България-Полша (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България-Полша (официална тема)
Айдее бартмани мартмани ... къде сте .... много бяха наперени ... Каквото и да стане ние вече спечелихме каквото ни е нужно 
[center]

[/center]

[/center]Re: България-Полша (официална тема)
Фантастична България в третия гейм !!!
Истинско удоволствие беше да наблюдаваш отиграванията на нашите ! Направо си направиха гавра с поляците.
Трябва да ги довършим четвъртия ! По-добри сме ! Бием ли Полша пътят към първото място ни е открит, защото Аржентина и Италия са слабички ...
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- petrof
- Контакти:
Е голям отбор сме. За пореден път го доказваме. Кой каквото ще да говори. Айде още малко остана...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- george_speed75
- Контакти:
На едно от прекъсваният с моят английски разбрах ,че тренера на поляците каза на своите играчи да не мислят за този гейм ,а да мислят за следващият.Дано наще да не се отпуснат ,а да си затворят следващият гейм без проблем.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- Boksiorcheto
МАШИНИ! УБИХМЕ ГИ ТОЯ ГЕЙМ!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
25:14
Айде и другия гейм да ги бием, и утре срещу италианците да излезнем със самочувствие за една чиста победа 
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Сега трябва само да запазим спокойствие! Мача е в нашите ръце! Поляците ще тръгнат на "всичко или нищо"-тактиката му е майката,пак повтарям!
Очаквам:25 на 21 за нашите!
Очаквам:25 на 21 за нашите!
- david_villa
- Контакти:
Полските карикатури направо изглеждаха жалки накрая. Браво, момчета! Направихте изглеждащото невъзможно след 20:25.
Браво момчета. Сега поляците ще излезнат абсолютно за всичко или нищо в четвърия гейм ,така че съсредоточено и здраво. Много съм доволен ,че вече осигурихме едната точка. Дори загуба или 2 точки на 100% според мен ни оставят в борбата (и то с големи шансове). Смятам ,че ще бием Аржентина и Италия.

kanar4o написа:Браво момчета. Сега поляците ще излезнат абсолютно за всичко или нищо в четвърия гейм ,така че съсредоточено и здраво. Много съм доволен ,че вече осигурихме едната точка. Дори загуба или 2 точки на 100% според мен ни оставят в борбата (и то с големи шансове). Смятам ,че ще бием Аржентина и Италия.
Винаги е най-добре да биеш!