СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Алексиев в другите мачове беше много добър в атака.
Винаги е хубаво, когато побеждаваме американци или англичани, в който и да е спорт. Изобщо Запада, когато и да го надиграваме, трябва да се радваме. Заслужават много повече да страдат тези убийци на света.
Браво на момчетата! В най - трудната група сме и имаме реални шансове дори за класиране на финалите. Нещо, което много малко хора са очаквали предвид обстоятелствата. С този обновен отбор, нов старши - треньор успехите са стимул. Колкото повече победи натрупаме в тази ужасна група, толкова по - добре. Оставащите мачове ще са още по - тежки.
Браво на момчетата! В най - трудната група сме и имаме реални шансове дори за класиране на финалите. Нещо, което много малко хора са очаквали предвид обстоятелствата. С този обновен отбор, нов старши - треньор успехите са стимул. Колкото повече победи натрупаме в тази ужасна група, толкова по - добре. Оставащите мачове ще са още по - тежки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- mistreated
- Контакти:
TodorT написа: Тошко Алексиев беше тотална дупка тези два мача.
Тая "тотална дупка" има най-доброто посрещане от всички играчи на полето днес. Да не говорим в третия и четвъртия гейм какви точки в колко важни моменти направи. Ако си мислите, че Братоев търси него съвсем случайно точно в решаващите точки, значи изобщо не познавате нашият национален отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
daniel875 написа:Винаги е хубаво, когато побеждаваме американци или англичани, в който и да е спорт. Изобщо Запада, когато и да го надиграваме, трябва да се радваме. Заслужават много повече да страдат тези убийци на света.
Най-хубавото е, че всички наши съперници за едно от първите 2 места имат и мачове помежду си, което драстично намалява шансовете за машинации.
Надявам се да спечелим поне 1 победа в Бразилия, с което да си гарантираме поне на 80% участие на финалите. Впредвид наистина ужасяващата група, в които са събрани всички най-неудобни за нас съперници без Русия, то това ще бъде изключителен успех.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Една шегичка... Тошко изглежда по този "обмен" начин, за да може да издържа на плонжовете на Теди върху кръста му 
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
След такива сърцати победи, постигнати с много раздаване и болка..... другарю Казийски какво е вашето мнение? Оставихте отбора като сираче. Но младите момчета излизат и играят за трибагреника, да чуят химна и да видят сълзите от радост на своите фенове, които сме по целия свят! Стойчев НИКОГА повече в България!
MuFc1878 написа:След такива сърцати победи, постигнати с много раздаване и болка..... другарю Казийски какво е вашето мнение? Оставихте отбора като сираче. Но младите момчета излизат и играят за трибагреника, да чуят химна и да видят сълзите от радост на своите фенове, които сме по целия свят! Стойчев НИКОГА повече в България!
Аз Стойчев го разбирам. Федерацията много гадно се изгаври с него, нормално беше да напусне. Научи, че е уволнен пред входа на залата. След това го съобщиха на микрофона в залата. На пресконференцията, която даде федерацията, не спряха да плюят по него. Всеки си има достойнство или би трябвало да има.
Казийски обаче трябваше да остане, защото е много нужен на отбора, а и май целия този цирк нямаше нищо общо с него.
- Камило Плачи
MuFc1878 написа:След такива сърцати победи, постигнати с много раздаване и болка..... другарю Казийски какво е вашето мнение? Оставихте отбора като сираче. Но младите момчета излизат и играят за трибагреника, да чуят химна и да видят сълзите от радост на своите фенове, които сме по целия свят! Стойчев НИКОГА повече в България!
Точно така ! Стойчев за малко, да затрие отбора. Абсолютен некадърник. Плачи е нашия човек.
dido1302 написа:Тоя dimitar59 е абсолютно неадекватен и най-вероятно не е гледал нито един друг мач на отбора ни тази година. Тодор Алексиев е един от стълбовете в атаката на отбора ни и се справя повече от уверено като капитан на отбора.
Прочети точно какво съм написал.Повтарям ти,а и можеш да провериш или попиташ някой запознат,Тошко е психически неустойчив особено в мачове на чужд терен.Затова той бе отстранен преди години от Силвано Пранди.Никъде не съм казал,че Алексиев е играл слабо в мачовете в България.Казвам,и който разбира от волейбол ще потвърди,че Тошко беше повече от трагичен в САЩ.С него трябва да работи психолог.Психиката му не е нормална.Той не е изключение.И в други спортове има такива спортисти.Колкото до теглото му - в залата имаше само един,който тежеше повече - Любо Ганев.Вместо да обърне внимание на теглото си и да отслабне поне 15 кг. Тошко наддава и наддава.Може би е най-дебелия волейболист в лигата.Нека някой ме обори дали това не пречи на играта му.Плонжа му за спасяване на топка във втория гейм едва не доведе до пробиване на дупка в нашето поле.
Не беше най-блестящият мач на Алескиев, но в най-критичните моменти си се справи, като онази атака с която затвори третия гейм.