ЕП: България - Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: ЕП: България - Сърбия
Не би трябвало да се желае повече , не сме супер сила , със милиони Евро . 7 милиона народ сме.
Обичам Левски
Все пак сме световни шампиони във футбола, баскетбола, хокей, хандбал, от олимпиадите цял самолет с медали имаме, пичове не се излагайте моля ви се, основното което трябва да свършат Любо Ганев и Владо Николов е да върнат в отбора Матей
niki87 написа:brat domingo написа:niki87 написа:Oтбор с много талант и качество, но без най-важното- психика и манталитет на победител. Оправданията с "малката държава" и "хала" ни, не важат, при положение, че едни сърби са екс европейски шампиони, а днес ни направиха за смях.
И как стигна до извода, че са ни направили за смях? Аз нищо смешно не видях. Два равностойни отбора, победи по-късметлийският.
"Не оправдавай загубите си с лошия шанс! Това е равносилно да кажеш, че победите ти са съвсем случайни..."
Това го казва кой? Ти гледал ли си този велик български футболист на живо?
Гунди затова беше велик, защото прозря на такава ранна възраст толкова дълбоки истини. Да, не оправдавай загубите с лошия шанс. Всяко нещо, за да се случи, значи има причина. Е, тук причини има много. Както обективни, така и субективни.
Аз се гордея, че съм българин и винаги е било така. Може да съм шовинист, може би това не е хубаво, но аз не се отричам от принадлежността си.
Последна промяна от daniel875 на 29 сеп 2013 17:57, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Viktor4o_Rs написа:
Матей НЕ ИСКА да играе за България, как да ви се обясни ? И няма да играе повече явно. Свирка ли трябва да му направи всеки българин според вас, че да се върне ?
Решението е просто, Викторчо - инДЖИнера вън!!!
[center]
[/center]

Имам чувството че и срещу Индия да го бяхме изиграли тоя мач,щяхме да го изгубим..
За пореден път го казвам-много жалко,момчетата са млади и талантливи,рано или късно ще вземат медал!
За пореден път го казвам-много жалко,момчетата са млади и талантливи,рано или късно ще вземат медал!
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
- arsenvengerin
- Контакти:
Не се палете , спрямо възможностите ни е добре, пожелайте успех по нататък и това е.
Обичам Левски
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
petkan написа:Viktor4o_Rs написа:
Матей НЕ ИСКА да играе за България, как да ви се обясни ? И няма да играе повече явно. Свирка ли трябва да му направи всеки българин според вас, че да се върне ?
Решението е просто, Викторчо - инДЖИнера вън!!!
И аз искам да е вън, повярвай ми. Само че това че не харесваш ръководството, не значи с лекота да отхвърлиш националната фланелка, съжалявам, не мисля че това е начинът

arsenvengerin написа:Не би трябвало да се желае повече , не сме супер сила , със милиони Евро . 7 милиона народ сме.
Сърбите колко милиона са, щото спечелиха миналото европейско и играха и други финали?

niki87 написа:arsenvengerin написа:Не би трябвало да се желае повече , не сме супер сила , със милиони Евро . 7 милиона народ сме.
Сърбите колко милиона са, щото спечелиха миналото европейско и играха и други финали?Стига с тия глупави оправдания. Да, тоя отбор си остава гордостта на България, винаги ще ги подкрепяме, но е факт, че нямат манталитета за нещо голямо. Докато се задоволяваме с 4-ти места и малки финали, и ги определяме като грандиозни постижения, никога няма да играем финал.
Гордейте се с този отбор! Той е единственият, който след "Промените" ни носи толкова години гордост. Футболистите какво направиха? Четвърто място, отрязаха ги в Англия и толкова? Не е малко, но в сравнение с волейбола е нищожно.
Аз от волейбол и баскетбол, както и от други спортове, представа може да си нямам като специалист, но ги гледам от доста време и се радвам на успехите.
Замислете се малко! Фактът, че накарахме поляците всеки мач да викат срещу нас, да пътуват специално групи за тези два мача, за да ни освиркват, заедно с датчаните, показва колко силен отбор е нашият. На това първенство бяхме сами срещу всички и бяхме на косъм от нещо голямо.
Браво, момчета! Браво на всички!
Бяхме на косъм да унижим напълно поляци и датчани на тяхна територия. Този косъм един ден може и да се скъса. Дано да го доживеем!
Последна промяна от daniel875 на 29 сеп 2013 18:02, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
arsenvengerin написа:Не се палете , спрямо възможностите ни е добре, пожелайте успех по нататък и това е.
Абсолютно си прав!Да благодарим на момчетата за това представяне!Бъдещето е пред тях,има да трупат още много опит.Според мен,ситуацията във волейбола е като ситуацията във страната-докато има разделение,няма да има успехи.
Необходими са компромиси и от двете страни и Казийски трябва да се върне във отбора.Очевидно е,че липсва много.