Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот Пловдивчанинът » 08 юли 2012 11:40

za nas e toj religiq написа:Няма кой и в какво да те убеждава! За мен е срамно да наречеш човек предател , защото се бори за принципите си и идеалите , неговите и на спорта който представлява ! Застана коректно пред медиите , обяви мотивите си , каза и условията при които ще остане ! Не се крие като въпросния господин "началник" който уж е в чужбина , а се е сврял в тъмното ъгълче до една колона в Арена Армеец ? Това не е лицето на БГ волейбола , хората които са около него и го покриват също ! Искаме хора с морал и доблест ! Които да застанат пред медиите и да защитят името на волейбола ! А не тайни гласувания , криеница , и неадекватни изказвания ! Заслужават уважение , тези които застават с името и репутацията си , и ясно и категорично отстояват позицията си ! Не било сега момента ? А кога , ако бяхме постигнали нещо значимо в лигата и олимпиадата , кой и как мислите щеше да измести въпросните господа от срасналите им със задниците кресла :?: Виждайки как отбора се съсипва не се маха , камоли ако постигнем успехи на тези форуми !

Колега няма как да ги убедиш за тях те са предатели. Най-смешно ми става като почнат да ги сравнят с футболните национали, които са се отказали. А разликата е толкова голяма и като отбор и като причини за отказването. Тук и двамата искат бъдеще и добро управление на волейбола в България и защитават нещо. По тази логика както се отказваха футболните национали целият национален отбор по волейбол щеше вече да се отказал, защото и те получават доста сериозни псувания най-вече тука по форумите.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 08 юли 2012 11:43

Само Сините! написа:Кво стана с Найден хитрата лисица? :lol:

Хитрата сврака с двата крака.. :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 11:50

Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 11:54

Пловдивчанинът написа:
za nas e toj religiq написа:Няма кой и в какво да те убеждава! За мен е срамно да наречеш човек предател , защото се бори за принципите си и идеалите , неговите и на спорта който представлява ! Застана коректно пред медиите , обяви мотивите си , каза и условията при които ще остане ! Не се крие като въпросния господин "началник" който уж е в чужбина , а се е сврял в тъмното ъгълче до една колона в Арена Армеец ? Това не е лицето на БГ волейбола , хората които са около него и го покриват също ! Искаме хора с морал и доблест ! Които да застанат пред медиите и да защитят името на волейбола ! А не тайни гласувания , криеница , и неадекватни изказвания ! Заслужават уважение , тези които застават с името и репутацията си , и ясно и категорично отстояват позицията си ! Не било сега момента ? А кога , ако бяхме постигнали нещо значимо в лигата и олимпиадата , кой и как мислите щеше да измести въпросните господа от срасналите им със задниците кресла :?: Виждайки как отбора се съсипва не се маха , камоли ако постигнем успехи на тези форуми !

Колега няма как да ги убедиш за тях те са предатели. Най-смешно ми става като почнат да ги сравнят с футболните национали, които са се отказали. А разликата е толкова голяма и като отбор и като причини за отказването. Тук и двамата искат бъдеще и добро управление на волейбола в България и защитават нещо. По тази логика както се отказваха футболните национали целият национален отбор по волейбол щеше вече да се отказал, защото и те получават доста сериозни псувания най-вече тука по форумите.

Именно , и адски се дразня на изказвания от сорта , ама не било това начина , ама не било сега времето , ама не можело ли .... ! Всички са на мнение че трябва да се се смени федерацията , но на никой не му стиска да жертва мечтите си , работата си ,кариерата , името си !!! Сигурно Казийски и Стойчев не искат да са шампиони в лигата :?: Или пък не искат да вземат медали от олимпиада :?: Да ама не ! Те жертват труда си и мечтите си именно заради едно по добро бъдеще ! Всеки който не го проумява не може да се нарече фен , и да ми говори за родолюбие и предателства !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2012 11:56

Аз също съм на това мнение.Не беше сега момента, когато трявбаше да се правят тия простотии.Да бяха играли за Световната лига и на Олимпиадата и тогава да се бяха отказали.Не да лишават хората от това удоволствие да видим един силен български тим .За първи път сме домакини, не се знае дали и скоро ще бъдеме пак, ние вместо да се възползваме от тоя шанс се направихме на интересни!Сега какво искат да покажат с това напускане,че без тях не можеме и ще свърши края на света ли?Вместо хората да се кефят в залата те се ядосват повече.Всеки си мисли за неговите си интереси , а никой не мисли за тия хора където са отишли в залата!Вместо да се разтоварят за 3-4 часа от ежедневните проблеми и безпаричието те там отиват и се ядосват и за волейбола!Ако бяха мъже щяха да помислят за това да изиграят двата турнира и тогава да се откажат.Не всяка година има Олимпиада и не всяка хгодина сме домакин на финалите на световната лига!Българите сме много смотано племе за пореден път се обеждавам.Когато направим нещо хубаво сме способни за няма и 2 дена да го развалиме напълно.И така е във всяка една сфера!Направим нещо добро и оп след малко се изакаме на него!Затова всеки ще ни се смее и ще ни ебават!Пак казвам не ги обвинявам,че са взели такова решение.Всеки има право да си прави каквото иска, но според мене не е редно :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 11:58

L_Messi написа:Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Говориш абсолютни глупости ! Прочети горния ми пост и се замисли ! Тези хора не искат ли да са на финал в лигата ? Не искат ли да са с медал от олимпиада ? За какви лични интереси ми говориш ? Да си жертваш , името , труда и мечтите е "интереси" така ли ? Сигурно за тях е по важно да създават интриги и такива като теб да ги плюят , от колкото да сбъдват мечтите си :?: Аман от коментатори като теб !

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 08 юли 2012 12:01

За самото представяне:
3-тото място ще е огромен успех
4-тото достойно представяне с мъжка и сърцата игра.
Жалкото е, че с матей, радо и жеков първото място бе реална и достижима цел.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: za nas e toj religiq

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:05

Аз за Стойчев не пледирам по простата причина, че той брани истина, която не твърди, а и не изглежда, да е само негова. И бранейки я, той постъпва открито, така, както е обявил предварително. Такъв човек няма нужда да бъде защитаван, той е свободен. Но е най-малкото неетично да бъде нападан. Може да се оспорват аргументите му, но не и позицията му, защото няма с какво да се противопоставиш на това, човек да постъпва по своята воля без да влиза в противоречие с правата на другите, правата, а не претенциите. А кой има право да налага на други своята воля? Доколкото разбирам Стойчев казва - така искам, така ще работя, как искам - това е предмет на договора ми. Подписали сме го - да се спазва. Аз досега не съм чул и не съм чел с какво Стойчев е нарушил договора си? Не съм разбрал даже в договора да има неустойка при неспазването му - независимо от кого. А отговорност за договор, който дава право на едната страна да го прекрати едностранно (както всъщност се твърди от опонентите на Стойчев), кой носи?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2012 12:10

Аз искам да попитам.Доволни ли сте сега господа(Стойчев,Лазаров,Казийски и Жеков).Вашите лични борби докараха отбора до това положение.Вие сте предатели,когато отбора имаше предпоставки за нещо голямо вие решихте да се правите на велики и да поставите собственото си его пред националния отбор на БЪЛГАРИЯ.Вие сте виновни за всичко само и само да сте най отгоре на пирамидата.След като се мислите за големи мъже трябваше всеки да направи някакъв компромис за благото на България,но вие несте мъже а комплексари.И какво постигнахте,едно голямо нищо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:11

И да не забравяме, че той беше уволнен и прие уволнението си без претенции. После беше помолен да се върне и се върна с условие. Е, и сега какво - ама то не сега беше времето и не тука беше мястото. За мястото с прискърбие ще се съглася - не в тази общност, за която интересът е над истината.

Върни се в “Волейбол”