Само да уточня на някой съ-форумци:Премиерът на държавата или който и да е от държавния апарат няма право да се меси в работата на нито една от спортните федерации.В противен случай FIVB,UEFA,FIBA се намесва и ни прави нелегитимни.Примери много.
Иначе Инджинера на всяка цена трябва да си омита парцалите,страхотен автогол си заби.
Радо Стойчев - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: пресконференция на Радо Стойчев
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Това със сигурност го знаят! И ако ДЛ си подаде оставката, то няма да е, защото премиерът е излезнал и публично го е накарал.... ще си го притиснат тихомълком там и евентуално ДЛ ще клекне!
Но пак казвам, че се съмнявам той да се махне от БФВ 
- MainEventer
- Контакти:
luxorus написа:Само да уточня на някой съ-форумци:Премиерът на държавата или който и да е от държавния апарат няма право да се меси в работата на нито една от спортните федерации.В противен случай FIVB,UEFA,FIBA се намесва и ни прави нелегитимни.Примери много.
Иначе Инджинера на всяка цена трябва да си омита парцалите,страхотен автогол си заби.
Не е нужно да се разгласява. Едно телефонно обаждане от Бойко и инженерчето си подава оставката.
AceVentura написа:turbogena написа:yasen написа:Правилно решение на Стойчев, не си тръгна като мишка, остана да води отбора за важната квалификация и след това ако няма промяна ще си тръгне,
отсега си представям какво ще бъде на мачовете в София, Лазаров трябва да бъде бурно освиркан и изгонен от залата, мисля си, че сега е дошло времето на нас, феновете, да направим нещо добро за волейбола, а и съм сигурен, че при огромен обществен натиск Бойко ще поиска оставката на Лазаров, това е ясно, все пак обича да се харесва на хората...
от 8 до 10 юни, ако не си е подал оставката, Лазаров трябва да бъде принуден от нас...
а Лазаров толкова беше доволен, че е уредил квалификацията да бъде в София, това сега може да го изяде
И аз мисля ,че ако има сериозен натиск от хората Бойко ще се намеси. Все пак той обича да се вживява като спасител. От 8-ми до 10-ти всички в залата да подкрепим Радо и момчетата и да изритаме боклука от БФВ
+10
Абсолютно! Сега е момента да се иска от Борисов! Малко време остава до края на мандата!
MainEventer написа:luxorus написа:Само да уточня на някой съ-форумци:Премиерът на държавата или който и да е от държавния апарат няма право да се меси в работата на нито една от спортните федерации.В противен случай FIVB,UEFA,FIBA се намесва и ни прави нелегитимни.Примери много.
Не е нужно да се разгласява. Едно телефонно обаждане от Бойко и инженерчето си подава оставката.
Премиерът не ,но Министъра на спорта може да го уволни
Абсурд, ама пълен абсурд! Какви са тези условия, които поставя Стойчев, при положение, че досега има само провали начело на Националния? И сега му се дава да води и последния ни шанс за Олимпиадата. Ами, ако и сега сбърка? Какво правим?
Какво ще кажат слепите му защитници?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Абсурд, ама пълен абсурд! Какви са тези условия, които поставя Стойчев, при положение, че досега има само провали начело на Националния? И сега му се дава да води и последния ни шанс за Олимпиадата. Ами, ако и сега сбърка? Какво правим?
не се излагай, който и треньор да дойде сега ще се оправдава, че не познава отбора, трябва му време и т.н. Радо трябва да завърши цикъла, каквото и да стане...
- Пловдивчанинът
- Контакти:
TodorT написа:Пловдивчанинът написа:
По скоро няма да го направи. След втората интрига, която забърка, след като изгони Пламен сега и това, вече определено няма място в националния.
Изгони Пламен, обвини Тошко за контрата, обвини Братоев, че не му вдигнал топка, сега нападна и Радо Стойчев! Действия и коментари, НЕДОПУСТИМИ за един капитан!!!
Честно като се сетя сега съвсем забравих, че от него тръгна всичко за Тошко. Абе да си ходи в Италия и да не се връща няма място в националния.
[offtopic]Малко извън темата, ама ДЛ е толкова заядлив и не пуска като ДХ, така че много трудно би се махнал.[/offtopic]
- mistreated
- Контакти:
TodorT написа:Xamy написа:Сигурен съм, че срещу сериозните съперници Египет и Пакистан няма да играе Владо. Ама дали срещу другите ще е титуляр и въобще там, не съм сигурен.
Ако Радо не успее сега, да видим с кого ще се оправдае.
С никого няма да се оправдава! Радо е мъж и сам ще си признае грешката! Виж ако е ДЛ или ЛГ начело на отбора....тогава всичко друго, но не и те ще са виновни!
Така ли? Колко пъти досега си е признал грешката? Призна ли я за загубата от Словакия, призна ли я след глупостта да избере Русия на европейското, призна ли я след малоумно проведения трети гейм и абсолютното несправяне със ситуацията в 4-тия на мача с Германия?
НЕ, Радо Стойчев никога не е виновен. Виновни са играчите, виновна е федерацията, виновна е много силната Италия. Само Радко е винаги света вода!
Как може да сте толкова заблудени?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:TodorT написа:Xamy написа:Сигурен съм, че срещу сериозните съперници Египет и Пакистан няма да играе Владо. Ама дали срещу другите ще е титуляр и въобще там, не съм сигурен.
Ако Радо не успее сега, да видим с кого ще се оправдае.
С никого няма да се оправдава! Радо е мъж и сам ще си признае грешката! Виж ако е ДЛ или ЛГ начело на отбора....тогава всичко друго, но не и те ще са виновни!
Така ли? Колко пъти досега си е признал грешката? Призна ли я за загубата от Словакия, призна ли я след глупостта да избере Русия на европейското, призна ли я след малоумно проведения трети гейм и абсолютното несправяне със ситуацията в 4-тия на мача с Германия?
НЕ, Радо Стойчев никога не е виновен. Виновни са играчите, виновна е федерацията, виновна е много силната Италия. Само Радко е винаги света вода!
Как може да сте толкова заблудени?
понеже ти следя мненията и коментарите, и ми се струва, че не си провокатор или дразнител, а си сериозен човек, ще ти задам въпроси.
1. понеже плюеш Радо, означава ли, че си на страната на инженера и смяташ, че Радо трябваше да напусне сега, три седмици преди последния ни шанс за олимпиадата?
2. Радо не си е сменял позицията откакто е започнал да води отбора, Лазаров е лицемер, интригант, заедно с останалите членове на БФВ и те питам как може в неделя всички без един да гласуват за уволнението на Стойчев, а в сряда, всички без двама да гласуват за връщането на Стойчев в отбора?
3. Смяташ ли, че трябва такива хора да управляват волейбола, след всичко което се случи през последните години, а то са предимно скандали?
4. Всеки един треньор заслужава шанс да си довърши работата, защо Радо да се извинява, при положение, че отбора ще играе на ОИ в Лондон?
Стойчев многократно е коментирал, че няма да играе за загуба на България, в Италия може да го е правил, но тук е различно, тук говорим за национална идентичност и ценности, които явно липсват при теб...
5. кой смяташ, че трябва да стане треньор сега? кой ще вдигне отбора?