Е Радо Стойчев не е третокласен треньор да работи за 1500 лева. Имайте го това впредвид. Примерно във футбола говориме за някакви треньори постигнали много по-малко от Стойчев къде-залязали, къде-не, но искат пари и далеч по-богата федерация неможе да им ги осигури.
p.p. явно има поне 1 отбор, които да подкрепя Радо и Матей и това е Марек щом Константинов се оттегля с тях.
p.п2 целият тоя цирк стана и защото държавата отпусна парите на федерацията с гаранцията имаме Радо и Казийски няма проблем да се класираме. И понеже не са малко парите и от първият път нестана номера гледахме целият тоя цирк.
Ивайло Константинов подаде оставка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ивайло Константинов подаде оставка
stoyankd написа:za nas e toj religiq написа:stoyankd написа:Скандалът между федерацията и Стойчев е уникален. Явно Стойчев не може да работи в България с никой, освен с Матей. Нормални ли са отношенията между Владо Николов и Стойчев? Ето днес и Боре Кьосев с това изказване. Припомнете си отношенията между Славия(отборът създал Матей и дал път за развитие на Стойчев), Стойчев и Матей. Интересува ли се някой от мнението на хората от Славия? Как гледат те на Стойчев и Матей след многото скандали? Има ли въобще и един клуб в България, който да подкрепя Стойчев?
Ами за какво се чудите тогава за решението им да се махнат ? След като не те подкрепят да се оправят без тях ! Да отиде ръководството да играе !
Но когато федерацията застана на страната на Матей в конфликта му със Славия бяха най-добрите нали? Колко пари загуби Славия от трансфера на Матей в Тренто? А сега, когато е световна звезда, "няма как да израстваме с този отбор и тази федерация"?[/quote
Ти да не би да си чел собственоръчно контракта на Матей и Славия?Знаеш ли,че лично световната федерация FIVB в лицето на Рубен Акоста,дойде на крака в София за да го разтрогне,защото го окачестви като "загробващ"???
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Циркът наречен Пресконференция на БФВ започва. Като на партийно събрание наредиха управителния съвет зад вожда, така както първо единодушно махнаха Стойчев и после единодушно го върнаха 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Син до гроб
- Контакти:
Ивайло Константинов напусна БФ Волейбол !
Вицепрезидентът на БФ Волейбол и президент на ВК Марек Юнион Ивкони Ивайло Константинов подаде оставка от постовете, които заема във волейболната ни централа. Това той направи днес в родната ни централа и изпрати официално съобщение до медиите, което го публикуваме без редакторска намеса.
Днес, 12 юни 2012 г., Ивайло Константинов, Вицепрезидент на Българска Федерация Волейбол и член на Управителния съвет, подаде във Федерацията заявление, адресирано до Общото събрание, с което декларира желанието си да бъде освободен от постовете, които заема.
Ето и пълния текст:
ДО: ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БФВ
З А Я В Л Е Н И Е
От
Ивайло Любенов Константинов,
Вицепрезидент и член на УС на БФВ
Уважаеми дами и господа членове на Общото събрание на БФВ,
Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чиито гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ.
Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ).
Като се надявам на правилно разбиране на мотивите на моята оставка, оставам с най-добри чувства към волейбола и декларирам готовност за помощ и съпричастност винаги когато това е по силите и възможностите ми.
С пожелания за здраве и бъдещи успехи на БФВ.
Ивайло Константинов
София,
12.06.2012 г.
Спортал.бг
Един достоен мъж,една достойна постъпка ! Само мога да кажа браво на Ивайло Константинов ! А дали другите пиявици,които са забили зъби и смучат и преживяват от федерацията ще имат доблестта да направят същото ?! Надали !
Днес, 12 юни 2012 г., Ивайло Константинов, Вицепрезидент на Българска Федерация Волейбол и член на Управителния съвет, подаде във Федерацията заявление, адресирано до Общото събрание, с което декларира желанието си да бъде освободен от постовете, които заема.
Ето и пълния текст:
ДО: ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БФВ
З А Я В Л Е Н И Е
От
Ивайло Любенов Константинов,
Вицепрезидент и член на УС на БФВ
Уважаеми дами и господа членове на Общото събрание на БФВ,
Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чиито гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ.
Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ).
Като се надявам на правилно разбиране на мотивите на моята оставка, оставам с най-добри чувства към волейбола и декларирам готовност за помощ и съпричастност винаги когато това е по силите и възможностите ми.
С пожелания за здраве и бъдещи успехи на БФВ.
Ивайло Константинов
София,
12.06.2012 г.
Спортал.бг
Един достоен мъж,една достойна постъпка ! Само мога да кажа браво на Ивайло Константинов ! А дали другите пиявици,които са забили зъби и смучат и преживяват от федерацията ще имат доблестта да направят същото ?! Надали !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Ние прибързахме....нещастник
Той лично молил Бойко да върне Радо,един ден преди това го уволнява,лицемер
- za nas e toj religiq
- Контакти:
stoyankd написа:za nas e toj religiq написа:Абе кви са тия коментариХората правят всичко за спорта , нашите обратно , всичко въпреки спорта
Не разбирам и тези които не одобряват постъпката на Матей и Радо ! Да ощетяват отбора , но щом няма друг начин да се влее разум в тия празни тикви , трябва да се действа твърдо ! Хората имат идеали и принципи ! След като не си желан някъде редно е да се махнеш , а не да излизаш и казваш къв е тоя че ще ми иска оставка ? И след като не искаш да се махнеш , какво по нормално да се махнат искащите ? Всеки сам може да прецени : в случая спортистите и треньорите ли трябва да се махнат или ръководството ? Напълно подкрепям двамата напускащи (за сега 2ма ) всеки уважаващ себе си човек би постъпил по техния начин ! Какво значи изказването на Любо "ще се справим някак си " ??? Те са там за да направят всичко възможно да се справим най добре ! И щом цената е промяна - да я направят !!!
Кое е всичкото? Кои са мотивите на Матей? Как така изведнъж отбора не може да израстне с това ръководство и защо го разбрахме вчера, а не преди година и половина? За мен конфликта е личностен и само личностен, което е много срамно имайки впредвид колко пари са дадени за този отбор в държава, в която деца умират от липса на лекарства. Не става въпрос само за квалификацията. ето Боре Кьосев казва днес, че заплатите на треньорския щаб за тези 4 месеца са 150хил. евро. Е, извинявай, трябва да имаш малко срам.
Да речем че Матей е солидарен с Радо и стои зад исканията му ! И след като е заел позиция нормално е да е солидарен със страната която е заел , кое ти е странно още ? Както каза Стойчев , волейбола не опира само до мъжкия национален отбор ! И видиш ли щом той върви всичко е наред ! Като мине олимпиадата , и до една 2 години като се махнат Жеков , Алексиев , Николов и ... кой ще ги замести ? Като гледам няма голям наплив от таланти желаещи местата им ? Ето това иска Стойчев , да се работи в тази насока и в отбора да има приемственост ! И ако не се почне от сега да се работи , съвсем скоро в отбора ще има голяма и незапълнима дупка ! И тогава само ще си спомняме и мечтаем за големи финали и първенства (както стана и с футбола)!
13-то място на световно се счита за успех....
Тоя смешник каза "Ние членовете РАБОТИМ безвъзмезно"
Толкова работа свършика, че сега волейболът е пред най-голямата си криза. Свършиха я като кучето на нивата

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН