България - Германия - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Германия - 3:1
1:0 за поляците
-
- Контакти:
1-0 за Полша !!! 

-
- Контакти:
Дано Полша бият с 3-2 заради публиката ! Така прецакват само Словакия ! Даноо !

-
- Контакти:
Тея са се уговорили за 3-2 за Словакия, да знаете ! За да ни боли най-много !!!! Ма*ка им стара ! 

Относно днешния мач: Не беше от най-добрите ни мачове... Отново прекрасно представяне на Казийски и Жеков! Мога да похваля Тошко Алексиев за играта му в първия гейм... Иначе демонтрираме страхотно разнообразие в атака! БРАВО на центровете ни, които освен силни в атаки, бяха и като стена на блокада! Влади Иванов направи хубав мач- извади доста топки в защита!
Честно да ви кажа радвам се, че победихме! Радвам се, че не си правехме сметки и не полегнахме на немците! Играхме за своята чест, играхме за БЪЛГАРИЯ, играхме за спорта, ФЕЪРПЛЕЙ !
Харесаха ми думите на Радо след мача-на въпрос към Стойчев защо не сме загубили той отговори: " Това не се свързва с разбиранията ми за спорт! Не мога да кажа на момчетата да загубят."

Харесаха ми думите на Радо след мача-на въпрос към Стойчев защо не сме загубили той отговори: " Това не се свързва с разбиранията ми за спорт! Не мога да кажа на момчетата да загубят."
-
- Контакти:
полша - Словакия 1-1 

полски педерасти.. и лятото така ни преебаха 

- goalkeeper
- Контакти:
powerful написа:полски ********и.. и лятото така ни преебаха
Не ги обиждай, ние сами се преебахме като не паднахме 0:3. Като не си правим сметките ще дерем пръча на 1/4 финал, ако стигнем до него.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вече всичко е ясно - на 14-ти играем с Естония, бием ли - на 15-ти срещаме Русия ...

Viktor4o_Rs написа:Вече всичко е ясно - на 14-ти играем с Естония, бием ли - на 15-ти срещаме Русия ...
България ще е новият европейски шампион. Гледайте как двете бивши съветски републики ще ги изработим. Важното е да си играем играта срещу първите, а Русия са ни абонати.
През 2007 победихме братята руснаци в онзи инфарктен мач в Япония, сега отново ще ги бием.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!