България - Египет 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivanov84
Контакти:

Re: България - Египет | 10.06.2012 | 20:30 |БНТ 2

Мнениеот Ivanov84 » 10 юни 2012 01:01

moonlight написа:НИКОЙ не е незаменим!!! Никой не е по-голям от националния отбор на България... Като искат да се махат.. Прав им път... Иначе за мача е ясно... Бием 3:0 , в краен случай 3:1 и те така :!:

По принцип 95% от играчите са заменими,но има едни 5% феномени,които не са.Казийски е именно такъв.Все едно испанците да кажат "майната му на Меси,ще намерим нов".Нов няма да се намери,още повече че това е национален,а не клубен отбор.
И какво означава "прав им път"??Народ,който се отказва толкова лесно от своите герои,не е народ.Ами тогава прав път и на теб.Ти да не си уникален,че на България да и пука за теб.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 10 юни 2012 01:08

Ivanov84 написа:
moonlight написа:НИКОЙ не е незаменим!!! Никой не е по-голям от националния отбор на България... Като искат да се махат.. Прав им път... Иначе за мача е ясно... Бием 3:0 , в краен случай 3:1 и те така :!:

По принцип 95% от играчите са заменими,но има едни 5% феномени,които не са.Казийски е именно такъв.Все едно испанците да кажат "майната му на Меси,ще намерим нов".Нов няма да се намери,още повече че това е национален,а не клубен отбор.
И какво означава "прав им път"??Народ,който се отказва толкова лесно от своите герои,не е народ.Ами тогава прав път и на теб.Ти да не си уникален,че на България да и пука за теб.

Меси? Испанци? ..... :lol: :lol:

Иначе според мен ще се класираме за олимпиада и Радо ще остане както и Лазаров....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 10 юни 2012 01:10

Phoenix_ написа:А защо ние наказваме Матей и Андрей, Лазаров лайното да е шеф на федерацията?

Не бих казал, че ние ги наказваме.. Все пак нито аз , нито ти имаме някви права във федерацията.. Ние сме просто фенове..Иначе за държавната пара съм съгласен... Те да бяха крали само те...
Ivanov84 написа:По принцип 95% от играчите са заменими,но има едни 5% феномени,които не са.Казийски е именно такъв.Все едно испанците да кажат "майната му на Меси,ще намерим нов".Нов няма да се намери,още повече че това е национален,а не клубен отбор.

Аз какво общо имам с националния отбор? Кой съм аз..едно голямо нищо за България? Това каква връзка има с темата.. Матей е голям... Две мнения няма.. Бербатов и той..Ама като не са в отбора к'во да праим? Да ги караме насила?

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 10 юни 2012 01:14

moonlight написа:
Phoenix_ написа:А защо ние наказваме Матей и Андрей, Лазаров лайното да е шеф на федерацията?

Не бих казал, че ние ги наказваме.. Все пак нито аз , нито ти имаме някви права във федерацията.. Ние сме просто фенове..Иначе за държавната пара съм съгласен... Те да бяха крали само те...
Ivanov84 написа:По принцип 95% от играчите са заменими,но има едни 5% феномени,които не са.Казийски е именно такъв.Все едно испанците да кажат "майната му на Меси,ще намерим нов".Нов няма да се намери,още повече че това е национален,а не клубен отбор.

Аз какво общо имам с националния отбор? Кой съм аз..едно голямо нищо за България? Това каква връзка има с темата.. Матей е голям... Две мнения няма.. Бербатов и той..Ама като не са в отбора к'во да праим? Да ги караме насила?

Бербатов, не е казал, защо се е отказал... Матей си казва и е прав.. ФАКТ!

Лека!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 10 юни 2012 01:36

Ivanov84 написа:

Абсолютно! В момента Казийски е повече от Меси в световния волейбол и ще е мега глупост да позволим да бъде натирен да си ходи от корумпиран и алчен самообявил се за незаменим лазароф. Във волейбола да имаш Казийски е все едно във футбола да имаш в един отбор Меси и Роналдо. С други думи е меко казано незаменим и в случая лазароф трябва да си тръгне на всяка цена. Нима ще го оставим с ехидна и мазна усмивка да обижда нагло волейболната общественост в България и да се прави велик?

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 10 юни 2012 02:46

А бе вие хубаво критикувате Лазаров, ама чии връзки уредиха две квалификации в България. Колкото и да не е удобен, човека не виждам какво имат да мрънкат. Коя друга национална формация има тези условия както волейболистите. Нито са ги ощетили от към пари, нито от към условия за тренировки. Радо каквото си е поискал, това и е получил, а той все още успехи с националния няма.

Пример. Треньора на Кьолн се опълчи на директора, той взе че си тръгна президента също и к'во стана, Кьолн безславно изпадна, а и треньора си замина.

Нека всеки да се залавя за работа и да не се правят на ощипани булки.
Не може някой да уволнява шефа си. Ако е някоя фирма какво ще се случи? Плюеш шефа и не си вършиш работата, на другия ден си на улицата това е.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 10 юни 2012 07:11

:)

Много емоции снощи ... След мача бях толкова развълнуван, че не можех да си намеря място ... Сълзите напираха в очите ми. Сълзи на радост, разбира се.
Не се бях чувствал така от онова велико и незабравимо футболно лято на вече далечната 1994-та.
Виждам, че не само аз съм бил така.
Вчера момчетата на Радо Стойчев доказаха, че са големи мъже и истински българи. Раздадоха се докрай ! Горяха и страдаха в мача. Личеше по лицата им.
Франция има равностойни волейболисти за два отбора, а ние бяхме осакатени от инженерчето и едва скърпихме за един. :evil:
На всичко отгоре играхме и срещу съдиите, които някак странно точно в този мач ни рязаха, както никога досега. Може и параноично да ви звучи, но по едно време взех да се питам дали змията Лазаров не е отишъл в чужбина точно, за да използва връзките си и да закопае отбора чез съдиите.
Днес трябва да узаконим, това което ни принадлежи. Ако не бяха мръсните игри на Данчо Лазаров и Любо Ганев, квотата щеше да е наша още след миналите квалификации. Доказахме го с победата над Германия в Германия след това.
Днес бием Египет и печелим квотата за Олимпиада 2012 в Лондон.
Аз не искам да гледам България без Радо Стойчев, Матей Казийски, Цецо Соколов ...
А, вие ? ...
Ако трябва война ще направим, но те трябва да останат !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 10 юни 2012 07:45

Фараоните ги мачкаме 3-0,няма какво да се коментира друго този мач.Чудя се как този" радетел" на българският волейбол президента ни на федерацията .Който не знайно как разши да си обере крушите от София в най-важният момент за отбора ,след най-важният ни мач не направи поне едно телефонно интервю и да поздрави отбора.Ако бяхме загубили сигурно щеше да иска директно включване със Сашо Йовков да ни уведоми ,че Радо е освободен.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 юни 2012 09:33

Отборът на Австралия е десетият финалист на Олимпийския турнир в Лондон, след като спечели втората вакантна квота от Интерконтиненталния турнир в Токио. Австралийците победиха Китай с 3-0 (25-12, 25-20, 25-13) и вече са недостижими при класирането на азиатските отбори. Така от турнира в Япония за Лондон се класираха Сърбия и Австралия. След снощните победи на България над Франция с 3-1 и на Германия над Куба с 3-2, днес най-вероятно последните две квоти ще вземат нашите и германците

ПОСЛЕДНАТА НАША КРАЧКА ЩЕ БЪДЕ ТАЗИ ВЕЧЕР, ЗАТОВА - ВСИЧКИ В ЗАЛАТА!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 10 юни 2012 09:52

Пичове защо сте против позицията на Казийски ???
Представете си от някаде 5!?! години , той вижда каква скапана "перука" оправлява волейбола . Нито дума , не прави интриги , не дава ултимати . Да ама вече не се издържа . 5 години заради феновете дава всичко от себе си вместо да си почива , всяка година е това ! Разбира се , че ще му писне и ще му даде ултимат , друг начин няма , не се ли даде гласност на проблема , този боклук лазаров никога няма да се махне .ТОВА СА МИНИМУМ 5 ш*бани години .......
Същото е положението със Бербатов от 2004 до сега ни е търпял , търпял е " перуките и шутовете" покрай него , които загробват футбола .По дяволите със знанието на перуката ние участваме във уговорен мач .... И пак няма кой да махне тумора във футбола , разбира се че ще се откаже и се надявам някой ден ДА НИ ОПРАВИ ФУТБОЛА , ЗАЩОТО НИЕ НЕ МОЖЕМ !

Върни се в “Волейбол”