18 ч. Световно първенство по Волейбол: България <> Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лисицата Пранди???
Като се сетя ,че някой пусна преди време тема " за или против Пранди". Абе това по форумите сте царе да отричате чуждия успех, след 1-2 загуби и след победите да започмате да величаете същите оплюти от вас хора /да давам ли пример след първия мач 94 година или Бербатов допреди 1 месец/
-
- Контакти:
Някой знае ли откъде мога да изтегля запис на мача, че бях на работа и не можах да го гледам. 

chorbeto написа:Като се сетя ,че някой пусна преди време тема " за или против Пранди". Абе това по форумите сте царе да отричате чуждия успех, след 1-2 загуби и след победите да започмате да величаете същите оплюти от вас хора /да давам ли пример след първия мач 94 година или Бербатов допреди 1 месец/
Да аз я пуснах тази тема. можеш да провериш какво съм писал в нея и дали съм оплюл Пранди. А иначе съм я пуснал да проверя какво мислят хората. И между другото на другият ден пуснах друга тема: "Плужек ли е Сашо Йовков", в която обвиних спортния коментатор задето си позволи да нарече едно решение на Пранди в мача срещу Чехия "глупост"

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Нашите трябва да играят утре с резервите задължително
Основните играчи се раздадоха днес и е хубаво да починат. Пък, ако Бразилия толкова иска да пада...

Основните играчи се раздадоха днес и е хубаво да починат. Пък, ако Бразилия толкова иска да пада...
да сещам се , че питаше дали да го сменяме
chorbeto написа:да сещам се , че питаше дали да го сменяме
Я по-добре виж пак

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Има един лесен и бърз начин да загубим срещата
Пускаме резервният ни разпределител Митев
Бъзикам се, не го знам как играе, во включванията му до тук определено бяха доста посредствени. А и Жеков е получил лека контузия в бедрото още в първият гейм

Пускаме резервният ни разпределител Митев

Да не изпадаме в излишна еуфория.Рано е
PFC Litex написа:Зная едно, че тук в този форум като паднахме от Чехия на мига Пранди беше разпнат и прогонен за Италия, а сега ще се изпишат тонове похвали.
дори всезнайкото Иво Йовчев ,който отговаря за твоя отбор от гонг го зачеркна на секундата ,че чужденците дори според него били по слаби от наще.Цяла "греда " даже беше написъл!кво да го правиш човека- журналистчето на гонг знае само какво е небето,какво е морето ,какъв е гъза на СТОИЧКОВ(сигурно и той го е лизал)
-
- Контакти:
НОВИТЕ ГРУПИ СА: О-франция,сащ,италия .......R-чехия,БЪЛГАРИЯ,германия......P-сърбия,аржентина,русия....Q-испания,бразилия,куба !
на полуфинала .....1P-1Q
1O-1R.........ДЕМЕК САЩ 94 СЕ ПОВТАРЯ И НА 1/2 ФИНАЛ ОТНОВО С ИТАЛИЯ !
на полуфинала .....1P-1Q
1O-1R.........ДЕМЕК САЩ 94 СЕ ПОВТАРЯ И НА 1/2 ФИНАЛ ОТНОВО С ИТАЛИЯ !