Назначиха Найден Найденов за старши-треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: Назначиха Найден Найденов за старши-треньор

Мнениеот bez-nick » 18 юни 2012 17:38

noo написа:
bez-nick написа:Много слаб треньор според мен, който е следил как води отбора ще разбере, имаше къде къде по-кадърни варианти като Попов например, дори Георги Петров даваше по-ясни настъвления от този, който само им се перчеше и се правеше на строг физкултурник!
Ами той Стоев бил слаб, сега Найден е слаб. Май единствено само с гения Стойчев играем перфектно. :) Свалете си розовите очила и гледайте реално на нещата.

НЕ и Стойчев не е кой знае какъв треньор, но тука става въпрос за федерацията и техните безумни решение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 18 юни 2012 17:39

Като цяло пак прибързаха ,но наистина е по-добре да е човек от сегашния щаб отколкото Мартин Стоев ! Щом Камило не може ,нека да е Найден ! Пожелавам му само и единствено успех ! Но изобщо не ми харесват веждите му !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юни 2012 17:40

Ама ти какво смяташ? Със Стойчев шампиони ли ще станем? :) Или не помниш, че с него трябваше две домакинства да плащаме за да се класираме.

Стойчев не го харесвам като треньор много пъти съм го казвал даже бях против когато го назначиха, ама нали
същите тези убавци от БФВ го издигнаха Стойчев или бъркам ???
Човека който каза че Г.Петров дори ще е по добър вариант от Н.Найденов е много прав.
Ал. Попов от ЦСКА няма да го споменавам той няма никакво лоби в БФВ а и ще вземе да се прави на бунтар като Стойчев !!!
Дори М.Стоев който е крайно слаб треньор е по-добре от Найден .

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2012 17:41

bez-nick написа:
noo написа:
bez-nick написа:Много слаб треньор според мен, който е следил как води отбора ще разбере, имаше къде къде по-кадърни варианти като Попов например, дори Георги Петров даваше по-ясни настъвления от този, който само им се перчеше и се правеше на строг физкултурник!
Ами той Стоев бил слаб, сега Найден е слаб. Май единствено само с гения Стойчев играем перфектно. :) Свалете си розовите очила и гледайте реално на нещата.

НЕ и Стойчев не е кой знае какъв треньор, но тука става въпрос за федерацията и техните безумни решение
Кое е умното решение на федерацията? Може би трябва да изчака 2-3 дни преди Олимпиадата и тогава да назначи треньор?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юни 2012 17:43

Pichichi написа:
Ама ти какво смяташ? Със Стойчев шампиони ли ще станем? :) Или не помниш, че с него трябваше две домакинства да плащаме за да се класираме.

Стойчев не го харесвам като треньор много пъти съм го казвал даже бях против когато го назначиха, ама нали
същите тези убавци от БФВ го издигнаха Стойчев или бъркам ???
Човека който каза че Г.Петров дори ще е по добър вариант от Н.Найденов е много прав.
Ал. Попов от ЦСКА няма да го споменавам той няма никакво лоби в БФВ а и ще вземе да се прави на бунтар като Стойчев !!!
Дори М.Стоев който е крайно слаб треньор е по-добре от Найден .

Виж какви са ни успехите със Стоев и тогава пак говори кой е слаб треньор. Защото за мен какво си показал като резултати е важно, а иначе всеки може да говори колко е добър и велик.

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 18 юни 2012 17:45

Не знам, но на мен ми хареса желанието и стръвта която показаха волейболистите в Аржентина, колкото до Плачи той си остава в помощник или поне така се разбира от статията, все пак не се знае какво е здравословното му състояние, а ако тримата с Петров работят като екип нещата не изглеждат толкова зле.
Аз снощи видях много усмивки по лицата на момчетата и голямо желание за игра което ми липсваше при Радо. Та нека видим. То когато назначаваха Радо за първи път, също имаше доста критици които бяха против него...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 юни 2012 17:51

Найден познава играчите, с някои от тях е играл дори, така че е логичен избор. Така или иначе, италианецът ще е с отбора на Олимпиадата, така че ще му помага, има и друг помощник, не е някакво уникално грешно решение. Аз предпочитах Мартин, при положение, че Плачи няма да е, но така са решили. Стоев има склонност към нетрадиционни методи и решения, които носят резултат и можеше в тази тежка обстановка да помогне. Очевидно е, че без Матей няма да имаме атаки от втора линия, можеше да се измисли някакво преквалифициране на Владо там, например. Знам, че звучи странно на пръв поглед, но със сигурност в атака е по - добър от останалите, а всички не посрещат кой знае колко качествено, така или иначе. Минаха времената, когато имахме посрещане чрез Пламен. Важното е, че Цецо Соколов е в много добра форма, блокировачите също, така че това ще са ни основните оръжия оттук нататък. Отиваме да бием Англия и Австралия в Лондон, това е тъжната реалност.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 18 юни 2012 18:00

С това все едно имам чувството, че нищо не е станало последните дни. Избраха го сега човека, ще отчетат нормално представяне на Олимпиадата 5-8 място. После ще си го оставят или ще назначат някой друг и кервана си продължава. Инес ще продължава да предава от препълнената с 250 човека зала Сиконко, когато нямат среща представители на секти и това е.

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 18 юни 2012 18:07

Според мен тука(форума) има много големи специалисти и аз предлагам да влезнат в екипа на Найден Найденов.Ако си МЪЖ и имаш принципи както РАДО СТОЙЧЕВ и МАТЕЙ и си отстояваш гледната точка значии си предател.Тези твърдения са от хора без принципи с робски дух и робска мисъл.В момента логиката на Радо Стойчев си пролича и се разбра, защо щаба му беше толкова голям.Найден Найденов е попил доста от работата на Радо и се видя в мачовете от шампионска лига.Смятам че ще е успешен тренцьор и правилен избор за Лондон от всичките кандидати, които бяха изброявани.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 18 юни 2012 18:09

Успех на Найден.Определено Стойчев и Матей не липсват на отбора.

Върни се в “Волейбол”