СЛ: САЩ - България - 3:0, 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: СЛ: САЩ - България - 3:0

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 08:02

След това ранно ставане и тези хубави емоции е време за малко почивка :)
Само Левски!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 30 юни 2013 08:12

Прекрасни! Просто няма какво толкова да се каже. Първо място в групата след първите 6 мача не съм си и помислял, че можем да постигнем. Успех в Бразилия момчета.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юни 2013 08:54

Виждам, че някои тук казват, че Соколов играл слабо. :lol: Той е определен за играч на мача и има защо (макар че според мен Салпаров е такъв)

На пресконференцията Алексиев сподели нещо много важно. Вчера Андерсън имаше убийствените 72% в атака. Днес сменихме нареждането и срещу него поставихме Цецо Соколов, заради доста по-високия му блок. Това даде шокиращ резултат за американците, само 39% в атака за Матю Андерсън и 5 блока за Цецо! Общо взето тази промяна на нареждането помогна и на Скримов да направи блестящ мач в атака с 55%.
Другата много важна промяна беше в посоката на сервиране. Вчера либерото на САЩ ни направи криви с 85% позитивно посрещане. Днес сервисите бяха насочени главно към Андерсън и Лотман, което затрудни много американците.
Естествено не мога да подмина и огромната разлика в нашето посрещане. Тошко Алексиев и Теди Салпаров имат над 60% позитивно посрещане, което даде огромна свобода на Братоев при построяването на атаката.

Браво на момчетата, браво на Плачи. Вече спокойно можем да говорим за класиране. Всичко зависи само от нас. Мисля, че спокойно можем да вземем една победа и в Бразилия, като гледах какво показаха те срещу Франция и в двата мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 09:29

mistreated написа:Виждам, че някои тук казват, че Соколов играл слабо. :lol: Той е определен за играч на мача и има защо (макар че според мен Салпаров е такъв)

На пресконференцията Алексиев сподели нещо много важно. Вчера Андерсън имаше убийствените 72% в атака. Днес сменихме нареждането и срещу него поставихме Цецо Соколов, заради доста по-високия му блок. Това даде шокиращ резултат за американците, само 39% в атака за Матю Андерсън и 5 блока за Цецо! Общо взето тази промяна на нареждането помогна и на Скримов да направи блестящ мач в атака с 55%.
Другата много важна промяна беше в посоката на сервиране. Вчера либерото на САЩ ни направи криви с 85% позитивно посрещане. Днес сервисите бяха насочени главно към Андерсън и Лотман, което затрудни много американците.
Естествено не мога да подмина и огромната разлика в нашето посрещане. Тошко Алексиев и Теди Салпаров имат над 60% позитивно посрещане, което даде огромна свобода на Братоев при построяването на атаката.

Браво на момчетата, браво на Плачи. Вече спокойно можем да говорим за класиране. Всичко зависи само от нас. Мисля, че спокойно можем да вземем една победа и в Бразилия, като гледах какво показаха те срещу Франция и в двата мача.

Блестяща работа на отбора и треньорското ръководство. Браво!
Само Левски!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 юни 2013 09:30

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! Вярвах във вас :) Много важна победа по пътя към класиране в следващата фаза!
Пичове, ще пуснат ли запис?

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 30 юни 2013 09:32

Добър мач на нашите и много важна победа.Бих препоръчал на модераторите да коригират заглавието на темата,защото то се отнася за вчерашната среща.Все пак мисля,че нашите играха на около 70% от възможностите си.За малко отново да дадат инициативата на американците,които бяха тотално объркани след много силното начало на нашия отбор.Отново най-слабото звено в отбора беше Тошко Алексиев.Към прословутата му психическа неустойчивост (именно за това Силвано Пранди го изключи преди години от отбора),сега се прибави и наднорменото му тегло,което създава и предпоставки за увреждане на пода на залата.Едно голямо БРАВО обаче на разпределителя Братоев,който му гласуваше доверие в изключително малко ситуации.Ако се направи статискика на представянето му в двата мача,резултатите са отчайващо слаби.Наложително е Плачи все повече да налага постепенно друг волейболист на този пост.
Честито на момчетата и успех поне в единия мач срещу Бразилия !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 юни 2013 09:34

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/545/6276545F.jpg[/wrapimg]

Кой е първи 8-)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юни 2013 09:46

dimitar59 написа:Отново най-слабото звено в отбора беше Тошко Алексиев.Към прословутата му психическа неустойчивост (именно за това Силвано Пранди го изключи преди години от отбора),сега се прибави и наднорменото му тегло,което създава и предпоставки за увреждане на пода на залата.Едно голямо БРАВО обаче на разпределителя Братоев,който му гласуваше доверие в изключително малко ситуации.Ако се направи статискика на представянето му в двата мача,резултатите са отчайващо слаби.Наложително е Плачи все повече да налага постепенно друг волейболист на този пост.
Честито на момчетата и успех поне в единия мач срещу Бразилия !

Разбирач, ти не четеш ли какво съм написал. Тошко Алексиев изнесе целият мач на посрещане с 65% позитивно такова. Да, в тези 2 мача може би не беше на обичайното си ниво в атака, но след първите 4 беше най-добър нападател в Лигата!!!
Много пъти съм го критикувал, но откакто е капитан на този отбор, Тошко е съвсем различен играч. Днес също завърши някои изключителни важни топки в края на геймовете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2013 10:07

dimitar59 написа:Отново най-слабото звено в отбора беше Тошко Алексиев.Към прословутата му психическа неустойчивост (именно за това Силвано Пранди го изключи преди години от отбора),сега се прибави и наднорменото му тегло,което създава и предпоставки за увреждане на пода на залата.Едно голямо БРАВО обаче на разпределителя Братоев,който му гласуваше доверие в изключително малко ситуации.Ако се направи статискика на представянето му в двата мача,резултатите са отчайващо слаби.Наложително е Плачи все повече да налага постепенно друг волейболист на този пост.

Aбсолютни глупости си написал.
Тошко ни спечели 2-те победи във Франция.
Разпиля и аржентинците ...
Имаше трудности в атака срещу САЩ, но това беше, защото "Янките" му бяха обърнали специално внимание и Алексиев за 2-та мача, почти няма атака срещу единичен блок !

За останалият принос, колегата по-горе е писал.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юни 2013 10:12

Дали не си струваше ставането в 5:00 ч. !? :mrgreen:

Като цяло съм доволен от резултата в тази 2-ра среща, но не и от играта.

Вчера бях сигурен, че американците няма как да повторят представянето си от 1-вият мач.
Нашите играха като в 3-тият гейм, на първата среща, и в по-голямата част от мачът днес, нямахме проблеми.

"Янките" направиха една основна грешка !
След вчерашната си крута победа ...
Като раниш Лъв, трябва да го убиеш.
Оставиш ли го да се изправи, приключваш. :lol: :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Волейбол”