MuFc1878 написа:Само от Световната лига ли ни липсва медал?
Да.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Само от Световната лига ли ни липсва медал?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:На финалите в световната лига тази година пак ни сложиха в лесната група, докато в другата бяха Русия и Бразилия, благодарение на което играхме и 1/2-финал. Ама пак 4-о място.
1982 написа:Пишете си глупости, колкото да не заспите, на крива ракета, космосът й пречи ....
1982 написа:Пишете си глупости, колкото да не заспите, на крива ракета, космосът й пречи ....
1982 написа:И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....
mistreated написа:1982 написа:И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....
Само децата не разбраха защо Белгия "би" Италия, а победата на Словения над Сърбия само доказва теорията ми, че сърбите никога нямаше да стигнат полуфинал, ако бяха в нашия поток!
daniel875 написа:Понеже си навътре в нещата, ми кажи дали друг път България е губила така нелепо три гейма в мач за третото място? Доколкото имам спомен, взимали сме гейм, че и два, но в загубените точковите разлики са били и бяха по- големи.
Ще помоля статистиците в тази сфера да помогнат, защото този мач вчера можеше и да е наш, ако две - три грешки повече беше направил съперникът.
Eminem написа:1982 написа:На финалите в световната лига тази година пак ни сложиха в лесната група, докато в другата бяха Русия и Бразилия, благодарение на което играхме и 1/2-финал. Ама пак 4-о място.
1 Бразилия
2 България
3 Франция
4 Полша
5 САЩ
6 Аржентина
Супер лесната група, даааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mistreated написа:1982 написа:И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....
Само децата не разбраха защо Белгия "би" Италия, а победата на Словения над Сърбия само доказва теорията ми, че сърбите никога нямаше да стигнат полуфинал, ако бяха в нашия поток!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост