mistreated написа:1982 написа:Ахааа, те правели сметки чак до 1/2-финалите как ще се наредат групите, та евентуално дали там няма да срещнат Русия, Беруто вместо да гледа мача, е седял с компютър в ръка, гледал е как вървят другите мачове по това време и е изчислявал кой къде отива, с кого ще играе на плейофите, на 1/4-финалите, на 1/2-финалите ..... и ту е казвал на играчите си - играйте, не играйте ... не пак заиграйте.![]()
![]()
![]()
![]()
Не е истина в какъв филм си се вкарал. И всичко това, само и само да не признаем очевидното - че Италия просто е по-добрият отбор в момента.
Разбира се, че са си правели сметки. Трябва да са малоумни да си изберат 1/4 финал със Сърбия и полуфинал с Русия, вместо 1/4 финал с Финландия и 1/2 с България! Филмите си ги нареждате вие, само че вашите са все комедийни сериали!
Да не говорим, че никъде не съм споменавал, че Италия не е по-добър тим от нас! Казах, че загубата им от Белгия беше нарочна! Ти правиш ли разликата между двете неща или трябва, като на малко дете да ти разяснявам дума по дума?
На мене ми е интересно, че и двамата сте заклети цесекари, а така спорите, че
1982, ти българин ли си? Аз многократно съм си казвал, че съм шовинист. Не съм толкова краен русофил, колкото ме изкарват някои
Естествено, че целият свят се възполва от нас, но лошото е, че ние не му го връщаме с лихвите, ами му се подмазваме. Ако сме отмъстителни като сърбите, САЩ и ЕС, няма да могат нищо да ни направят, защото ще знаят, че с нас шега не бива.