България - Германия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: България - Германия - 1:3 FT

Мнениеот kartago » 13 май 2012 01:53

Blagoy, [offtopic]не му обръщай внимание на това недоразумение unist_gp, който беше ОБЕЩАЛ, че повече няма да влиза в този форум и че ще прави конкурентен такъв! Беше и ОБЕЩАЛ, както и на тебе, че като идва към РОДНИЯ си град ще ме намери, но нещо само приказки.......[/offtopic]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 май 2012 02:21

Преди мача нещо отвътре ме гризеше, че днес нашите ще се осе*ат. Ето, че така се и получи и според мен главната причина е фактът, че всички бяхме решили, че сме финалисти. Четох мнения след мача Италия - Сърбия как сме щяли да бием италианците на финала.. Дори самият Теди Джорджо разправяше пред залата, че трябваше да играят пет геймов мач, за да са по-уморени срещу нас на финала. Е да, ама не! Германия е на финал.. Днес нашите напълно подцениха дойчланд-ци и заслужено загубиха. Немците са от този тип неудобни отбори за нашите национали. На теория всеки казва, че ще мачкаме с 3-0 и тем подобни изхвърляници, но накрая или бием с клизма, или се оси*аме. За жалост, днес се получи второто..
Относно играта на нашите момчета, единствено Матей и Владо се откроиха. Матей в положителна страна, а Владо в напълно противоположната. Да се чуди човек как може Владо Николов да ни е капитан?!? Този човек няма никаква креативност, не знае в по-трудна ситуация как да отиграе топката. Блъска я в блокадата и ако по някаква случайност излезе в аут, браво.. Но в повечето случаи му свалят гащите. При Казийски се видя, че щом получи по-неудобна топка, не я млати и да се надява, че ще мине, а в повечето случаи измисля нещо, след което нашият отбор ликува за спечелената точка.
Блокада и посрещане бяха под всякаква критика. Нищо общо с изминалите мачове, но пак казвам - Нашите мислеха срещу кого ще играят на финала, а изобщо не осъзнаваха, че ще се изправят срещу борбения и себераздаващ се тим на Германия.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 13 май 2012 09:22

Как ме е яд! Дано успеем да се класираме на Олимпиадата, защото наистина момчетата го заслужават! Аз, обаче имам един въпрос, тъй като не разбирам от волейбол много, но се опитвам да си обясня нещата логически: Нужна ли беше смяната на Матей при 18 на 14 за нас в третия гейм, при толкова ключов момент и когато беше в подем?

P.S. С този въпрос не искам да кажа че един или друг е виновен за загубата, просто питам от интерес?
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2012 09:49

football_fb написа:Как ме е яд! Дано успеем да се класираме на Олимпиадата, защото наистина момчетата го заслужават!

Според играта им от вчера,ИЗОБЩО не заслужават!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2012 11:57

ehh написа: Берба и Матей страшно разочароват.

Най-точното сравнение. Виждам, че и на теб ти прави впечатление явно. Обсъждахме го и с един приятел колега- двамата са еднакви. Няма кой да ги спре когато се разиграят и искат да го правят. Световна класа в своите спортове, но това явно не е достатъчно, защото не са постоянни. Днес Матей изигра един невероятен мач до третия гейм, преди да го сложи на скамейката Стойчев. Няма за какво да го виним. Прекалено дълго седя и наистина се разконцетрира. 8 точки във волейбола са страшно дълъг период от време....

Да не говорим например Алексиев как гледаше през цялото време и псуваше (бях сравнително на добра позиция, за да го видя)- видимо се ядосваше, че не е в игра. Като цяло май Стойчев и отбора имат търкания. Прекалено себичен изглежда Стойчев- нешо като Моу, но за разлика от него той не надъхва така играчите си (Моу се държи като Стойчев само с другите отбори и треньори)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 май 2012 14:23

Германците ни изнесоха открит урок по волейбол.Тряснаха ни немските каски на главите и ни оставиха да лапаме мухите.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2012 16:18

Не знам какво толкова ревете, ние никога не сме били от големите. Справка:

СП 2006 България - Полша 1:3 Полуфинал
СП 2010 България - Куба 2:3 (победителят печели групата и отива на 1/2 финал)
ОИ 2008 България - Русия 1:3 Четвърфинал
ЕП 2009 България - Полша 0:3 Полуфинал
ЕП 2011 България - Русия 1:3 Четвърфинал
СЛ 2004 България - Италия 0:3 Полуфинал
СЛ 2006 България - Франция 0:3 Полуфинал
ОК 2012 България - Германия 1:3 Полуфинал
ОИ 1996 България - Холандия 1:3 четвъртфинал
ЕП 1995 България - Холандия 0:3 полуфинал
СЛ 1994 България - Италия 0:3 полуфинал
СП 1994 България - Южна Корея 1:3 осминафинал

fr33styl3r
Контакти:

Мнениеот fr33styl3r » 13 май 2012 17:32

Продавам 2 билета за мача довечера, ако има навити да пишат

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 май 2012 00:04

Искам само да кажа, че бях досега на мача между Италия и Германия и съм отвратен от селската ни публика ... Не бяха псувни и освирквания по германците, не беше чудо Изображение Защо бе, какво са ни виновни хората, да не би да ни биха със съдии или нещо нечестно ? Какво е виновен 9-ката им Гьотцер (или нещо подобно), че вчера ни изкърти от сервиси, които нашите путьовци така и не можаха да посрещнат Изображение Седях до италианци и дори те не се радваха толкова, колкото Ганьовците в залата, които масово не аплодираха чудесните отигравания на германците и псуваха вулгарно немците. Дори след мача, когато дикторът каза да поздравим и двата отбора за страхотния мач, пак освиркаха германците. Никога няма да си надмогнем комплексите и винаги ще си останем злобни селяндури, малки душички, това мога да кажа.
Апропо, едно младо германско волейболистче рева като бебе след мача. Да сте виждали БГ спортист да го прави ? Жалка, селска публика, това мога да кажа, дори и да ми се обидят много хора, дори и да кажат, че е било по-добре за нас Италия да бие, показахме си простотията за пореден и надали за последен път ;)
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 14 май 2012 08:43

Viktor4o_Rs написа:Искам само да кажа, че бях досега на мача между Италия и Германия и съм отвратен от селската ни публика ... Не бяха псувни и освирквания по германците, не беше чудо Изображение Защо бе, какво са ни виновни хората, да не би да ни биха със съдии или нещо нечестно ? Какво е виновен 9-ката им Гьотцер (или нещо подобно), че вчера ни изкърти от сервиси, които нашите путьовци така и не можаха да посрещнат Изображение Седях до италианци и дори те не се радваха толкова, колкото Ганьовците в залата, които масово не аплодираха чудесните отигравания на германците и псуваха вулгарно немците. Дори след мача, когато дикторът каза да поздравим и двата отбора за страхотния мач, пак освиркаха германците. Никога няма да си надмогнем комплексите и винаги ще си останем злобни селяндури, малки душички, това мога да кажа.
Апропо, едно младо германско волейболистче рева като бебе след мача. Да сте виждали БГ спортист да го прави ? Жалка, селска публика, това мога да кажа, дори и да ми се обидят много хора, дори и да кажат, че е било по-добре за нас Италия да бие, показахме си простотията за пореден и надали за последен път ;)

Това, че си бил за немците, не значи, че публиката трябва да бъде за тях. Не знам кога си влязал, но диктора преди мача каза, че ако Италия спечели този мач, България ще получи още едно домакинство срещу отборите на Франция, Пакистан и Египет. Е нормално ли щеше да ти се види, ако не подкрепяхме италианците?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”