Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2013 16:51

mistreated написа:
1982 написа:Ахааа, те правели сметки чак до 1/2-финалите как ще се наредат групите, та евентуално дали там няма да срещнат Русия, Беруто вместо да гледа мача, е седял с компютър в ръка, гледал е как вървят другите мачове по това време и е изчислявал кой къде отива, с кого ще играе на плейофите, на 1/4-финалите, на 1/2-финалите ..... и ту е казвал на играчите си - играйте, не играйте ... не пак заиграйте. :lol: :lol: :lol: :lol:

Не е истина в какъв филм си се вкарал. И всичко това, само и само да не признаем очевидното - че Италия просто е по-добрият отбор в момента.

Разбира се, че са си правели сметки. Трябва да са малоумни да си изберат 1/4 финал със Сърбия и полуфинал с Русия, вместо 1/4 финал с Финландия и 1/2 с България! Филмите си ги нареждате вие, само че вашите са все комедийни сериали!
Да не говорим, че никъде не съм споменавал, че Италия не е по-добър тим от нас! Казах, че загубата им от Белгия беше нарочна! Ти правиш ли разликата между двете неща или трябва, като на малко дете да ти разяснявам дума по дума?

На мене ми е интересно, че и двамата сте заклети цесекари, а така спорите, че :shock:
1982, ти българин ли си? Аз многократно съм си казвал, че съм шовинист. Не съм толкова краен русофил, колкото ме изкарват някои :x
Естествено, че целият свят се възполва от нас, но лошото е, че ние не му го връщаме с лихвите, ами му се подмазваме. Ако сме отмъстителни като сърбите, САЩ и ЕС, няма да могат нищо да ни направят, защото ще знаят, че с нас шега не бива.
Последна промяна от daniel875 на 30 сеп 2013 21:31, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 16:55

daniel875 написа:
1982, ти българин ли си? Аз многократно съм си казвал, че съм шовинист. Не съм толкова краен русофил, колкото ме изкарват някои :x

Не, украинец съм, и като такъв съм доволен от представянето на отбора, смятам че за момента това му е реалното място и не търся само начини да омаловажавам чуждите успехи.

Също така съм убеден, че Италия е най-силният европейски тим след Русия тази година и мястото им е напълно заслужено.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 16:55

1982 написа:mistreated, нека е така, айде, щом ти е по-леко да се самозалъгваш как "пак" са ни прецакали със системата, нека така бъде.

На мен отдавна ми е пределно ясно, че на нас винаги някой друг ни е крив - или съдиите са ни порязали, или са ни цакали с регламента, или някой на някого легнал, за да ни преебе .... на всеки турнир се пишат едни и същи неща, нищо ново и на това ЕП. Все ние теглим най-тежкото бреме, а другите незаслужено постигат успехите си. :lol:

Човек, ти не искаш да проумееш нещо и то е, че на второ поредно ЕВРОПЕЙСКО първенство Италия и Сърбия са в уникално лесни групи. И пак казвам - няма смислен отговор на въпросът защо! На какъв език да ти го обясня, че да ме разбереш. Не е нормално да не срещнеш отбор от топ 20 до полуфиналите, а друг отбор 4 пъти да играе срещу такива тимове до тази фаза. И това на второ поредно първенство.
Обясних ти за схемите на FIVB и ясното определяне на групите в техните състезания. Домакинът винаги е поставен под номер 1, а другите отбори се разпределят по схемата на змиорката.
В Европейската ранглиста Русия е на първо място, България на трето, а ние сме в една група с тях :o
Италия не са ни прецакали, не съм писал никъде това. За трети и последен път ти обяснявам, Италия просто си направиха правилните сметки и избегнаха много по-труден път до финала.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 16:59

mistreated написа:
Човек, ти не искаш да проумееш нещо и то е, че на второ поредно ЕВРОПЕЙСКО първенство Италия и Сърбия са в уникално лесни групи. И пак казвам - няма смислен отговор на въпросът защо!

България на последните 3 олимпиади, на които участва, е винаги в лесната домакинска група - 1996, 2008 и 2012.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2013 17:00

1982 написа:
daniel875 написа:

Не, украинец съм, и като такъв съм доволен от представянето на отбора, смятам че за момента това му е реалното място и не търся само начини да омаловажавам чуждите успехи.

Също така съм убеден, че Италия е най-силният европейски тим след Русия тази година и мястото им е напълно заслужено.

Ако имахме политици като хората, нямаше така лесно да ни пречупват. Външната ни политика е под всякакви критика и това се отразява навсякъде. Тук си прав.
Всеки българин би трябвало да е доволен от отбора. Ако задържим такава позиция, още три години, ще можем да сме претендент за олимпийско зло в Бразилия. Нека обаче не се залъгваме, че дори и това да се случи, ще е нормално.
Четвърти в света, четвърти в Европа, в кой друг колективен спорт България има такъв успех?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2013 17:02

1982 написа:
mistreated написа:
Човек, ти не искаш да проумееш нещо и то е, че на второ поредно ЕВРОПЕЙСКО първенство Италия и Сърбия са в уникално лесни групи. И пак казвам - няма смислен отговор на въпросът защо!

България на последните 3 олимпиади, на които участва, е винаги в лесната домакинска група - 1996, 2008 и 2012.

Момче младо, признай си! Миналата година, след толкова скандали, очакваше ли четвъртото място на турнира в Лондон? Бъди честно!
Кое в България е наред, че да критикуваме и успехите, и неуспехите на нашите спортисти?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 17:06

daniel875 написа:
1982 написа:
mistreated написа:

Момче младо, признай си! Миналата година, след толкова скандали, очакваше ли четвъртото място на турнира в Лондон? Бъди честно!
Кое в България е наред, че да критикуваме и успехите, и неуспехите на нашите спортисти?

Къде критикувам отбора, бе, човек, вие тук наред ли сте ??!

Специално написах за теб, че съм доволен от представянето, нямам претенции към момчетата.

Коментирам единствено опитите за омаловажаване на представянето на италианците, нищо повече.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 сеп 2013 17:21

1982 написа:
Четеш ли, преди да отговаряш, или спиш ??!

Аржентина, България и Италия
Бразилия, Русия и Канада

Ти въобще не трябваше да я даваш тази група за пример.
Нали се сещаш, че за да отидем на финалите трябваше да минем през "групата на смъртта" ?
Няма как да ни пратят в тази ужасяваща група и след това на финалите да ни сложат с Бразилия и Русия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 18:36

Добре, бе, пич, 2012-а пак бяхме в по-лесната група на финалите на световната лига:

България, САЩ и Германия
Бразилия, Полша и Куба

На финалите в Полша 2011-а пак май бяхме в по-лесната домакинска група ....

Не мога да разбера - какъв ви е проблемът ??! Понякога сме в по-лесните групи и потоци, други пъти в по-тежките, напълно нормално. Защо когато намажем от жребия, всичко е тип-топ, ама като сме от обратната страна - все почваме да хленчим как на еди кой-си му бил лесен потока, а ние трябвало да играем с по-трудни съперници ?!

Това е всеки път, специално съм го забелязал. Всеки един път ....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 19:52

1982 написа:Добре, бе, пич, 2012-а пак бяхме в по-лесната група на финалите на световната лига:

България, САЩ и Германия
Бразилия, Полша и Куба

На финалите в Полша 2011-а пак май бяхме в по-лесната домакинска група ....

Не мога да разбера - какъв ви е проблемът ??! Понякога сме в по-лесните групи и потоци, други пъти в по-тежките, напълно нормално. Защо когато намажем от жребия, всичко е тип-топ, ама като сме от обратната страна - все почваме да хленчим как на еди кой-си му бил лесен потока, а ние трябвало да играем с по-трудни съперници ?!

Това е всеки път, специално съм го забелязал. Всеки един път ....

А бе ти тъп ли си или какво? 50 пъти ти се обяснява как се разпределят отборите в състезанията на FIVB ти пак питаш същото! Можеш ли да кажеш как се разпределят отборите на ЕП? Не! Всъщност ти какво ли можеш да кажеш?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”