Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 12:29

1982 написа:
dimitar59 написа:Ето затова съм против Стойчев и заставам твърдо зад отбора.А войната срещу федерацията ще я водя(надявам се и с вас) след Олимпиадата.До тогава на момчетата им трябва спокойствие макар и този състав.

Какви войни ще водиш па ти бе ??! :lol: На такива като тебе ако чакаме да махат Данчо Лазаров, той ще ни опоска и последните стотинки. След олимпиадата всички ще забравят за волейбола, защото почти година няма да има никакви мачове, ето това ще стане. Както стана и след Пекин. Само се плюнчиш по форумите и обиждаш хората, които реално направиха така, че бакиите на Лазаров да излязат наяве.

След като са му излезли бакиите,войната ще бъде по-лесна.Но в тази война п.тки като Стойчев нямат място.А ти все пак иди на мед.преглед.За твое добро е.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 13:30

Добре, Стойчев е п.тка и няма място във войната с Данчо Лазаров, чакаме ти, великият пълководец и смел мъж, да ни поведеш.

parvanoff написа:Както казах хубаво качество е да може човек да гледа нещата от всички гледни точки. Аз не съм запознат и затова не обвинявам хора на базата на предположение. Лазаров може да има хиляди причини да не е в залата-може да прави нещо за българския волейбол в Чехия например. Може да е извън залата, за да отдалечи скандалите от отбора, което Радо не направи. И т.н., и т.н.-все неща, с които е хубаво човек да се съобрази, преди да тръгне да плюе по другите...

После пак ми обяснявай как не защитаваш страстно и самоотвержено Данчо Лазаров. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 13:38

1982 написа:Добре, Стойчев е п.тка и няма място във войната с Данчо Лазаров, чакаме ти, великият пълководец и смел мъж, да ни поведеш.

parvanoff написа:Както казах хубаво качество е да може човек да гледа нещата от всички гледни точки. Аз не съм запознат и затова не обвинявам хора на базата на предположение. Лазаров може да има хиляди причини да не е в залата-може да прави нещо за българския волейбол в Чехия например. Може да е извън залата, за да отдалечи скандалите от отбора, което Радо не направи. И т.н., и т.н.-все неща, с които е хубаво човек да се съобрази, преди да тръгне да плюе по другите...

После пак ми обяснявай как не защитаваш страстно и самоотвержено Данчо Лазаров. :lol: :lol:

Нека отново да ти обясня нещо, защото виждам, че не го виждаш. Тук има едни хора, които говорят неверни неща без да имат доказателства, а най-лошото е, че въз основа на това плюят и приписват неверни неща на определен човек. Не бих го споменал изобщо това, ако не се обиждаше човек в много случаи без основание, а по този начин се правят скандали и се дестабилизира отбора ни в един много важен момент... Освен това, когато човек се бори за чиста кауза, то той трябва да използа чисти методи, иначе каузата му автоматично се омърсява. Да спамиш всички теми с едно и също. Да плюеш по някого в много случаи неоснователно в абсолютно всички теми. Да постваш една новина по 494905 пъти в някоя тема. Това не са чисти методи. Това е нагнетяване на някое мнение на всички хора, независимо дали тези хора се интересуват изобщо от този въпрос. И ще призова всички, които пишат тук и имат някакво възпитание. Пишете за Лазаров и Стойчев само в темите за тях, а не навсякъде. Има потребители, които вероятно им е писнало да четат едно и също във всяка тема...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 15:15

Първанчо, тази тема специално е за скандалите, не виждам какво те възмущава, че се пише за тях тук.

А относно Лазаров, за когото така си се притеснил, че го обиждаме - плювните хич не са неоснователни. Аз не знам още колко хиляди скандала трябва да станат във волейбола, за да проумееш, че управлението на този човек е пълен провал.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 15:23

Както казах хубаво качество е да може човек да гледа нещата от всички гледни точки. Аз не съм запознат и затова не обвинявам хора на базата на предположение. Лазаров може да има хиляди причини да не е в залата-може да прави нещо за българския волейбол в Чехия например. Може да е извън залата, за да отдалечи скандалите от отбора, което Радо не направи. И т.н., и т.н.-все неща, с които е хубаво човек да се съобрази, преди да тръгне да плюе по другите...

А може да прави и второ дете на Любка и да се крие като мишка от феновете. Може да се крие от ревизорите и инспекторите на финансовото и спортното министерство, може да се крие от призовки и т.н. Какво му е обяснението, че не е стъпил на един мач от световната лига в България? :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 15:27

То не е трудно да се досети човек защо го няма - него го нямаше и на втората олимпийска квалификация, няма го и сега. Чудно как все като дойдат мачовете, Лазаров се изнизва в чужбина, "отивайки да прави нещо за българския волейбол". :lol: :lol: :lol: Някои хора тук за идиоти ни имат.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 15:28

Както не е стъпил и на мачовете от Олимпийската квалификация, която спечелихме. Отеделно, че уж се води отпуск, пък води женския отбор в спа-курорта Карлови Вари. Ами нали тук в София в момента е цялото ръководство на световния волейбол? Ако той не е тук сега, кога? На екскурзийка в Чехия, в Англия, скрит от феновете и журналистите? Много ще ми е интересно какво ще отговори за 10-те акта, които вече са му връчени. тия актове не са за неправилно пресичане, нали се сещаш? ;)

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 15:38

Митьо, а какво ще кажеш за това, че Андрей Жеков, Виктор Йосифов и Ники Николов бяха контузени за злополучния мач с Германия? това отчиташ ли го преди да почнеш да плюеш по Стойчев? Отчиташ ли, че момчетата току що бяха завършили шампионатите с клубните си отбори, не бяха тренирали заедно? Получи се психологически срив, изгубихме мача. Сърбия (европейския шампион) също не успя, паднаха катастрофално от нас, но след това се класираха. Германия също. Русия падна от Япония. Бразилия от Полша. Никой не направи драма и не си уволни щаба точно преди най-важното състезание. Само великите Данчо&Ганчо, които 100 пъти си смениха менението си, искаха прошка и се отмятаха. е кой е виновен за драмите?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 15:38

Изглежда има хора, които не разбират, че меко казано не е вежливо да правиш предположения и да очерняш някого без да имаш доказателства. Всичко това, което казвате може да е вярно... но може и да не е... Било близко до акъла-близо е до твоя акъл. Аз ти казах каква е най-вероятната причина-иска да отдалечи скандалите от отбора и да създаде спокойствие за едно добро представяне. Но е най-лесно да плюеш по някого без доказателства...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 15:44

Изглежда има хора, които не разбират, че меко казано не е вежливо да правиш предположения и да очерняш някого без да имаш доказателства. Всичко това, което казвате може да е вярно... но може и да не е... Било близко до акъла-близо е до твоя акъл. Аз ти казах каква е най-вероятната причина-иска да отдалечи скандалите от отбора и да създаде спокойствие за едно добро представяне. Но е най-лесно да плюеш по някого без доказателства...

Добре. А Данчо защо наплю Радо, че е продал мача? Къде са му доказателствата? :roll:

Върни се в “Волейбол”