deepblue1963 написа:Ivanov84 написа:deepblue1963 написа:Значи да обобщя.
Когато ние падахме от Франция и Чехия,ние не се лигавехме.

Не-е-е...Ние правехме сметки.Ние бяхме суперхитреците.Ние прецакахме системата.
Когато,обаче,бразилците загубиха срещу нас,те са маймуни,подлеци,гадняри,мазници,циркаджии(пропуснах ли нещо).Правилно ли съм разбрал?
Ти гледа ли мачовете с франция и Чехия??Никакви сметки нямаше,кой губи тайбрек с 19:17 и прави сметки?Просто ни биха.
А великите бразилци Жиба и компания играха срещу децата на България и загубиха разгромно всеки един от 3те гейма.Феновете в залата през цялото време ги освиркваха и скандираха "палячовци".Бразилия-най великият отбор на света,доказа че и лайна ще яде ако трябва,само и само да спечели титлата.Няма по безкрупулен и долен отбор от тях.
Да ти покажа ли 50 коментара,дето ми проглушиха ушите,че,всъщност,ние нарочно сме паднали или сам ще си ги намериш в темата?На бразилците изобщо не им пука,че някой си в залата ги освирквал.И ако станат шампиони,бъди сигурен,че в Бразилия НИКОЙ няма да ги освирква!В този ред на мисли,защо за България играха "децата"?Можеш ли да ми обясниш?След като ние толкова НЕ ИСКАХМЕ да загубим?
Не ми пука за 50те коментара които са ти проглушили ушите,това си е твой проблем и на хората които са ги писали.Когато повториш една лъжа 100 пъти,това не я прави истина.
По въпроса-България игра с децата,защото Жеков има крамп на крака и трябва да се възстанови,а Владо,Матей и Салпаров изнесоха всички мачове на гърба си.Те са хора,не са от желязо,а това е дълъг турнир.На Бразилия може и да не им пука,но света ги видя какво представляват,а както знаем имиджът е нещо което много трудно се възстановява.Дори да станат шампиони,тази титла винаги ще бъде свързана с мръснишкото им поведение,което я обезценява.Една празна купа хахаха.
България вече спечели,каквото ще да стане от тук нататък.Имаме чест и достойнство и по добре така,отколкото фалшива титла.