България 3:0 Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: България 3:0 Сърбия

Мнениеот mistreated » 10 май 2012 08:22

Blagoy написа:
Nikona написа:Имам чувството, че всички малко се изхвърлят. Нашите играха слабичко и просто това, че сърбите бяха отчайващо слаби ни помогна. Те направиха адски много грешки от сервиз и от атака и дефакто си ни подариха мача. Надявам се нашите да се стегнат и да покажат добра игра на полуфинала и финала.

П.П. Може да не съм прав и да съм останал с грешно впечатление от това, че бях в залата / то не, че по кАНАЛ 1 е по-добре/.

Съгласен съм с колегата!
Той и Владо Николов си го каза след мача: "Сърбите играха без трима основни играчи, направиха много грешки, младите им волейболисти ни подариха победата". Нещо в този дух беше. Не бива да се възгордяваме след една изразителна победа, пък била тя и над сърбите. Неведнъж сме гълтали горчивия хап след подобни мачове. Спомням си 1-2 победи над Бразилия с по 3:0 в Световната лига и след тях- отпадане на полуфинал или по-рано. Така, че тепърва истинските тестове за нашите момчета предстоят.
Няма как да не ме радва обаче невероятното себераздаване и желание да се докажат пред собствена публика. Теди Салпаров винаги е бил много сърцат играч. Жоро Братоев се справя засега с огромната отговорност тежаща на плещите му. Спокойно и рационално подхожда в повечето ситуации. Блокът и посрещането ни засега също работят. Вижда се голямата надежда, но трудното тепърва предстои. Да не забравяме, че в другата група са и италианците.

Имайте впредвид, че тези мачове идват след края на един убийствен сезон за повечето състезатели. Отделно и здравословните проблеми, малкото време за подготовка. Всичко това си оказва огромно влияние. Неслучайно и италианците показаха доста слаба игра срещу Финландия. Така че важното е да се класираме, добра игра има кога да покажем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 10 май 2012 10:12

mistreated написа:
Blagoy написа:
Nikona написа:Имам чувството, че всички малко се изхвърлят. Нашите играха слабичко и просто това, че сърбите бяха отчайващо слаби ни помогна. Те направиха адски много грешки от сервиз и от атака и дефакто си ни подариха мача. Надявам се нашите да се стегнат и да покажат добра игра на полуфинала и финала.

П.П. Може да не съм прав и да съм останал с грешно впечатление от това, че бях в залата / то не, че по кАНАЛ 1 е по-добре/.

Съгласен съм с колегата!
Той и Владо Николов си го каза след мача: "Сърбите играха без трима основни играчи, направиха много грешки, младите им волейболисти ни подариха победата". Нещо в този дух беше. Не бива да се възгордяваме след една изразителна победа, пък била тя и над сърбите. Неведнъж сме гълтали горчивия хап след подобни мачове. Спомням си 1-2 победи над Бразилия с по 3:0 в Световната лига и след тях- отпадане на полуфинал или по-рано. Така, че тепърва истинските тестове за нашите момчета предстоят.
Няма как да не ме радва обаче невероятното себераздаване и желание да се докажат пред собствена публика. Теди Салпаров винаги е бил много сърцат играч. Жоро Братоев се справя засега с огромната отговорност тежаща на плещите му. Спокойно и рационално подхожда в повечето ситуации. Блокът и посрещането ни засега също работят. Вижда се голямата надежда, но трудното тепърва предстои. Да не забравяме, че в другата група са и италианците.

Имайте впредвид, че тези мачове идват след края на един убийствен сезон за повечето състезатели. Отделно и здравословните проблеми, малкото време за подготовка. Всичко това си оказва огромно влияние. Неслучайно и италианците показаха доста слаба игра срещу Финландия. Така че важното е да се класираме, добра игра има кога да покажем.

Така си е аз не споря, че имаме много класни играчи за топ 5 в света, но въпроса е да не се възгордяваме заради този мач, че качеството беше доста посредствено.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2012 13:11

Ами факт е, че сърбите играха слабо ...
Даже лично мен, ме изненадаха ... приятно разбира се. :lol:

Моментът обаче е този, че нашите се възползваха от многобройните грешки на комшиите.
Имало е доста други мачове, в които съперниците ни са грешали, но ние не сме съумявали да се възползваме от тези подаръци.
А и снощи имаше ситуации на плътен и строен блок от наша страна, на точните места ... От там и сръбските нападатели за да го избегнат, стреляха далеч от полето.

Така че ... Дори и да можеш да се възползваш от грешките на съперника, си трябва класа. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 май 2012 13:55

Страхотна победа, размазахме ги. Някой вече започнаха да правят сметки... Сметката е една - Бий всички наред !!!
Пълна зала, добра амтмосфера, но може и повече, примерно нови скандирания.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 май 2012 14:17

Братоев има какво да подобравя, но най-важното е, че има психика за такъв отговорен пост, чака го голямо бъдеще, много се надявам, че ще се работи правилно и с Пенчев, той също е бъдещето на националния отбор
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2012 14:20

Mourinio написа:Братоев има какво да подобравя, но най-важното е, че има психика за такъв отговорен пост, чака го голямо бъдеще, много се надявам, че ще се работи правилно и с Пенчев, той също е бъдещето на националния отбор

Мани го тоя Пенчев бе. В Италия бързо го разкриха. Цяла година няма един цял гейм изигран. Какъв волейболист може да си, ако те вкарват само заради едно посрещане, а то в момента му е по-слабо даже от на Тошко. Пенчев е просто един балон, незнайно от кого надут. Вальо Братоев е много по-добрия избор за резерва на Алексиев и изобщо не разбирам защо Радо не го взе в групата.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 10 май 2012 15:08

MainEventer написа:Страхотна победа, размазахме ги. Някой вече започнаха да правят сметки... Сметката е една - Бий всички наред !!!

[offtopic]Много як подпис :lol:[/offtopic]
1914

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 май 2012 15:41

Без име написа:
MainEventer написа:Страхотна победа, размазахме ги. Някой вече започнаха да правят сметки... Сметката е една - Бий всички наред !!!

[offtopic]Много як подпис :lol:[/offtopic]

[offtopic]Благодаря! :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 май 2012 15:45

mistreated написа:
Mourinio написа:Братоев има какво да подобравя, но най-важното е, че има психика за такъв отговорен пост, чака го голямо бъдеще, много се надявам, че ще се работи правилно и с Пенчев, той също е бъдещето на националния отбор

Мани го тоя Пенчев бе. В Италия бързо го разкриха. Цяла година няма един цял гейм изигран. Какъв волейболист може да си, ако те вкарват само заради едно посрещане, а то в момента му е по-слабо даже от на Тошко. Пенчев е просто един балон, незнайно от кого надут. Вальо Братоев е много по-добрия избор за резерва на Алексиев и изобщо не разбирам защо Радо не го взе в групата.

Говориш от лични пристрастия и на 19 години какво искаш, да не греши ли, Казийски на толкова дебютира в националния, както и да е, тъпо изказване, което изобщо не ме интересува
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2012 15:57

Mourinio написа:Говориш от лични пристрастия и на 19 години какво искаш, да не греши ли, Казийски на толкова дебютира в националния, както и да е, тъпо изказване, което изобщо не ме интересува

Какви лични пристрастия, да не би да ми е роднина Братоев? Вече е на 20 години Пенчев. На тази възраст Теодор Тодоров вече показваше уникални умения. Братоев поне почти цял сезон игра титуляр. А Никито търка повече пейката от Бербатов.
Кажи ми какво точно има Пенчев, та е налаган в националния ни отбор? Атака ли, сервис ли, блок ли (опа, извинявай, той едва изкарва ръцете си над мрежата)?
На тези години Казийски беше спечелил приза за най-добър изпълнител на начални удари в Световната лига и играеше в Динамо Москва. Моля те, не ми прави дори частични сравнения между двамата.
Дали е глупаво мнението ми? Мисля, че сухата статистика показва кой крив и кой прав.

Върни се в “Волейбол”