справим,предпочитах Бразилия на полуфинал иначе имам предчувствие за 3:2 за нашите 

-
- Контакти:
Стига да не се сринем психически, както винаги досега сме правили на полуфинал, имаме добри шансове. Руснаците ги гледах срещу Полша днес, добри са си, няма какво да се лъжем, макар че и Полша не им оказа кой знае каква съпротива. Ако Салпаров продължи да е концентриран и да се залага на топките, Цецо да си мачка както знае (и малко да си намери сервиса), Братоев да си задържи нивото... Определено имаме шансове 
Но така или иначе, моето уважение го спечелиха още след края на груповата фаза - никой не е очаквал да завършим на върха. И пети да бяхме останали, пак щеше да е достойно. А сега дори продължаваме турнира...
Само психологията да ни се настрои правилно, останалото все ще го изкусурим някак

Но така или иначе, моето уважение го спечелиха още след края на груповата фаза - никой не е очаквал да завършим на върха. И пети да бяхме останали, пак щеше да е достойно. А сега дори продължаваме турнира...
Само психологията да ни се настрои правилно, останалото все ще го изкусурим някак

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Тези момчета постигнаха нещо голямо. Каквото и да се случи, спечелиха уважението на всички ни
Противно на еуфоричното настроение, не мисля че ще смачкаме Русия,те си остават фаворитите в мача и точно там е нашият шанс да ги победим. Били са ни доста пъти и като нищо могат да ни подценят. Не очаквам мача с Германия да се повтори, много са различни класите на немци и руснаци. Но Русия не е непобедима в никакъв случай и имаме своите шансове, бием ли ги, за мен няма съмнение, че сме шампиони

Противно на еуфоричното настроение, не мисля че ще смачкаме Русия,те си остават фаворитите в мача и точно там е нашият шанс да ги победим. Били са ни доста пъти и като нищо могат да ни подценят. Не очаквам мача с Германия да се повтори, много са различни класите на немци и руснаци. Но Русия не е непобедима в никакъв случай и имаме своите шансове, бием ли ги, за мен няма съмнение, че сме шампиони

3:1 за нас
Вярвам в момчетата, че могат и ще успеят 

Ами.... очаквам много тежък мач с Русия. Има голяма еуфория след победата над Германия. Така и трябва да бъде. Волейболистите ни играха много добре, но германците се представиха доста слабо. Имаха 3-4 задържани/ носени топки (перфектно съдийство на Бела
), разминавания в атака, много грешки и т.н. Разбира се, те играха толкова, колкото им позволиха нашите. Лично за мен победата на полуфинала е по-важна от евентуална такава на финала. Просто от години чакам нашите да стигнат до последния мач и все не става и не става. Дано този път успеят. Имат качествата и възможностите, нужен е само малко спортен шанс, някоя точка с глава на Йосифов и така 

-
- Контакти:
Eто няколко топли коментари от руските сайтове, на които попаднах току-що:
"Болгары серьезные ребята достаточно. Первое место в группе с Италией и Польшей говорит само за себя..... банда, где каждый дополняет каждого. Придется очень попотеть, если хотим играть в финале. Надеюсь игроки все эмоции на Польшу не вытрясли"
"Болгары-мощные, агрессивные и на них не давит груз ответственности. Но если наши парни сведут к минимуму ошибки и подойдут в должном психологическом состоянии к встрече, то имеют неплохие шансы."
"вполне проходимый соперник. только если болгары выдадут 130% у них появится шанс."
С няколко думи - някои руски фенове са респектирани от нас, други пък са самоуверени като поляците, но усещам как ще ги изпързаляме и тях
"Болгары серьезные ребята достаточно. Первое место в группе с Италией и Польшей говорит само за себя..... банда, где каждый дополняет каждого. Придется очень попотеть, если хотим играть в финале. Надеюсь игроки все эмоции на Польшу не вытрясли"
"Болгары-мощные, агрессивные и на них не давит груз ответственности. Но если наши парни сведут к минимуму ошибки и подойдут в должном психологическом состоянии к встрече, то имеют неплохие шансы."
"вполне проходимый соперник. только если болгары выдадут 130% у них появится шанс."
С няколко думи - някои руски фенове са респектирани от нас, други пък са самоуверени като поляците, но усещам как ще ги изпързаляме и тях

- we are the champions
- Контакти:
3:2 МАЧКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
- za nas e toj religiq
- Контакти:
ivo77 написа:3:2
Не , 3:0 и то с разлика

Играйте за удоволствие, за вас ,за семействата ви , за цяла Българрия ! Какъвто и развой да има мача вие вече сте герои !!!
Яд ме е и съм много радостен! Яд ме е, защото не мога да гледам националите. До сега всички мачове, които гледах - падахме. На олимпиадата гледах само мача с Аржентина и си забраних да гледам повече, защото явно не върви, когато гледам.
Мача с Русия няма да го гледам, така че очаквам успех
Мача с Русия няма да го гледам, така че очаквам успех