Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

dimitar59
Контакти:

Re: Уволняват Радостин Стойчев

Мнениеот dimitar59 » 13 май 2012 09:02

shamar написа:гледам този спорт от 18 г. и като цяло не съм доволен! Не просто като като качества а като отбор.Може би късмет ( визирам контузията на Жеков , не ,че го харесвам , но няма алтернатива-много грешки на Братоев), но моето мнение е , че Стойчев не става и ако не беше подарака от Русия и за св. лига нямаше да се класираме!
Като обобщение ще кажа , че основната грешка на федерацията беше махането на Пранди преди време.Поне според мен.

+1 ! Час по-скоро трябва да бъде уволнен този силно влюбен в себе си Радостин Стойчев.Аман от позьори и стойкаджии.Ако искаме волейбола ни да върви напред Пранди трябва да бъде отново начело на националния отбор.

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Re: Трябва ли Радо да си ходи ?

Мнениеот football_fb » 13 май 2012 09:14

След тази наистина грозна загуба, това е логичен въпрос. Да, обаче за мен отговора е "НЕ". За мен той е един добър специалист и вярвам че ще има сила да мотивира момчетата, за да се класираме на Олимпиадата ... а и дай Боже да спечелим Световната лига.
Успех!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

donpacko
Контакти:

Re: Пълна подкрепа за Радо и лъвчетата!!!

Мнениеот donpacko » 13 май 2012 09:19

Преди време имаше тема за Стойчев,аз за него съм си казал мнението и си държа на него.Затова и не написах нито един положителен коментар предните мачове сега няма да напиша и отрицателен.Само ще вметна,че каквото Прадни постигна сега вече го загубиха тотално.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 13 май 2012 09:30

Каквото и да стане дано да е в интерес на отбора .

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 09:53

Няма да крия, че вчера и аз останах разочарован от Сгойчев. При 18-14 за нас в третия гейм той извади Матей и от там резултатът стана 20-18 за германците. Изгубихме спечелен гейм, заради тази смяна. А едно волейболно клише казва, че "който бие третия гейм бие 2 пъти". За съжаление така се и получи.
Не съм сигурен обаче дали едно решение за смяната на Стойчев точно сега е удачно. Има по-малко от месец до последния влак и точно сега отборът трява да е най-спокоен. Но каквото и да решение да вземат от БФБ ще сбъркат. Убеден съм в това. От тази ситуация май няма правилен ход. Дано нашите постигнат целта си - Лондон. Ние ще сме зад момчетата, независимо кой им е треньор.

И още нещо. Благодарение на Националния волейболен фен клуб снощи за първи път поне аз чух един нов възглас "ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС". И залата, дори без досадния Теди Джорджо поде този рефрен.

Да така е: ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС, момчета!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
JBongailas
Контакти:

Мнениеот JBongailas » 13 май 2012 09:55

да му се чудиш на Радо защо въобще се е върнал в Глупландия...
загуба на време

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 13 май 2012 10:03

Аз също съм разочарован от случилото се вчера, но все пак ... Р.Стойчев е сред най-добрите треньори в света, защо да не му се даде още един шанс ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 май 2012 10:10

Този отбор го направи Мартин(и той имаше заяждане-грешки с някои от звездите в Москва).Този отбор го усъвършенства Пранди(и той има трески за дялане).С тях имахме трети места.
Сега за снощи:
-да махнеш Тошко и го замениш с младото момче без смяна
-да не въртиш и Владо със Соколов по-често
-след последните редовни контузии на Жеков да не вземеш по-читав разпределител
-за третия гейм да не говорим - стават грешки , но да не си вземеш поука за четвъртия
Апропо:откакто Пламен излезе от отбора (заради възрастта) сме много уязвими при посрещане и това го знае целият свят - който може се възползва.
Във Варна дали щяхме да паднем???

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 10:23

NOMER14 написа:Този отбор го направи Мартин(и той имаше заяждане-грешки с някои от звездите в Москва).Този отбор го усъвършенства Пранди(и той има трески за дялане).С тях имахме трети места.
Сега за снощи:
-да махнеш Тошко и го замениш с младото момче без смяна
-да не въртиш и Владо със Соколов по-често
-след последните редовни контузии на Жеков да не вземеш по-читав разпределител
-за третия гейм да не говорим - стават грешки , но да не си вземеш поука за четвъртия
Апропо:откакто Пламен излезе от отбора (заради възрастта) сме много уязвими при посрещане и това го знае целият свят - който може се възползва.
Във Варна дали щяхме да паднем???

Стига с тази Варна. Със залата във Варна нямаше да получим домакинство в следващите 100 години!!! Това, че след Пламен сме уязвими е ясно. Лошото е, че така или иначе най-стабилните ни посрещачи след него са Алексиев, Пенчев и Ананиев. С това разполагаме. Ивинаги може да се случи някой да попадне в дупка и да бъде заместен от друг със същите качества и психика. И при Андрей нещата стоят по този начин. Който и да влезе като втори разпределител ще е все същото, просто защото тренировките се правят основно с първия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 13 май 2012 10:23

Ха! Мнооого интересно разсъждавате!
Първо .. България никога няма да има, а още повече не заслужава по-добър треньор от Стойчев! Излезнал сульо и пульо вчера пред камерите и говори за мотивация? Стойчев не могъл да ги мотивира?! Уу-аа... Значи играл си цял живот волей, имаш невероятната привилегия да си стигнал до националния отбор, излизаш на 1/2 финал пред препълнена, ама препълнена огромна зала с родни фенове, които не спират да се дерат в твоя чест и излиза, че ти не само като един професионалист нямаш мотивация да играеш, ами и цялата тази атмосфера не те мотивира, и видиш ли, трябва тренера да дойде, да те тупа по рамото и почне да те мотивира! На Стойчев играта му е доста ясна, за разлика от мухльовците, които му се явяват шефове. Стойчев е аналога на Пеп Гуардиола във футбола, че Стойчев е с повече купи дори:

2008 г. - Титла на Италия с Итас Диатек (Трентино). Титлата е постигната в дебютния сезон на Стойчев, което го нарежда редом с големите треньори Хулио Веласко и Бебето.
2009 г. - Титла в Шампионската лига по волейбол на Европа като треньор Итас Диатек (Трентино).
2009 г. - Световен клубен шампион като треньор на Итас Диатек (Трентино).
2010 г. - Купа на Италия като треньор на Итас Диатек (Трентино).
2010 г. - Втора титла в Шампионската лига по волейбол на Европа като треньор Итас Диатек (Трентино).
2010 г. - Втори път Световен клубен шампион като треньор на Итас Диатек (Трентино)
2011 г. - Трета титла в Шампионската лига по волейбол на Европа като треньор Итас Диатек (Трентино).
2011 г. - Трети път Световен клубен шампион като треньор на Итас Диатек (Трентино)

За всички всезнаещи олигофрени, които потърсиха сметка на Стойчев за решенията му в мача, и най-вече за прословутата смяна на Матей, то Радо изрично обясни, че Матей бе сменен на 2-ра линия, след серията от сервизи, с които направихме разлика. Обясни, че винаги сменя Матей от 2-ра линия, за да може да поеме въздух и да е максимално ефективен когато отиде на първа линия. С тази традиционна смяна, Радо печели три поредни ШАМПИОНСКИ ЛИГИ и ТРИ ПОРЕДНИ СВЕТОВНИ КЛУБНИ ПЪТВЕНСТВА!

В вие, дето давате акъл на Стойчев, какъв успех сте постигнали във волейбола, освен писането по форуми?!?!

Жалко, наистина жалко, че Радостин Стойчев е българин и му предстои да изтърпи всичката българска помоя и гнусотия, която му бъркаме вече 2-ра година... Но това ние си можем и правим най-добре..

Върни се в “Волейбол”