СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: СЛ: САЩ - България - 3:0
В момента повтарят мача по NEWS 7.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ключът към победата днес от думите на Камило Плачи: "Compared with yesterday, we were much more mentally prepared."
За всички които не са гледали мача - в момента го повтарят по Нюз 7 и първия гейм свърши... и да... няма изненада - ние го взехме с 25-20

За всички които не са гледали мача - в момента го повтарят по Нюз 7 и първия гейм свърши... и да... няма изненада - ние го взехме с 25-20
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Бравоооооооооооооооооооо! Не издържааааааааааааааам. Страхотни! Уникално.
Кой сега е номер 1 ?

Кой сега е номер 1 ?
Eminem написа:Бравоооооооооооооооооооо! Не издържааааааааааааааам. Страхотни! Уникално.
Кой сега е номер 1 ?![]()
![]()
Смени резултата 3:0, 1:3
MuFc1878 написа:Eminem написа:Бравоооооооооооооооооооо! Не издържааааааааааааааам. Страхотни! Уникално.
Кой сега е номер 1 ?![]()
![]()
Смени резултата 3:0, 1:3
Готово.
Re: СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3
Добро утро от мен! Събуждам се сега и гледам пак дават мача
Иначе страхотен мач стана рано призори
Тръгнахме добре, после се отпуснахме втората част. Тошко Алексиев беше тотална дупка тези два мача. Гошко Братоев и Цецо Соколов бяха над всички!!!! Особено Соколов, като изключим втората част, беше някакъв звяр просто. Браво и на Теди Салпаров, който осигури добро посрещане за Гошко. Много, много важни 3 точки за нашите. Излезнахме начело в нашата група, сега просто трябва да измъкнем нещо в Бразилия + 6 точки от Варна и сме на финалите. Е, може и по-лесно да стане, но по-добре да не разчитаме на другите 
AndreyBG написа:Супер победа! Много добре играхме, вчера само Цецо игра на ниво, днес той разочарова (като му изключим блока), но всички други играха супер и заслужено се справихме с янкитеВелик Жоро Братоев, с това разнообразие американците не знаеха къде да покриват
Как Цецо е разочаровал ?!
Иначе едно голямо БРАВО за българите в залата!!! На моменти беше трудно да разбереш домакини ли сме, гости ли сме
TodorT написа:Добро утро от мен! Събуждам се сега и гледам пак дават мачаИначе страхотен мач стана рано призори
Тръгнахме добре, после се отпуснахме втората част. Тошко Алексиев беше тотална дупка тези два мача. Гошко Братоев и Цецо Соколов бяха над всички!!!! Особено Соколов, като изключим втората част, беше някакъв звяр просто. Браво и на Теди Салпаров, който осигури добро посрещане за Гошко. Много, много важни 3 точки за нашите. Излезнахме начело в нашата група, сега просто трябва да измъкнем нещо в Бразилия + 6 точки от Варна и сме на финалите. Е, може и по-лесно да стане, но по-добре да не разчитаме на другите
+1 ! Предлагам на треньора Плачи изобщо да не включва Тошко Алексиев за мачове извън България.Това момче изобщо няма да промени неустойчивата си психика.В България се представя на ниво.И още нещо - да му се даде ултиматом да свали поне 15 кг. от теглото си.Ненормалото наднормено тегло му пречи много.
dimitar59 написа:TodorT написа:Добро утро от мен! Събуждам се сега и гледам пак дават мачаИначе страхотен мач стана рано призори
+1 ! Предлагам на треньора Плачи изобщо да не включва Тошко Алексиев за мачове извън България.Това момче изобщо няма да промени неустойчивата си психика.В България се представя на ниво.И още нещо - да му се даде ултиматом да свали поне 15 кг. от теглото си.Ненормалото наднормено тегло му пречи много.
Абе, човек, стига моля те. Тошко беше нападател номер едно в Лигата преди мачовете със САЩ. Какъв е проблема с теглото му, при положение, че има най-добрия отскот в отбора след Соколов и Скримов?
Само Левски!
Тоя dimitar59 е абсолютно неадекватен и най-вероятно не е гледал нито един друг мач на отбора ни тази година. Тодор Алексиев е един от стълбовете в атаката на отбора ни и се справя повече от уверено като капитан на отбора.